Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

t0tti89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem z kitsami a mianowicie...
nie wazne jakiego sciagne kits packa to nie dzialaja mi wszystkie kitsy np w arsenalu sa tylko wyjazdowe pokazywane a reszta te podstawowe jakby sie nie wgraly w fraiburgu wogole itp itd jest to mniejszosc ale jednak jest co jest tego powodem ? loga zdjecia pikarzy wszystko ok.. ale kitsy nie prosze o pomoc :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.05.2010 13:04    #12132     Sufler - Porady do gry - Czy jest sens pisać?
co to ma być ? forum dla ludzi szukających wsparcia ? OMG ! stary, poczytaj sobie manifesty i przede wszystkim regulamin zakładania tematów. To jest problem ? to w takim razie ja założę temat, szukam dziewczyny, jak i gdzie ją znaleźć ?
bezsens
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

about Partyzant

Problem polega na schodzeniu zawodników dokładnie skrzydłowych w pole karne przez co robi sie tłok gdzie stoją 4 zawodnicy i w tym czasie rozgrywający nie ma jak grać piłek
Wygląda to tak że skrzydłowi schodzą w pole karne bez względu na to czy mają piłkę czy nie i tam stoją przez co napasnicy schodzą czesto na boki wrzucać piłki
Pytanie brzmi jak to rozwiązać aby robili swoje ?
Taktycznie mam ustawione trzymaj się pozycji i przy swobodzie taktycznej jest domyslnie
w ustawieniach indywidualnych są rajdy częste wrzutki z końca boiska i swoboda taktyczna ograniczona ...
Nurtuje mnie to że napastnik zabiera się z piłką ze środka boiska i biegnie wrzucić piłkę
dałem również grę szeroką ale to też nie pomaga

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Wujek Przecinak miał identyczny problem - odezwij się do Niego, chyba jakoś obszedł ten błąd.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Przemo2207 Partyzant

10.05.2010 21:25    #12135     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2010
Witam!
Mam pewien problem z FM 2010. A mianowicie gdy kończę mecz, klikam kontynuuj (wtedy gdy pojawia mi się raport meczu itp.) i wyskakuje mi coś takiego:
"attempted to create widget in invalid column"
W tym momencie gra zamienia mi się w okno Windowsa
Po kilkakrotnym kliknięciu w "ok" okno się wyłącza, lecz gra cały czas pozostaje w oknie...
Co mam zrobić by usunąć tą usterkę???
Bardzo proszę o pomoc.
mes que un club

Spinx Młody aktywista

Panowie! Pomocy... Gram sobie Polonią Warszawa i wszystko ładnie śmiga.. aż do czasu kiedy wyskakuje ten chory błąd;/ Najlepsze jest to, że wyskakuje on co 3,4 no może 5 meczów (różnie). Występuje on zawsze, ZAWSZE, kiedy wchodzę pod czas meczu w taktykę. Przykładowo : Gram mecz, zbliża się 55 minuta meczu i mam zamiar zmienić zawodnika lub taktykę i wszystko normalnie dało się zrobić. Tak przez kilka meczów. Natomiast w następnym meczu po wejściu w "taktyka" występuje błąd i gra się zamyka... Trochę to irytujące bo cały czas muszę zapisywać grę (zapis do 3 plików) I na początku każdego meczu wchodzę w "taktyka" i jeśli mnie nie wywali to mogę normalnie robić zmiany itp, ale jeśli mnie wywali(co się często zdarza) to muszę zaczynać od ostatniego zapisu... i tak w kółko.

Dodam, że gram na dużej bazie danych wszyscy zawodnicy z Europy i Afryki. Aktywne ligi to : Polska(2), Angielska(2), Francuska(2) Niemiecka(3) i Hiszpańska (2). FM pokazał mi, że przybliżona liczna zawodników to 220k... Napis był na czerwono z informacją, że przekracza zalecaną liczbę. Do cholery mam dobrego kompa, który to pociąga... Gram normalnie w każdą grę, i w FM'ach też nie miałem nigdy tego typu problemów. Jest jakieś lekarstwo na to? Męczące jest ciągłe zapisywanie, wczytywanie i wkurzanie się o to, ze musisz powtórzyć mecz, a czasami i więcej... Na dłuższą metę grać się odechciewa. Nie mam chęci do robienia reinstala.. Chciałbym zachować save'y, ale jeśli reinstal to ostateczność to trudno...

Dodam, że gram na patchu 10.3.0.
W grę mam wrzucone : FuryG's AFRICAN MEGA DB v2.10 oraz FORBESFM10.

Z góry wielkie, WIELKIE dzięki za pomoc.

parachutes Młody aktywista

[quote=Bolson]Mam poważny problem. Wklejam treść manifestu (11 stron w Wordzie, pisane 11 i 12, ale nie tekstem ciągłym) do właściwego miejsca, chcę zapisać jako kopię roboczą, zapisuję i... ucina mi ponad 200 słów, to jest cała strona tekstu! Przez to nie mogę opublikować manifestu, a każda próba "doklejenia" pozostałej części kończy się fiaskiem. Co można w tej sprawie zrobić? [/quote]
Może napisz do De Rapha na pw, żeby zwiększył limit?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Aenain Partyzant

09.05.2010 22:43    #12138     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
istnieje możliwosć wyboru klubu filialnego jesli zarząd nam udostępni taką opcję :) grając Granadą (3 liga hiszpańska - aktualnie gram w Primiera Division) własnie tak się stało:

http://img68(...)wybr.png

mam do wyboru kluby z całego swiata tylko pozostaje problem czy wybrany klub się zgodzi być filialnym :)

PingwinWZL Partyzant

09.05.2010 19:59    #12139     Sufler - Porady do gry - Villarreal B
Jestem managerem Villarrealu B w drugiej lidze hiszpanskiej. Mam problem ponieważ zawodników których mialem odpoczątku nie moge wystawic do skladu! Widnieje przy nich czerwona ikonka NZM a numery juz maja przypisane. Moze mi ktos pomoc? Dodam ze tych co ściągnąłem mogą normalnie grac.

Del Partyzant

09.05.2010 12:56    #12140     Sufler - Porady do gry - fm2k10 + winows7 - pytanie.
ja gram na Win7 i nie mam zadnych problemow. Smiga szybko i milo :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution