Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.04.2010 00:03    #12391     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
Hej, sorry,że Was męczę z tym Babacarem, ale chce też po prostu wiedzieć ogólnie co się dzieje, czy to jakiś bug, czy coś...
Zawodnik ma 19 lat, jest szczęśliwy,że gra u mnie w klubie, morale ma znakomite, jestem jednym z jego ulubieńców, gra, rozwija się, jest nawet zaszczycony grą u boku takiej gwiazdy jak Modrić...
Więc, jaka może być przyczyna tego,że nie chce przedłużyć kontraktu?! Zrobiłem takie myk - rozwiązałem z nim kontrakt (wolny transfer) i przeszedł za free to hiszpańskiego Gimnastic... Więc o reputacje klubu tu chyba nie chodzi... Nie mam pojęcia, czemu tak jest, może ktoś już miał taką sytuację, albo zna rozwiązanie problemu...

SlimShady7 Młody aktywista

05.04.2010 22:10    #12392     Sufler - Porady do gry - Problem
Mi zassało normalnie... wrzuciłem specjalnie dla Ciebie na inny serwer żebyś nie miał problemów ze ściągnięciem ;)

http://hostu(...)c09fe7fe
Forza Grande Milan !!!

lew77 Partyzant

05.04.2010 21:53    #12393     Sufler - Porady do gry - Problem
Chodzi o to że gdy pobieram jakiś kitspack czy logopack to mi się to nie zapisuje bo brakuję pliku RAR . Wie ktoś może jak go ściągnąć ;)
Widzew ole ,ole .xD

05.04.2010 21:25    #12394     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
[quote=parachutes]Ale czasem pomaga.. Najlepiej zatrudniać graczy z wysokim poziomem Adaptibility. Jak ktoś nie korzysta ze Genie Scouta, to wydaje mi się, że w raportach skautów w słabych stronach gracza może być informacja o tym, że ma problemy z przystosowaniem się do nowego miejsca. Ale to dziwne, bo Khouma Babacar według mojego Genie Scouta jest mentalnie w porządku. A nawet gdyby miał niski poziom Adaptibility, to nie ujawniłoby się to po 3 czy 4 sezonach, tylko od razu...[/quote]
Dlatego też napisałem, że jest to dziwne. Miałem problemy z Argentyńczykami ale to w 1 sezonie, a Khouma już w zdobywa u mnie bramki w Premier League, wszystko ładnie... No ale nic, napisze jeszcze dzisiaj czy pomogło.
Ha, wrócił po niecałym miesiącu, powiedział, że już nie tęskni za domem, w osobistych ma,że jest szczęśliwy grając w tym klubie.;) Ale niestety najważniejsze nie jest spełnione. Dalej nie chce przedłużyć kontraktu...;/
Sorry, że cały czas tak męczę, ale nie wiecie jaka może być przyczyna tego,że Babacar nie chce przedłużyć kontraktu? Morale ma znakomite jestem jednym z jego ulubieńców, jest szczęśliwy, że gra u mnie w klubie, jest jeszcze zaszczycony grą u boku takiej gwiazdy jak Modrić...

parachutes Młody aktywista

05.04.2010 19:56    #12395     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Ale czasem pomaga.. Najlepiej zatrudniać graczy z wysokim poziomem Adaptibility. Jak ktoś nie korzysta ze Genie Scouta, to wydaje mi się, że w raportach skautów w słabych stronach gracza może być informacja o tym, że ma problemy z przystosowaniem się do nowego miejsca. Ale to dziwne, bo Khouma Babacar według mojego Genie Scouta jest mentalnie w porządku. A nawet gdyby miał niski poziom Adaptibility, to nie ujawniłoby się to po 3 czy 4 sezonach, tylko od razu...
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

05.04.2010 19:30    #12396     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
[quote=parachutes]Najpierw go poproś o to by zarekomendował piłkarza albo członka sztabu szkoleniowego. Dopiero potem, jak nie pomoże wyślij go na urlop. Może się jednak okazać, że i po powrocie będzie miał dalej problemy. Kiedyś tak 3 razy z rzędu wysyłałem jakiegoś piłkarza ze swojej Łęcznej do Argentyny[/quote]

Ja miałem to samo (tyle, że nie Argentyna, a WKS), i też wysłałem kolegę 3 razy na urlop do mamuni.

[quote=parachutes]nie pamiętam czy pomogło.[/quote]

Ja pamiętam - nie pomogło :(
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

05.04.2010 19:07    #12397     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Ja też kiedyś miałem ten problem, w FM10. Niestety nie mogę sobie przypomnieć jak go rozwiązałem (na pewno nic nie reinstalowałem, żadnych sterowników nie ściągałem). Więc jest nadzieja, że i wam się poprawi :)

Spróbujcie tych rzeczy:
1. zmieńcie rozdzielczość w grze i potem wróćcie do poprzedniej
2. zmieńcie katalog w ustawieniach na jakiś inny (obojętnie jaki), a potem z powrotem na domyślny (w między czasie wyłączając i włączając grę)

05.04.2010 18:47    #12398     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Najpierw go poproś o to by zarekomendował piłkarza albo członka sztabu szkoleniowego. Dopiero potem, jak nie pomoże wyślij go na urlop. Może się jednak okazać, że i po powrocie będzie miał dalej problemy. Kiedyś tak 3 razy z rzędu wysyłałem jakiegoś piłkarza ze swojej Łęcznej do Argentyny, nie pamiętam czy pomogło.

Marek86 Partyzant

05.04.2010 16:28    #12399     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Czy znalazłeś rozwiązanie na ten problem? Bo mam to samo, po instalacji 10.3.0 3D wypadł z obiegu. Dodam, że Directx, sterowniki karty graficznej i Framework 3.5 SP1 mam zainstalowane na XP. Przeinstalowanie gry nie dało efektów.

Ważna sprawa, po wyjściu z gry wywala komunikat o błędzie "fm.exe has encountered...".

05.04.2010 15:17    #12400     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Wiem, że tak jest z obcokrajowcami, ale on już jest u mnie 3 sezon... I dopiero teraz ma ten problem. Na urlop za bardzo pozwolić sobie nie mogę, zaczynam ligę, on już u mnie gra (chyba,że to będzie ostateczność;)). Z tym zarekomendowaniem to spróbuję, dzięki.
Albo jednak wyślę go na urlop.;) Dzięki za pomoc.;) Pozdrawiam
A jeszcze tylko pytanie - czy po miesiącu urlopu nie spadną mu atrybuty?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution