Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ojejku, kup nowego kompa i po problemie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

nie nie pomyliłeś mnie chyba...:)

daje linka: http://www.cmrev(...)___.html

wczoraj po zrobionym formacie juz bylo troszke lepiej nie zacięło sie przez dobra godzine a nagle nacisnąłem spacje zeby kontynuować grę i zawiech...

w 09 gram aktualnie 5 sezon i ani razu zwiechy nie miałem
(L)

parachutes Młody aktywista

23.04.2010 14:07    #12253     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Jest tu. Na pierwszej stronie suflera, Twój nick w rubryce autor powinien Cię od razu naprowadzić.

Aha, odnośnie Twojego problemu:
v3.0 nie jest ostatnią wersją FMRTE, ściągnij aktualną. Linka podałem w tamtym temacie.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

parachutes Młody aktywista

Gienio, odpisałem Ci w tym temacie na Twoje pytanie odnośnie edytora (wydaje mi się, że mylisz FMRTE z oficjalnym edytorem dołączonym do gry).

Jak już się wszyscy chwalą znajomością takich atrybutów jak CA i PA to się przy okazji spytam:P W GS jest też parametr Rating (Current i Potencial). Jak się ma Rating wyrażony w procentach do CA i PA (0 do 200)? Bo nie jest to proporcjonalna zależność. (sorry za drobny OT)

EDIT: zrób print screena tego programu, na którym pracujesz to Ci poradzimy :) i wrzuć na imageshack lub jakiś inny hosting
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

romuś Partyzant

wiem ze nie bylo prawdziwych zawodnikow w Reprzenetacji omawianej ...i ja tez jej nigdy nie mialem ale po jakims czasie byli tam powolywani newgeni natomiast gdy gram teraz lige niemicka rok 2016 a tam ani w mlodziezowce ani w normalnej reprezenttacji nikogo tylko same szaraki, da sie to jakos poprawic?

XxGieno95xX Partyzant

1.To już kolejny błąd i problem jaki znalazłem w patchu 10.3. Stworzyłem zawodnika swojego za pomocą edytora dołączonego do gry. Przed każdym meczem towarzyskim pisze w tym dziale (CIEKAWOSTKI NA TEMAT DRUŻYNY PRZED MECZEM) że (mój zawodnik) będzie najmłodszym graczem który zadebiutuje w barwach klubu i poprawi wcześniejszy wynik o 745 dni (z tymi dniami to jest przed każdym meczem mniej ) a przecież to powinno już wcześniej zapisać te statystyki już przy 1 meczu. Co jest grane? Wie ktoś?

2.Jaka jest najnowsza wersja tego edytora bazy danych co jest dołączony do gry standardowo? Bo ten nie dał utworzonemu zawodnikowi na patchu 10.3 tych atrybutów jakie ja chciałem :(, dał o wiele słabsze.

deejayscroll Partyzant

23.04.2010 00:33    #12257     Sufler - Porady do gry - Problem z FMATRE i baza danych
Witam
Mam do sprawe. Otóz sciagnołem famtre i chciałem zmienic cene sprzedarzy zaodnika na troche mniejsza bo wynosiła 20 mln a klauzule miał 30. No wiec zmieniłem cenę i klauzule i zrobiłem zapisz. I wszedłem go gry zaoferowałem tyle co napisałem i klub odrzucił chociaż w scoucie cena jest taka jaka napisałem. Co sie okazało klauzula wróciła do stanu poprzedniego. Kto mi powie co jest nie tak?
Cała reszta famtre działa bez zarzutu wszytko sie zmienia idealnie.

dobry.adam Partyzant

22.04.2010 18:59    #12258     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2010
Rewolucjoniści, ogłaszam "Plan Miesięczny: Skompletujmy FAQ!". Od czasu opublikowania łatki 10.3.0 minęło sporo czasu, dlatego zachęcam Was do uzupełnienia tego tematu najbardziej typowymi problemami wraz z rozwiązaniami, na jakie można trafić w FM 2010. Każdy Wasz post będzie cenny i czyniony ku chwale Rewolucji!

Jak napisać dobrą, klarowną podpowiedź? Przykład dał powyżej hidalgo. Wiele z tematów, które założono od czasu premiery FM-a jest już zamkniętych; tam też możecie szukać wątków z częstymi problemami.

Rewolucjoniści, prace czas zacząć!

XxGieno95xX Partyzant

22.04.2010 15:31    #12259     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
A ja mam taki problem. ściągnąłem wszystko do fm 10 patch 10.3 i edytora pod patcha. Ale jak włączam edytora daje load game to mi wyskakuje okienko że niema takiej wersji gry na liście co jest grane?

XxGieno95xX Partyzant

22.04.2010 12:50    #12260     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem
Witam all, mam taki problem. Po zainstalowaniu patcha 10.3 ściągnąłem nową wersję edytora, w opisie pisało że to jest wersja działająca właśnie pod tym patchem. Ale gdy uruchamiam edytora, następnie wczytuje grę to pisze ze niema takiej wersji na liście. Nie wiem co jest grane. Może ktoś z was wie?

To jest FM 10

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution