Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2010 20:58    #12451     Sufler - Porady do gry - Gdzie sątrenerzy juniorów?
daj screena, bo nie słyszeliśmy chyba o takim problemie...
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

hQ Partyzant

30.03.2010 20:11    #12452     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
qstosh - wystawiałem go nawet w lidze, ale puszczał seryjnie takie babole, że właściwie straciłem szanse na mistrzostwo Włoch. Zawodnik jest oburzony tym, że ciągle go krytykuję i rozważa odejście z klubu, ale problem w tym, że on nie chce rozwiązać kontraktu za porozumieniem stron, a Moratti blokuje zwolnienie jego w związku z utratą sporej sumy pieniędzy. Do tego nikt nie jest nim zainteresowany, ani wypożyczeniem, a tym bardziej transferem definitywnym.

Godman - jestem tego świadom. Dawałem mu pograć w sparingach i w lidze, grywał w kratkę(chociaż częściej źle niż dobrze) i nikt nie chciał go ode mnie odkupić.
Polska Gola

Szyna9 Młody aktywista

30.03.2010 19:58    #12453     Sufler - Porady do gry - rezerwy w Hiszpani
mam takie pytanie. Moja drużyna ma rezerwy które są w lidze B1 i pytanie brzmi następująco czy jeżeli ktoś dostanie numer w Celcie "B" czy będzie mógł bez problemu zostać przeniesiony dajmy na to w październiku na 1 czy 2 mecze ligowe Celty "A"

N-Dubz Partyzant

30.03.2010 17:29    #12454     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie pilkarza
Witam ! Mam problem z moim zawodnikiem, najlepszym zawodnikiem. W grze i w realu. Nani jest moim ulubionym pilkarzem, wystawiam go w pierwszym skladzie regularnie, zdejmuje go tylko wtedy gdy jest zmeczony, jednak zauwazylem, ze zainteresowalo sie nim pare klubow. Inter, Milan, Real, Villarreal itd. Nani jest wyceniany na 6,5 mln $ a oferty sa w wysokosci 8$ a wiec odrzucalem wszystkie oferty. Po chwili Nani byl niezadowolony ze mnie i umieszczony zostal na liscie transferowej na wlasne zyczenie. Kontraktu przedluzyc nie chce, wiec zatrzymywac go nie bede.Go away. Jednak ja, Angela di Marie ( pewnie zna go co 3 uzytkownik, moze nawet mniej ) kupilem za 10,75 mln $, wiec sprzedajac Naniego za 8 mln $ wyjde niekorzystnie. A wiec do sedna, sprzedam gnojka skoro chce odejsc, ale za minimum 17-20 mln $ Wiec czy jest szansa ze zainteresuja sie nim w takiej cenie ? I mam nadzieje, ze gdy dostane oferte godna 20mln $ za rok czy dwa, Nani nie odawali mi takich numerow ze nie bedzie chcial grac w zespole lub ''zle'' gral w 1 skladzie. Moze to glupie pytanie, ale czy jest taka mozliwosc w FM ? ;D

Pozdrawiam.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Zainstaluj najnowszego patcha. Musi pomóc.
Edit: łap linka - http://www.cmrev(...)PC_.html
E2: już było coś takiego - raz-> http://www.cmrev(...)cja.html
i dwa -> http://www.cmrev(...)cja.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

hQ Partyzant

30.03.2010 07:57    #12456     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
Gram w FM 08 i prowadzę Inter Mediolan. Mam już 4 sezon, a w drugim kupiłem młodego bramkarza 21-letniego - Renana. Właściwie nie wiem co mnie skusiło aby go kupić. Brazylijczyk nie ma szans na grę, a nawet na siedzenie na ławce. Bramkarze nr.1 jest Julio Cesar, a rezerwowym Francesco Toldo. Do tego w kadrze jest dwóch Hiszpanów: Olazabal i Calderon(newgen). Więc wpadłem na pomysł - pozbyć się Brazylijczyka. I tu jest właśnie problem bo:
-na obustronne rozwiązanie kontraktu nie zgadza się Renan
-na wolny transfer nie zgadza się Moratti
-proponując wypożyczenie i transfer nikt się nie zgłasza
-proponując wypożyczenie do klubów filialnych(mam ich ponad 10) zawodnik odrzuca wszystkie prócz jednej - Fulham Lonyn. Ale tam nie dostaje pozwolenia na pracę. A więc co mam zrobić? Z góry dzięki.
Polska Gola

stachu2424 Partyzant

Rozkminilem to!A moze w czasie gry odpalacie jakis inny program w tle co????
Bo ja tak mialem!smiejcie sie-ale to akurat byl addobe reader-kozystalem z poradnika do fm.Za kazdym razem jak odpalilem go w czasie gry komp sie resetowal i pojawial sie wlasnie folder CrashDumps.Wkurzylem sie za ktoryms razem bo nie wiedzialem czemu tak sie dzieje,tzn jedyne co mi przychodzilo do glowy to ten Adobbe-ale myslalem,ze to nie mozliwe.Wkoncu za ktoryms razem sie wkurzylem,odpalilem samego addobe r.i znow sie komp zresetowal.Nie mialem zaaktualizowanego Add.R.,zainstalowalem najnowsza wersje i teraz juz nie mam tego problemu.Moze to przypadek byl?Nie wiem ale wiecej cruchdumps mi nie wyskoczyl.
pzdre

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

29.03.2010 19:50    #12458     Sufler - Porady do gry - Niemcy
Następnym razem pytaj TUTAJ
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=jerm]fm 2010 arsenal pomocnik ofensywny prawy lewonożny[/quote]

Ryad Boudebouz, Arjen Robben, Alessandro Rosina, Walter Birsa, Pablo Osvaldo - bezproblemowo - nie trzeba pozwolenia na pracę.
Mihai Roman, Anton Putsilo, Amine Chermiti - możesz spróbować.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

K0ras Młody aktywista

29.03.2010 17:43    #12460     Sufler - Porady do gry - Gdzie sątrenerzy juniorów?
Gdzie w polskich klubach (dokładnie w wisle) mozna zobaczyć w fm'ie 210 trenerów zatrudnionych jako "trener juniorów" ? W poprzednich edycjach nie było z tym problemu, a tu jak wchodze do treningu U21 niestety ich nie mam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.