Problem z grą

pjmode Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.06.2010, 22:04    Pytanie
Witam! Jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z grą. Jednak od pewnego czasu w ogóle nie mogę się cieszyć z bycia wirtualnym managerem, ponieważ gra zawiesza mi się w momencie, gdy próbuję wejść w profil - czy to zawodnika, trenera itd. Wówczas pojawia mi się symbol piłeczki i na tym koniec. Nie ważne ile bym czekał (piłeczka wskazuje na to, że coś się powinno ładować) to nic się nie zmienia. Co może być przyczyną tego stanu rzeczy?

Dodam, że instalowałem wszystkie patche, a gdy to nie pomogło przeinstalowałem grę i nadal zero. Zero pożytku z Football Managera.

Pozdrawiam, pjmode.

Me4You Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2010 07:49    #1
Z tego co pamiętambyła już taka sytuacja u jednego z użytkowników tego forum. Jemu akurat pomogło to, że trzy razy robił ropocznij nową gre i pomogło, ale przedtem odinstalował i zainstalował ponownie grę. A jeżeli to nie pomorze to może weż nowąrozgrywkę i nie whudz na żaden profil tylko zrób urlop na jakieś 2-4 tyg i wtedy sprubój.

Mam nadzieje, że Ci pomogłem i życze powodzenia ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution