Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

thegunnersfan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2010 08:37    #12371     Sufler - Porady do gry - Filozofia
mam problem z dopasowaniem filozofi gry do zespolu...

mam rok chyba z 2018 i gram valencia, pod jakim katem dopasowac filozofie do zespolu?? co decyduje o dobrze dobranej filozofi

matashow Partyzant

Uhm właśnie doszedłem do jednego istotnego wniosku. Znalazłem płytkę z FM 2009, instaluje, wszystko ok do czasu uruchomienia gry - bo niestety tutaj pojawia się to samo co z FM 2010. Nawet nie weszło do menu, "grafa się szarpie" i komputer wiesza. Czyżby problem leżał gdzieś na linii nieporozumienia sterowników graficznych z FM'em ? Jakieś pomysły ?

artekwnc Partyzant

06.04.2010 23:15    #12373     Sufler - Porady do gry - Brak widoku ligii
Mam problem, ponieważ gdy chcę zobaczyć lige w której występuje mój klub, mam puste pole! Z innymi ligami to samo... Mogę widzieć ino w czasie meczu (dane meczowe), i jak wejde w menadżer i ustawie sobię swoją lige... No ale co z innymi ligami? Co moge zrobić? Nie chce reinstalować z powodu długiej ponownej instalacji ;/ Pomocy!

parachutes Młody aktywista

[quote=Craxa fan]matashow, na starym laptopie też miałem vistę i taki sam problem tylko z FM 2008 i któregoś dnia zaskoczył na gołej wersjii bez łatki. Później łatkę wgrałem i kontynuowałem grę bez problemów. Nie wiem co jest przyczyną tego stanu rzeczy, bo teraz mam windows 7 który jest bardziej wymagający i wszystko śmiga..[/quote]

Win7 bardziej wymagający od Visty?[quote=matashow]Craxa fan, dzięki za próbę pomocy, jednak mimo wszystko wszystkie Wasze sugestie na razie nie dają pomocy, co Mnie bardzo smuci. Strasznie to irytujące..[/quote]
spróbuj zagrać ściągając cracka, jeśli nikt nie poradzi nic lepszego
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Craxa fan Młody aktywista

matashow, na starym laptopie też miałem vistę i taki sam problem tylko z FM 2008 i któregoś dnia zaskoczył na gołej wersjii bez łatki. Później łatkę wgrałem i kontynuowałem grę bez problemów. Nie wiem co jest przyczyną tego stanu rzeczy, bo teraz mam windows 7 który jest bardziej wymagający i wszystko śmiga..
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=crisadus]Poszukuję bramkarza do Leeds United. Za stosunkowo niską cenę, w porywach do 250tys ojro. Żeby z miejsca mógł bronić, oczywiście chciałbym piłkarza z UE, aby nie mieć problemu z pozwoleniem na pracę.

FM2010 łatka 10.3 sezon 2009/10[/quote]
ikeme. gra bodajze w wolves. nie pamietam czy jest z UE, ale nawet jesli nie to pozwolenie dostanie, bo do mojego leeds przyszedl :)
"Seny, pit i collons!"

crisadus Partyzant

[quote2=patryk_augustow][quote=crisadus]Poszukuję bramkarza do Leeds United. Za stosunkowo niską cenę, w porywach do 250tys ojro. Żeby z miejsca mógł bronić, oczywiście chciałbym piłkarza z UE, aby nie mieć problemu z pozwoleniem na pracę.

Gram Leeds i kupiłem Stachowiaka. Tyle że za 400 tysięcy. Spróbuj skołować kasę, nie pożałujesz. A jak nie masz możliwości na wolnym jest Myhre[/quote2]
Nie mam załadowanej ligi polskiej. Brak Stachowiaka.
Jakieś inne propozycje? Co do ceny to wzrosła ona do 500tys ojro.
GO GO THE GUNNERS

patryk_augustow Młody aktywista

[quote=crisadus]Poszukuję bramkarza do Leeds United. Za stosunkowo niską cenę, w porywach do 250tys ojro. Żeby z miejsca mógł bronić, oczywiście chciałbym piłkarza z UE, aby nie mieć problemu z pozwoleniem na pracę.

Gram Leeds i kupiłem Stachowiaka. Tyle że za 400 tysięcy. Spróbuj skołować kasę, nie pożałujesz. A jak nie masz możliwości na wolnym jest Myhre
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

crisadus Partyzant

Poszukuję bramkarza do Leeds United. Za stosunkowo niską cenę, w porywach do 250tys ojro. Żeby z miejsca mógł bronić, oczywiście chciałbym piłkarza z UE, aby nie mieć problemu z pozwoleniem na pracę.

FM2010 łatka 10.3 sezon 2009/10
GO GO THE GUNNERS

matek_mar Partyzant

06.04.2010 13:49    #12380     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Witam. Jeśli chodzi o ten problem to rozwiązanie jest następujące.
Zainstaluj directx, który znajduje się w folderze z grą, a jeżeli to nie pomoże to przy sterownikach do karty graficznej jest plik SmartGart. Gdy go włączysz zmień opcje :
Zapis AGP na wyłączony
Odczyt AGP na wyłączony.
Mam nadzieję, że będzie chodziło. U mnie to pomogło:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.