Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zaskroniec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Mam problem, otóż mam niezastąpionego napastnika, którego NIE MOGĘ sprzedać, ale prezes stwierdził, że grzechem byłoby odrzucenie propozycji transferowej jaką złożyło Atletico Madryt, i teraz za każdym razem gdy ładuje grę, on mi go sprzedaje, chociaż dałem mu status niezastąpiony dla drużyny i kazałem odrzucać wszystkie oferty.
Nie dość , że mi Kirma i Brożka z wisły wyrzucił , to jeszcze mu kasy mało!

Guezmir Młody aktywista

[quote=Chod]Źle opisałeś problem - dopiero po tym jak napisałeś że od razu po zaakceptowaniu kontraktu to się odnawia zrozumiałem o co Ci chodzi;p[/quote]

Starałem się jak mogłem :P
Przez przypadek dałemm Ci drugi raz "pomógł"
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Źle opisałeś problem - dopiero po tym jak napisałeś że od razu po zaakceptowaniu kontraktu to się odnawia zrozumiałem o co Ci chodzi;p
#TeamTyniec

oski226 Partyzant

04.06.2010 19:41    #12004     Sufler - Porady do gry - Problem nie do przejścia.
Witam utknąłem w Fm 2010 prowadzę fenerbahce ale przejęła mnie też reprezentacja RPA i musze wybrać skład na mundial musi być 3 bramkarzy jednak mam 2 a trzeci jest na tyle kontuzjowany że nie może zagrać. W grze nie ma 3 bramkarza ->ani w wyszukiwarce ani w juniorach rpa. i w taki oto sposób utknąłem pozostaje mi jedynie zrezygnować z reprezentacji ale za 2 tygodnie mundial włąsnie w rpa.
Więc mam pytanie czy da się to jakoś naprawić???

mrjonhs Młody aktywista

Sprawdź dokładnie, czy nie ma problemów z pozwoleniem na prace, czy wszystko przebiegło jak należy, ponieważ niekiedy z białorusinami są podobne sytuacje...

artekwnc Partyzant

04.06.2010 14:46    #12006     Sufler - Porady do gry - straty bramek
mam problem - gram GKS Katowice 4 sezon i ciągle bardzo dużo bramek trace. Strzelam również dużo. Zająłem 3 miejsce - mam najgorszy bilans bramek straconych 55 i strzelonych 64. Co zrobić? Mam dobrych bramkarzy = Juma Kaseja i Robert Widawski.

Przemes Partyzant

Witam
Chciałem sobie zacząc nową karierę benficą. Od razu zdziwilo mnie ze nie dostalem kasy na trasfery a na pensje dostalem na styk. nie moge prosic o dodatkowe fundusze na trasfery zarzadu, tylko o pensje. Klub ma ponad 80mln na koncie zadnych pozyczek. Gdy chce sprzedac zawodnikow najpierw wystawiam ich na liste, czekam dzien lub dwa, gdy mają juz ikonke INT(duzo klubów sie nimi interesuje) uzywam opcji "Prponuj klubom". Na nastepny dzien przechodza mi wiadomosci ze nikt nie jeste zainteresowany ich kupnem mimo iz interesuje sie nimi wilee klubów.

Zaczynałem gre innymi klubami na tej samiej grze, oraz rozpoczynalem 5 razy nowe i zawsze tak jest. Wczesniej było ok.

MaTX Partyzant

04.06.2010 11:55    #12008     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem goli
Mam ten sam problem. W statystykach jest napisane, że miałem 10 sytuacji 100%, a 0 goli.

http://img70(...)dhrc.png

http://img28(...)0724.png

To już powoli staje się załosne -.-

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Aby nikt nie miał wątpliwości. Gwiazdki, które pokazywane są na ekranie startowym, gdzie wybieramy ligi, nie oddają tego, jak później będzie chodziła nam gra. Osobiście, przy rozpoczynaniu gry wybieram razem ok. 30-35 lig z 110 tys. aktywnych piłkarzy i z grą nie mam problemów nawet po kilku sezonach gry.

Na sprzętach się nie znam, ale mam 4 GB ramu i 3,1 Duo Intel, więc nie jest to jakaś zastarszająca maszyna i mam multum programów działających w tle.

pjmode Partyzant

03.06.2010 22:04    #12010     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Witam! Jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z grą. Jednak od pewnego czasu w ogóle nie mogę się cieszyć z bycia wirtualnym managerem, ponieważ gra zawiesza mi się w momencie, gdy próbuję wejść w profil - czy to zawodnika, trenera itd. Wówczas pojawia mi się symbol piłeczki i na tym koniec. Nie ważne ile bym czekał (piłeczka wskazuje na to, że coś się powinno ładować) to nic się nie zmienia. Co może być przyczyną tego stanu rzeczy?

Dodam, że instalowałem wszystkie patche, a gdy to nie pomogło przeinstalowałem grę i nadal zero. Zero pożytku z Football Managera.

Pozdrawiam, pjmode.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution