Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

farr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2010 13:26    #12351     Sufler - Porady do gry - Taktyczne problemy w FM 2009
Mam poważny problem z każdą taktyką w swoich drużynach w fm 2009 na każdej łatce, na jakiej grałem szło mi beznadziejnie. Mam już tego dość i proszę o jakieś rady, ale najlepiej coś od siebie, a nie coś w stylu "wejdź tu tu i tu i tu masz "... Każda drużyna, którą prowadziłem albo miała poważne problemy w obronie, albo w ataku ! Wolę nie mówić o marnowaniu setek sytuacji sam na sam lub nawet niecelnych strzałów na pustą bramkę. Z kolei kiedy grałem Arsenalem Londyn i porobiłem transfery, to zespół zajmował 9 miejsce w lidze i ledwo ciągnął, a jak zostałem zwolniony, to nagle MÓJ skład i zawodnicy, których naściągałem wywalczyli Puchar Uefa :]. Po prostu żenada prawda ?? Po klęskach na patchu 9.2.0 postanowiłem pobrać 9.3.0 i poszło... jeszcze gorzej. Nieukrywam, że mam już tego wszystkiego dość i mój debilizm taktyczny przechodzi wszelkie pojęcie, a debilizm zawodników, którzy grają jak banda 5 letnich dzieci na podwórku jest po prostu irytujący... Proszę o ewentualne porady (konkretne), co z tym zrobić :/. Nawet pobrany gotowiec o nazwie "Sexy Football", który miał być super ofensywną taktyką, okazał się zwykłym przereklamowanym syfem, bo przegrałem 4:0 bez żadnego oddanego strzału na bramkę (byłem faworytem meczu).

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote2=parachutes]
1. potem nie może zostać moim wychowankiem.
2. jeśli jest na wolnym transferze, to przez ten okres nie rozwija się
3. głupie pytanie :)[/quote2]

1. oczywiście, że może, jeżeli spędzi w klubie 3 lata, a to wychodzi od 18 do 21 roku życia, czyli na styk
2. jeżeli jest na wolnym transferze, to bezproblemowo dołącza do klubu po zakończeniu sezonu
3. wcale nie takie głupie jakby się wydawało ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

parachutes Młody aktywista

[quote=Przemu$^^]a co to za problem zakontraktować grajka i poczekać do 18 roku życia ?[/quote]
1. potem nie może zostać moim wychowankiem.
2. jeśli jest na wolnym transferze, to przez ten okres nie rozwija się
3. głupie pytanie :)

[quote=realista_9]w krajach Unii Europejskiej nie powinnienes miec problemow zakontraktować "młodych wilków".... gorzej juz z krajami przykładu Brazylia, Argentyna itp.[/quote]
no właśnie mój problem polega na tym, że mam dostępnych tylko graczy z Afryki, Ameryki Południowej i Karaibów - czytaj: niska reputacja mojego klubu.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

a co to za problem zakontraktować grajka i poczekać do 18 roku życia ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

w krajach Unii Europejskiej nie powinnienes miec problemow zakontraktować "młodych wilków".... gorzej juz z krajami przykładu Brazylia, Argentyna itp.
(L)

MikaS Partyzant

09.04.2010 20:45    #12356     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem
Robiłem właśnie format komputera zainstalowałem FM i wgrałem patcha. Chce wczytać grę i wyskakuje mi błąd FM 2010 is running dangerously low or memory. Please quit and free up some memory. Ramu mam 4 gb. Zwiekszyłem pamięć wirtualną i przeinstalowałem FM jednak to nic nie pomogło.

Adrim Młody aktywista

Znalazłem rozwiązanie mojego problemu, i teraz chcę się nim z wami podzielić, a nóż widelec komuś przydarzy się podobna sytuacja.
Primo) - Obeszło się bez reinstalki. I dzięki temu obeszło się bez ponownego dłuuugiego pobierania patcha przez STEAM
Secondo) - jak rozwiązałem problem? A no przypadkowo. Pobawiłem się STEAM-em i we właściwościach FM 2010 kazałem mu sprawdzić integralność cache gry. Po wykonaniu operacji dostałem komunikat o uszkodzonych 40 plikach. STEAM je pobrał automatycznie, i jednymi z tych uszkodzonych plików okazały się być przyciski Ok i Anuluj w w/w edytorze.

carlosss89 Partyzant

09.04.2010 10:30    #12358     Sufler - Porady do gry - Zawodnik wycofany ze skladu
Witam wszystkich :)
Mam taki problem w reprezentacji argentyny, otoz prowadze owa reprezentacje juz 1 sezon i ani razu nie udalo mi sie powolac Sergio Aguero. Klub macierzysty nie zgodzil sie na wystep :) Najgorsze w tym jest to ze nic z tym nie idzie zrobic w interakcji z klub jak i zawodnikiem nic nie ma ciekawego :)
Wie ktos moze o co chodzi?

mateuszmc Partyzant

08.04.2010 19:56    #12359     Sufler - Porady do gry - Problem z zaakceptowaniem oferty
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak prowadzę Chelsea i jak akceptuję ofertę objęcie repry WKS to jak akceptuję to niby OK ale za tydzień znów dostaję propozycję od WKS dodam też że po zaakceptowaniu propozycji pierwszy raz nie pojawiło się że zostałem trenerem reprezentacji

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Gdzie tu problem albo jakieś pytanie tudzież prośba o pomoc?
W FM'ie jest więcej tego typu "nietypowych wpisów" jak choćby komunikat (i zarazem żart twórców) wyświetlany w grze dnia 1 kwietnia i informujący nas o znacznym przypływie gotówki do naszej klubowej kasy.
Zamykam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution