Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.05.2010 18:09    #12051     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić Diego Milito
vivaldi9 - najlepiej samemu sobie z tym problemem poradzić. Może to kwestia psychiki tzn. możliwe jest, że twoja taktyka jest właściwa, ale źle go motywujesz i stąd te słabsze mecze.
Polska Gola

jemparowkenastop... Partyzant

23.05.2010 17:53    #12052     Sufler - Porady do gry - problem z facegenem
witamełe.
nie chce mi się dużo pisać, więc napiszę po prostu: moi wygenerowani piłkarze nie mają twarzy, tylko same włosy. co z tym zrobić?

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
23.05.2010 14:08    #12053     Sufler - Porady do gry - Zawodnik szuka nowych wyzwań.
Jeśli powiedział to w czasie, gdy Ty byłeś już w klubie, to możesz zareagować na jego wypowiedź i go przekonać. Poza tym niestety Twoje możliwości są znikome (ach ta rozbudowana interakcja...), w sumie sprowadzają się do tego, że powinieneś wystawiać go jak najczęściej, najlepiej ciągle wygrywać i zdobywać co się da. Może to + przeczekanie (w FM większość problemów można tak rozwiązać) sprawią, że zmieni zdanie. Ewentualnie nowy, gigantyczny kontrakt. Niestety Twoje szanse na to, żeby został w klubie i był zadowolony są małe.

Może jeszcze jeden pomysł - wystawić go na listę transferową. Jeśli przez pół roku lub rok nikt się nim nie zainteresuje, to może zmienić zdanie. Gorzej jak zaraz zleci się chmara chętnych...
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=baluch]2 i 3 ligi polskie logopack i kitsy lub jesli nie ma wystarczy 3 lubelsko-podkarpacka[/quote]Łap

[quote=Roxon]Czy istnieję paczka facepacków w wersji [Cut-Out] która by posiadała jak najwięcej lig europejskich? [/quote]Zapraszam do mojego posta #1830.

Roxon Partyzant

22.05.2010 20:17    #12055     Sufler - Porady do gry - Polska i Portugalska flaga
Witam
Mam problem... Ściągnąłem sobie dziś ze Steama FM2010 i po przerzuceniu masy dodatków typu loga, stroje itp podmieniło mi flagę polską z portugalską... Miał już ktoś taki problem? Jeżeli tak to byłbym BARDZO wdzięczny za pomoc.

Coś poszukałem w szukajcie i zmieniłem tak:
Por na 788
Pol na 787
Ale nadal nie działa

Już sobie poradziłem
Zamknijcie wątek.

Zymon Partyzant

21.05.2010 21:50    #12056     Sufler - Porady do gry - klubowy sredniak
Czy moglibyscie mi poradzic kim mam zaczac gre.mam z tym duzy problem.dodam ze mam tylko pierwszą ligę z anglii,francji,wloszech,hiszpanii no i polska 3,2 i 1.interesuje mnie jakis sredniak z ktorym bede mogl awansowac do pucharow.z gory dzieki
był - będzie - jest zawsze IKS!

slake1 Partyzant

21.05.2010 20:24    #12057     Sufler - Porady do gry - Formalna zmiana pozycji
Witam. Znalazłem ostatnio pewnego zawodnika. Jego forma mnie zadowala, w związku z tym próbowałem go pozyskać. W pierwotnym założeniu miał mi służyć jako napastnik, co jest jego nominalną pozycją. Jednak w opisie pozycji widnieje "Ofensywny pomocnik/Napastnik (środek)". Cały szkopuł tkwi właśnie w tym opisie, a konkretnie w członie "Ofensywny pomocnik", którego chciałbym się pozbyć, ponieważ burzy moją koncepcję (nie wiem dlaczego, ale od dawien dawna mam względem napastników zasadę, że nie może być uniwersalnie uzdolniony). Wiem że problem z pozoru błahy, jednak kasacja tego członu w możliwy i bezpieczny sposób poprawiłaby moją radość z gry. :D

cammilly Partyzant

Szukałem odpowiedniego tematu, nie było, ale napiszę tutaj.

Mam problem z FM10. Tworzę grywalne ligi do kraju wcześniej niegrywalnego (nie będę zdradzał jakiego, bo to ma być swoista niespodzianka), jest to 6 poziomów. W ligach tych w rzeczywistości mała rotacja awansów i spadków, więc ustawiam baraże. Jednak baraże o awans i spadek wykraczają terminem poza sezon zasadniczy (czyli ten ustawiony w edytorze) i są grane później. Mój problem polega na tym, że gdy mają zostać rozegrane finały baraży pojawia się krasz damp, a ja nie wiem dlaczego oraz jak zmienić terminy sezonu, aby baraże zostały rozegrane w sezonie 20.3. - 30.11, bo prawdopodobnie to zapobiegłoby powstawaniu błędu. Jeśli macie jakieś propozycje co do rozwiązania problemu, napiszcie proszę!
Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

grzelu_sdz Partyzant

20.05.2010 22:12    #12059     Sufler - Porady do gry - Instrukcje dotyczące rywali
Witam,mam problem z instrukcjami dotyczących rywali komu dać ścisłe krycie komu pressing komu jaki odbiór piłki i zagranie noga ścisłe krycie i pressing dajecie wszystkim pomocnikom ??? kiedy agresywny odbiór i czy dajecie wymuszanie zagrania noga z góry dzięki za instrukcje

Rafaldinho97 Partyzant

tylko u mnie problem z aklimatyzacją odpadają bo w dynamo gra juz chyba z 8 lat
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.