Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Junin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2010 18:38    #12191     Sufler - Porady do gry - aklimatyzacja
Dobry wieczór wszystkim! Gram Realem na nowej łatce i kupiłem ciekawego środkowego pomocnika (Carl Valeri-Australia). Problem polega na tym, że niemal od razu po jego przyjściu do klubu dostałem wiadomość że "nie zaaklimatyzował sie w nowym otoczeniu" i zauważyłem opcję odesłania go na miesięczny urlop. Dodam jeszcze, że sezon się rozkręca, grajek jest dobry, dobrze się "wpasował" do zespołu, a inni moi środkowi pomocnicy dosyć często wypadaja ze składu (na ten moment: Obraniak-czerwona kartka, Kaka-kontuzja) więc zależy mi na jego usługach. Cóż mi poradzicice? Odesłać na urlop (Real ma szeroo...ooką ławkę i powinienem sobie jakoś poradzić) czy też może trzymac w klubie a problem niedługo sam się rozwiąże? Koledzy doradźcie!!
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Kacper125 Partyzant

też miałem kiedyś problem z tym że nie mogę wybrać danego kraju. jak zaczynam grę to od razu biorę wszystkie państwa ale pewnego dnia już nie mogłem brach włoch. dodam że był to FM 2007

oski226 Partyzant

03.05.2010 12:49    #12193     Sufler - Porady do gry - Bramki na wyjedździe-problem
Witam ostatnio gram sobie baraże o awans do Blue square premier i pierwszy mecz zremisowałem u siebie 1:1 a drugi na wyjeździe 4:4 więc to ja powinienem awansować bo strzeliłem więcej bramek na wyjedździe a tu zaczyna się dogrywka którą przegrałem.

Czy to błąd czy tak jest???
10.0.3 patch.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

leito1992 Partyzant

zainstalowałem sobie "Polskie Ligi Update" no i nie widzi mi tego w grze ... wszedłem do folderu editor data i wszystkie dodatki patche itp to pliki XML a te Polskie Ligi Update DBC... czemu to tak jest ? jak zrobić żeby to działało ?

ndL Młody aktywista

Witam.Mam taki problem otóż mam 512 ram i gram na 3D o niskiej grafice i wlaczonej mozliwosci pojawienia sie stadionu.Gralem tak przez jakis czas ale chcial zobaczyc czy jak bede mial wlączona publicznosc czy gra bedzie sie wieszała.Zaznaczam opcji pojawienia sie publicznosci daje na najwyzsza jakos i publicznosci nie ma.Czy da sie jakos rozwiazac ten problem,czy moze jest to wina niskiego ramu(chcociaz uwazam ze to nie jest problem)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote2=qstosh][quote=Przemu$^^]czy może ktoś mi podesłać plik panels.fmf ? co wrzuciłem huge DB, ale mi fm zaczął wariować, a reinstalki po prostu nie chce mi się robić ;)[/quote]
TO masz na myśli?[/quote2]
tak, wrzuciłem to i mi fm zwariował. Nie mam tabeli, okienko wiadomości się skurczyło, literki w taktyce uciekły itp. a nie zrobiłem kopii tego starego panels.fmf i musiałbym reinstall robić :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=Przemu$^^]czy może ktoś mi podesłać plik panels.fmf ? co wrzuciłem huge DB, ale mi fm zaczął wariować, a reinstalki po prostu nie chce mi się robić ;)[/quote]
TO masz na myśli?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=johny96]Drodzy przyjaciele wydawało mnie się, że był takie temat, ale nie mogłem go znaleźć, dlatego dodałem tutaj mój wpis.
Mam 2014 rok w mojej Romie, początek sierpnia i gdy chcę przejść z dnia na dzień wyskakuje mi crash doumps, zarówno poprzez kontynuuj, jak i urlop. Bardzo proszę o pomoc. [/quote]

Ostatnio pomagałem jednemu koledze z takim samym problemem. Jeśli masz łatkę inną niż 10.3 - zainstaluj 10.3. Jeśli problem nadal występuje, najprawdopodobniej pomoże dopiero rezygnacja z funkcji managera w klubie, a po felernym dniu wpisanie się ponownie (czy to za pomocą jakiegoś edytora, czy po prostu stworzenie nowego managera).

Czy grasz na oryginalnej bazie danych, czy na jakimś update? czy baweiłeś się edytorem?

przyczyną może być (co jest głupie, no ale... ) grafika. powyłączaj wszystkie dodatki graficzne, oraz ustaw domyślną skórkę.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

01.05.2010 21:12    #12200     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie
Niestety, ale najlepszym sposobem na poprawę morale są wyniki, a jak wiemy, jak morale jest niskie, o dobry wynik trudno. Kiedyś Legia Warszawa, kiedy słabiej szło im w lidze, robili ogórkowy sparring, ogórki dostawały 7:0 w tyłek, i Legia wracała do walki w lidze :)

Oczywiście w FM-ie to takie proste nie jest, ale czasem tak robię, i przynosi to dość dobre skutki.

Co do rozmowy pomeczowej - mogą być niezadowoleni z tego, co powiedziałeś w przerwie, albo przed meczem.

Zwróć uwagę na to, czy nie ma personalnych konfliktów w drużynie. Ja kiedyś mialem lekki spadek formy, co pociągnęło za sobą niskie morale. Nie sprawdzałem, co się dzieje u każdego piłkarza, bo byłem przekonany, że chodzi o słabą grę. Po jakimś czasie pojawiła mi się wiadomość, że piłkarz A ma już dość piłkarza B. Wnerwiłem się na piłkarza A, że sieje defetyzm w drużynie, ale... okazało się, że jeszcze 10 innych piłkarzy nie lubi piłkarza B, a piłkarz B w "osobistych" miał "Nie lubi..." - i tu wymieniona połowa drużyny. Usunąłem człowieczka najszybciej, jak się dało, i problem rozwiązany.

Sprawdź też w "Interakcjach" piłkarzy, czy któregoś nie możesz poprosić o rozmowę z druzyną o słabych występach. Najlepiej zacząć od kapitana, ale czasem u Niego w interakcji tego nie ma, a jest u najbardziej niezadowolonego zawodnika. Trzeba poszukać :)

Z moje doświadczenia wynika, że w takiej sytuacji lepiej jest wybrać 3-4 ludków z rezerw, wstawić ich do składu na parę meczów. Dodatkowo ustawić zespoł defensywnie - zrób wszystko żeby wygrać, nie ważne jak. Zwycięstwo samo w sobie jest najlepszym lekarstwem, a zawodnicy przeniesieni z rezerw "nieskażeni" jeszcze wspomnianym defetyzmem mogą grać naprawdę dobrze (zwłaszcza, że jest to ich szansa na wejście do pierwszej drużyny). Atmosfera powinna wrócić do normy, a wartością dodaną takiego rozwiązania jest to, że któryś z rezerwowych zawodników może nagle wybuchnąć potencjałem :)

Tak czy owak - good luck :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution