Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2010 20:17    #12101     Sufler - Porady do gry - Piłki
#TeamTyniec

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=niemrawy barcelończyk]Poszukuje facepacka najlepiej jakiś duży z najlepszymi ligami europy itd.[/quote]
Zerknij tutaj lub ewentualnie tu.

[quote=niemrawy barcelończyk]Szukam też logopacku angielskiej premiership. FM 2010
z góry dzięki :)[/quote]W moim poście #1813 wrzuciłem logopacka do angielskiej Premiership

[quote=baluch] Canales -67053076
Lukaku - 18007344
Hazard - 18004418
Barnetta - 5723534
Thiago - 67022040
Keirrison - 2116477
Assulin - 42000221
J. Dos Santos - 67038643
Face cut-out[/quote]
Łap

tosmielc Partyzant

[quote6=oldgunz]Problem reputacji ogólnie jest mocno niedopracowany, gdyż moim zdaniem reputacja to tak naprawdę rzeczywista siła zespołu w skali 1 - 10'000. Przynajmniej tak jest traktowana przez grę. Grasz zespołem o reputacji 8'500 i wyżej - masz duży handicap na dzień dobry.

A to, że wyniki powinny wpływać na reputację a nie na odwrót, to prawda. Powinny. Ale niestety nie jest tak różowo.[/quote6]
Moim zdaniem SI mogło by wprowadzić oprocz reputacji miedzy narodowej wprowadzic reputacje krajowa i lokalna(co lepiej by oddawalo sytuacje przed derbami) Na sama reputacje powinno wplywac wiele czynnikow np. wysokosc transferow, reputacja zawodnikow zarowno obecnie grajacych w zespole jak i bylych graczy itd. I powinna byc jeszcze osobna rubryka sila klubu czy cos ,na którą miały by wpływ: umiejetnosci managera, umiejtnosci zawodnikow, kibice,odpowiednio ulozona taktyka,morale itd.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

qstosh Przodownik pracy

14.05.2010 16:05    #12105     Sufler - Porady do gry - Trening najnajnaj

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

[quote5=tosmielc]W niżej dołączonym obrazku jest screen ,ktory przedstawia jakas kolejke LM. W tej kolejce zamienilem faworytom reputacje na 100 a słabszym na 9999. W 6/8 meczach faworyci przegrali. Natomiast do tego ,ze to wyniki powinny wplywac na reputacje a nie odwrotnie ne mam watpliwosci[/quote5]

Ten obrazek dobrze świadczy o tym, co mówiłem wcześniej. Gra robi wałki w kwestiach reputacji. Podobnie jest grając beniaminkiem jakiejś 3 ligi tureckiej czy coś w ten deseń - możesz ściągnąć sobie świetnych zawodników (jak na realia 3 tureckiej), ale i tak nie będziesz wygrywać tak, jak teoretycznie powinieneś. Przyczyna - reputacja. Da się to jakoś równoważyć reputacją managera, ale ona chyba bardziej wpływa na chęć przychodzenia zawodników do Twojego zespołu.

[quote=zolw_ik]Mi się czasem tak zdarza, mimo tego, że nie grzebię w reputacji. Musiałbyś zrobić wiele doświadczeń by coś dowieść.
[/quote]

Mi się też czasami tak zdarza. Ale Olympiakos wygrywający z Sevillą, Bordeaux z Manchesterem, Rubin (!) z Realem itd., i to wszystko w jednej kolejce? Nieee, na pewno nie świadczy to o tym, że FM robi wałki z reputacją..

Problem reputacji ogólnie jest mocno niedopracowany, gdyż moim zdaniem reputacja to tak naprawdę rzeczywista siła zespołu w skali 1 - 10'000. Przynajmniej tak jest traktowana przez grę. Grasz zespołem o reputacji 8'500 i wyżej - masz duży handicap na dzień dobry.

A to, że wyniki powinny wpływać na reputację a nie na odwrót, to prawda. Powinny. Ale niestety nie jest tak różowo.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

qstosh Przodownik pracy

[quote=mokini]witam mam problem i nie wiem co sie stało. wyskakuje mi takie cos gdy chce gre załączyć
XML parsing error!
not well-formed (invalid token) at line 1 default.xml
prosze o pomoc bo do tej pory bylo bezproblemowo. gram na latce 10.3 jakies 3 tygodnie [/quote]
Nie jesteś tutaj od wczoraj więc powinieneś był skorzystać z przeglądarki.
Problem o którym piszesz przewijał się już wielokrotnie przez sufler.
Na przykład tutaj masz wyjaśnienie jak poradzić sobie z tym problemem.

mokini Partyzant

witam mam problem i nie wiem co sie stało. wyskakuje mi takie cos gdy chce gre załączyć
XML parsing error!
not well-formed (invalid token) at line 1 default.xml
prosze o pomoc bo do tej pory bylo bezproblemowo. gram na latce 10.3 jakies 3 tygodnie

qstosh Przodownik pracy

[quote=Lukkas]Mam prośbę, czy mógłby ktoś podać mi linka z koszulkami reprezentacji narodowych? :P[/quote]
Zapraszam do mojego posta #1210

Figo1991 Młody aktywista

13.05.2010 17:17    #12110     Sufler - Porady do gry - Problem graficzny podczas meczu
http://www.bankfotek.pl/view/639406
Podczas meczu "wyskoczyło" mi takie coś jak na screenie. Mam wszystkie najnowsze stery, czego to może być przyczyną ?? I jak temu zapobiec? Dodam, że po ponownym uruchomieniu gry jest to samo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.