Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2010 14:56    #12401     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Witam, jestem nowy na forum. W FM-a gram jednak nie od dziś, jestem też częstym gościem na tej stronie. Ale do rzeczy...
Zaczynam 4 sezon Tottenhamem. Jest lipiec, okienko transferowe, mam jeden talent, na który bardzo liczę - Khouma Babacar. Chyba nie muszę go przedstawiać. Rozwija się, strzela bramki, jest ok. Tylko jest jeden problem - od około 3-5 mies. Babacar ma problemy osobiste. Niedawno w "osobistych" pojawiło w samopoczuciu, że "czuje się niepewnie" i w "pomniejszych problemach", że "ma problemy osobiste". Niby nic wielkiego, gra nadal dobrze, bez zarzutu, ponadto morale ma znakomite a moje nazwisko widnieje w jego rubryce "ulubieńcy". Tylko, że przez te jego problemy nie mogę przedłużyc z nim kontraktu! Przy proponowaniu daje jasno do zrozumienia,że nie chce przedłużać kontraktu. A kontrakt kończy mu się za rok...
I tu moje pytanie - co robić?

matashow Partyzant

Odpowiadając na Twoje sugestie, sterowniki mam nowe. FM lajtowo działał na XP, a wątpię, że to wina ramu. Owszem sam system dużo zżera, aczkolwiek gra zawiesza się w takim momencie, gdzie właściwie jeszcze ram nie jest tak mocno potrzebny.

Dodam jeszcze, że nie ma to nic związanego z przegrzewaniem, bo laptop nie jest ciepły. Szukając rozwiązań natknąłem się też na podpowiedź, żeby jeszcze raz włożyć kość ram na swoje miejsce, więc i to zrobiłem. Testowałem również czy są problemy z innymi grami. Sprawdziłem na przykładzie Emergency 4 i działa bez problemu.

jaramaniak Przodownik pracy

Poczytałeś FAQ? Może tam znajdziesz odpowiedź. No visty nie zazdroszczę ;) Myślę że na takim sprzęcie powinien FM iść, tyle że RAM masz troszkę mało, bo sam system ponoć zżera 1gb.

Wracając do tematu: Zobaczy czy masz zainstalowanego frameworka, sprawdź czy masz nowe sterowniki.

Możliwe jest też że rozwiązanie Twojego problemu z xml przyniosło więcej problemów niż korzyści. :)
De profundis clamavi ad te, Domine

matashow Partyzant

Mam taki bardzo dziwny problem. Grałem sobie w FM 2010 na XP i spokojnie wszystko działało. Ostatnio zainstalowałem Vistę i mam pełno problemów. Otóż - po zainstalowaniu wywalało Mi sporo błędów - not-well formed .... .xml
Z tym problemem łatwo się uporałem dodając do elementu docelowego w skrócie "--reset prefernces". Ale tutaj pojawia się następny problem - uruchamiając grę na logu "Sega" lub "Lets kick racism out of football" komputer się po prostu wiesza, a obraz staje się "poszarpany".. Niestety nie mam jak wtedy zrobić screena, ale mam nadzieje, że ktoś wie o czym mówię : )
Gra jest oryginalna, instaluje patcha. Próbowałem instalować na innym kompie i działa. A sprzęt Mojego laptopa to : 2 gb ramu, ati radeon hd 3470 256mb, Procesor Intel Core 2 Duo T5800 2.0Ghz..

Wiem, że dla Visty wymagania są oczywiście większe.. Problem w tym, że gra nawet nie wchodzi do menu.. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu ?

Pozdrawiam, matashow

K0ras Młody aktywista

Na transfery to ja mam i tak juz sporo kasy. Problem jest ogolnie w tym fmie z dobrymi newgenami ofensywnymi. Mozna faktycznie znalesc znakomitych technicznie ale juz mentalnie to sa nie do przyjecia, i widac, srednia ocen 6.85 : )

Co ciekawe to nie hiszpania, francja czy brazylia jest u mnie fabryka mega talentow a... Ukraina i Rosja :) FM 10 mnie bardzo zaskaczyl w porównaniu z 08 i wcześniejszymi (w 09 pogralem 3 sezony i za bardzo nie wiem jak tam jest). Jednak cena 150mln jaka oferuja mi Dynamo za swojego najlepszego gracza to za duzo ze wzgledow mojej polityki transferowej : )

Z reszta z bramkarzami tez problem, 08 mialem 11 bramkarzy wychowankow znakomitych a w tym ledwo co 1 zagranicznego znalazlem.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

04.04.2010 15:41    #12406     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie się gry
http://www.cmrev(...)___.html

temat do FM 10 ale pare rad było...:)
(L)

micpry Partyzant

04.04.2010 15:07    #12407     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie się gry
Witam mam problem z moim FM2009 kupiłem nową gre, zainstalowałem i niby wszystko gra, odpalam i śmiga jak trzeba ale pogram chwile i mi się najzwyczajniej zawiesza. Myślałem, myślałem że była to wina mojego poprzedniego systemu (Vista) ale na 7 dzieje się dokładnie to samo...

moj sprzęt to Pentium Dual Core T3200 2 .00 GHz, mam 2 GB ramu i grafike
GeForce 9200M

wie ktoś co można z tym zrobić?;]

crisadus Partyzant

Spotkałem w najnowszej odsłonie mały problem z face zawodników. Mianowicie chodzi o to, że zawodnik w klubie ma "twarz", a już gdy zostanie powołany do reprezentacji to ona znika. Oto screen:
http://fotoz(...)0552.jpg

W czym może tkwić problem? Czy to normalne?
GO GO THE GUNNERS

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
04.04.2010 12:58    #12409     Sufler - Porady do gry - Faces - problem

crisadus Partyzant

04.04.2010 12:57    #12410     Sufler - Porady do gry - Faces - problem
Spotkałem w najnowszej odsłonie mały problem z face zawodników. Mianowicie chodzi o to, że zawodnik w klubie ma "twarz", a już gdy zostanie powołany do reprezentacji to ona znika. Oto screen:
http://fotoz(...)0552.jpg

W czym może tkwić problem? Czy to normalne?
GO GO THE GUNNERS

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution