Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Derbak-MT Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie nie chce zakładać nowego tematu a mam podobny problem ?

Gram mecz i nagle gra się zacina nic nie mogę zrobić pozostaje tylko ctrl+ald+del i zakończ.

Wcześniej mi się do nie przydarzało obecnie mam 5 sezon i trochę jest to denerwujące gdy 3 godziny gry idzie w plecy.

slake1 Partyzant

[quote=Marrcinusss]A w jakim wieku twoja siostra? :D [/quote]
14, jeszcze dziecko. ;P

Dzisiaj rano włączyłem grę i zostawiłem na dłuższy czas. Wróciłem po 4 godzinach...przetwarzanie się zakończyło, data zmieniła się na dzień następny. Następne przetwarzania minęły bez problemu, jednak przy kolejnym gra zacięła się na godzine, później ruszyła dalej.

Faktycznie, korzystałem z edytora jednak tylko w celu wyszukiwania zawodników (skuteczniejsza szukajka niż ta wbudowana w FM). Nie zapisywałem jednak żadnych zmian. Na razie wszystko chodzi dobrze, dziękuję za pomoc. ;]

marjo_BR Członek rządu

Grupa:
Poziom ostrzeżeń:
Witam
Mam problem z uaktualnieniem FM 2009 Revolution Update v2.0 fix- gram Legią na 5 ligach (pol, fra, ang, ita, hiszp)-chciałem wygrać ligę, mieć dużo kasy,wygrywać w europie itp:) Po 2tyg. czsu gry zmiana zarządu na panów z Izraela, 50 mln euro na konto i jazda;) Mistrza zdobyłem w ostatniej kolejce, czekałem na LM-tyle historii. A teraz sprawa-w europejskich pucharach na nastepny sezon 2009/10 są ustawione polskie drużyny z poprzedniego sezonu-moja Legia w LE(mistrz!!!), wisła(9miejsce) w LM, polonia(14m-ce)również w LE, sląsk(3m-ce)bez pucharów. Coś się da z tym zrobić?? szkoda takiej kasy w polskim klubie...
pozdrawiam

czeslaf Partyzant

W temacie o FMrte moderator odesłał do tego tematu więc zadam tu pytanie. Mam problem związany właśnie z tym edytorem. Posiadam wersje FM 2010 10.0 DVD i wersje FMrte odpowiednią do wersji FM-a. Oczywiście zainstalowałem .NET Framework 3.5. Pracuje na komputerze z systemem Windows XP SP3. Ale przy próbie odpalenia FMrte wyskakuje taki błąd: http://img8.(...)mrte.jpg
Ktoś wie, co może być tego przyczyną?

slake1 Partyzant

Witam. Dzisiaj podczas tradycyjnego klikania w Kontynuuj, w trakcie ładowania gra się zacięła. Występuje to dokładnie w tym samym dniu o tej samej godzinie. Odinstalowałem grę, ściągnąłem najnowszy patch ale to nie zmieniło stanu rzeczy. Dalsza kontynuacja rozgrywki nie jest możliwa. Znalazłem gdzieś w sieci podobny problem. Pomogło bodajże przeniesienie gry na kolejny dzień. Czy w moim przypadku istnieje możliwość naprawy funkcjonalności tego save'a? W nagrodę oddam pół wsi i siostrę za żone. :D

Oto delikwent -> http://www.speed(...)isla1.fm

pawel342 Partyzant

17.05.2010 17:40    #12076     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Witam mam ten sam problem co kolega powyzej Czarny ekran ... . I probowalem sposobami takimi jak ; Zainstalowanie Directx , Nie mam nigdzie napisane AGP Nie moge znalesc ;/ Wiec nie wiem co mam robic dalej . Prosze o pomoc

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
17.05.2010 17:20    #12077     Sufler - Porady do gry - Nowy patch a zapisany save
Patch 10.3 zawiera w sobie 10.2, więc nie musisz instalować obu. Save powinien normalnie działać. Zresztą w razie problemów wystarczy przecież przeinstalować grę. ;)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

slake1 Partyzant

17.05.2010 16:57    #12078     Sufler - Porady do gry - Nowy patch a zapisany save
Dotychczas miałem zainstalowany tylko patch 10.2. Często, nie wiedzieć skąd, występował problem z tym patchem i gra się wyłączała. Co w takim razie powinienem zrobić, aby móc korzystać z zachowanego save'a? Zainstalować tylko łatkę 10.2, czy najpierw 10.2 a potem 10.3?

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Normalnie problemem jest zatrzymać takich piłkarzy choćby jeden sezon, po dwóch-trzech wykupieni są niemal wszyscy. Dzieje się tak nawet jeśli załadujesz wyłącznie ligi polskie. Może coś majstrowałeś?
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

slake1 Partyzant

17.05.2010 16:18    #12080     Sufler - Porady do gry - Nowy patch a zapisany save
Witam. Wystąpił ostatnią w mojej grze problem (dokładnie 7 lipca o godz. 22.30 kiedy dałem Kontynuuj rozpoczęło się przetwarzanie które nie miało końca). Postanowiłem odinstalować grę, zabezpieczyć save'a przed usunięciem, grę zainstalowałem na nowo. Dotychczas save i cała gra oparte były na patchu 10.2. Postanowiłem ściągnąć wersję 10.3. Czy na tej wersji bez problemu będe mógł kontynuować grę na zachowanym savie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.