Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dooomiiin Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2010 18:09    #12021     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie do FM 08
http://www.cmrev(...)2_0.html
To działa bez problemu.
by dooomiiin

Szyna9 Młody aktywista

01.06.2010 15:45    #12022     Sufler - Porady do gry - Zawodnik podatdny na kontuzje!!
1 zależy jaki masz trening jeżeli masz domyślny to myślę że najlepszym rozwiązaniem jest sprzedaż grajka bo ma wysoki wskaźnik podatności na kontuzje
2 zależy od sytuacji jeżeli dajmy na to przegrałeś kilka meczów z rzędu i chcesz odbudować morale to jak najbardziej co więcej wystaw w 1 połowie 1 skład ale jeżeli morale są wporzo to raczej odradzam
3 nigdy nie daję odpoczynku i nigdy nie mam problemów z kondycją

devonish Partyzant

31.05.2010 22:35    #12023     Sufler - Porady do gry - Problem z DataEditorem.
Witam.

Mam wersję 9.3.1 FMa 09.

Moje pytanie jest takie: który edytor mogę użyć, aby działał - ściągałem większość i każdy był niekompatybilny. Proszę o pomoc, albo upomnienie i skierowanie do takiego tematu, o ile już był.

Pozdrawiam.

tyu Partyzant

obroncy jak najmlodsi i najtansi ktorzy stana sie potega. fm 2010 latka 0.2 sezon drugi gram ManU wiec problemu raczej nie bedzie

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
31.05.2010 11:43    #12025     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2010
Szukajka się zepsuła nagle? Było dziesiątki razy. Choćby tutaj: http://www.cmrev(...)n__.html
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

abgwisla Partyzant

31.05.2010 09:42    #12026     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2010
panowie mam problem z fm2010 nie moge go uruchomic bo pojawia mi sie taki bład a mianowicie chodzi o bład przy uruchamianiu fm wyskakuje mi not well-formed (invalid token ) at line 1 of default.xml . Z góry dziekuje za pomoc a jeszcze dodajac mam windowsa 7

abgwisla Partyzant

panowie mam problem z fm2010 nie moge go uruchomic bo pojawia mi sie taki bład a mianowicie chodzi o bład przy uruchamianiu fm wyskakuje mi not well-formed (invalid token ) at line 1 of default.xml . Z góry dziekuje za pomoc a jeszcze dodajac mam windowsa 7

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
30.05.2010 19:09    #12028     Sufler - Porady do gry - Spadek reputacji
@patryk11
Reputacja ligi nie zmienia się. Niestety. Mogę Cię zapewnić, że reputacja klubu rośnie (od dobrych 5 sezonów zarząd jest mną zachwycony z powodu zwiększenia reputacji klubu...).

@endrus
Ktoś niedawno donosił o podobnym problemie z Legią. Winą może być właśnie wina niskiej reputacji ligi. Oprócz tego liga ma ustaloną średnią reputację klubów grających w niej. Widocznie ta średnia też się nie zmienia. Przez to jeśli osiągniesz zbyt wysoką reputację, to przestaniesz ją zyskiwać (albo i zaczniesz tracić), żeby średnia była zachowana.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

30.05.2010 11:55    #12029     Sufler - Porady do gry - Brak budżetu transferowego
niedawno był na suflerze temat ktos mial problem wlasnie ze brakiem terminarzu:

http://www.cmrev(...)l?page=2

Proponuje odinstalować ponownie gre zainstalować najnowszy patch i zaczac nowa gre
(L)

manio Partyzant

29.05.2010 20:30    #12030     Sufler - Porady do gry - Błąd sieci Steam
Od paru dni mam problem ze siecią Steam, a dokładnie przy próbie włączenia gry (przy logowaniu do Steam) pojawia się komunikat o błędzie sieci ("Steam nie może się połączyć z siecią Steam). Nie mogę uruchomić gry na żaden sposób - z płytą i bez niej. Jakieś rady jak znów zacząć grać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.