Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wilimowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2010 11:54    #11941     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2010
[quote=dr taktyka]Mam problem. FM mi się coś zje... :/ Gdy odpalam grę wszystko ładnie się włącza do momentu kiedy zaczyna się ładowanie... Wywala mnie na pulpit a w procesach fm.exe widnieje... tylko, że w pasku gry nie ma :/
[/quote]

heh :) działo się mi to samo odkąd weszła nowa aktualizacja STEAM'a i zauwazałem ze wywalało mnie za kazdym razem kiedy miałem na pasku otworzona jakąs stronę internetową (jak chocby CMrev :D ) a takze kiedy włączone miałe gg bądź skype- ciekawe ze kiedy to wszystko wyłaczałem a nawet STEAM dawałem w opcje OFF-line to gra wskakiwała :|) nie wiem, moze to przypadek i u mnie był inny problem, ale w kazdym bądź razie tak go załatwiłem

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
17.06.2010 06:57    #11942     Sufler - Porady do gry - Fmrte-obsługa
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

jasiek1994 Partyzant

17.06.2010 00:27    #11943     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w zespole
Dzięki wielkie, awansowałem do Championship i już nie ma tego problemu.;p

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2010 23:56    #11944     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w zespole
był juz taki temat: powinien Ci pomoc: http://www.cmrev(...)bie.html

lub:

http://www.cmrev(...)ole.html

poczytaj sobie
(L)

jasiek1994 Partyzant

16.06.2010 23:03    #11945     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w zespole
Witam.
Gram Leeds United (pierwszy sezon) i spotkałem się z problemem, którego nie umiem rozwiązać. Otóż moi zawodnicy narzekają na niezgodę w drużynie (brak harmonii). Nie wiem czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić. Proszę o pomoc.

niemrawy... Partyzant

16.06.2010 21:46    #11946     Sufler - Porady do gry - Fmrte-obsługa
Mam pewien problem, a mianowicie jak generować talenty w fmrte?
I w ogóle jak się obsługiwać tym programem.

dr taktyka Młody aktywista

16.06.2010 19:33    #11947     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2010
Mam problem. FM mi się coś zje... :/ Gdy odpalam grę wszystko ładnie się włącza do momentu kiedy zaczyna się ładowanie... Wywala mnie na pulpit a w procesach fm.exe widnieje... tylko, że w pasku gry nie ma :/
Dotychczas wszystko dziabało. Nie wiem czy to ma wpływ, ale zainstalowałem MS Offica i potem już gra się nie włączyła xD Nie mam pojęcia czy ma to jakiś związek :/
Reinstall robiłem i nadal lipa. Próbowałem patcha instalować ale wyskakiwał błąd 00000020. Wynalazłem, że może antywir czy coś to blokuje (zawsze było normalnie, bez problemu). To wyłączyłem antywirusa, patch się instaluje ale gra nadal nie bangla :/

Jakieś porady?

seatcordobawrc Partyzant

Mam ten sam problem :-( Przeinstalowanie FM nie pomogło. Wysłałem seava dwóm osobom, aby przeszli ten dzień (u mnie 4.05.2012). U jednego z 46MB zrobiło się 186MB, ale gry nie wczytuje, u drugiego w porządku ale także nie chce się wczytać.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2010 14:56    #11949     Sufler - Porady do gry - Krycie przy defensywnym 4-5-1
Pozmieniałem, podziałało. Ograniczyłem skrzydłowym ataki z głębi pola, nakazałem ostry odbiór piłki i pressing na skrzydłowych rywala. Bocznym obrońcom nakazałem trochę bardziej ofensywną grę. W efekcie, skrzydłowi przeciwnika są podwajani w okolicy środka boiska. Moi skrzydłowi wracają się za nimi, boczni obrońcy akurat tam często się znajdują. Przeciwnik ma problem z przedarciem się przez dwóch rywali, odgrywa do środka, a tam często przechwyty notuje mój środkowy pomocnik.

Może ideał to jeszcze nie jest, ale rozwiązanie pomogło. Efekt - z mocno faworyzowanym Dynamem Kijów na wyjeździe 0:0, co jest wynikiem satysfakcjonującym dla mnie. Było trochę groźnych akcji z mojej strony, zabrakło zgrania (przed sezonem dokupiłem nowego napastnika, który nie jest jeszcze zgrany z zespołem i współpraca pomiędzy nim a skrzydłowymi trochę szwankowała). Ale skrzydłowi Dynama, ustawieni na pozycjach ML i MR mieli bardzo duże kłopoty z podwajaniem przez zawodników grających na moich bokach. Środek, gdzie miałem trzech pomocników również okazał się barierą nie do przejścia dla środkowych Dynama. Dwóch napastników Ukraińców błąkało się między moimi obrońcami bez celu. Byli ściśle kryci 1 na 1 przez moich obrońców, co utrudniało im wychodzenie na wolne pozycje i pokazywanie się pomocnikom.

Ogólnie dobry mecz w wykonaniu mojego Hajduka. Zabrakło tej kropki nad i w postaci zwycięstwa, ale stuprocentowe zneutralizowanie wszystkich groźnych punktów przeciwnika odbieram za dobrą monetę. Jedyne zagrożenie dla mojej bramki było po stałych fragmentach, głównie rzutach wolnych, wrzucanych w pole karne. Ale to temat na osobną dyskusję...

Dziękuję wszystkim, pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Salmen Młody aktywista

Kapizak1 spróbuj Di Marie na skrzydłowego :) Kun Aguero do ataku, środkowy pomocnik - ja polecam Lassa Diarrę. A na obrone masz Evansa, który za 1 sezon będzie filarem obrony :)

[quote=pawlik09]jakiś ciekawych piłkarzy do West Brown Albion baza danych http://www.centr(...)2.2.html
fm 08 1 sezon jestem w premier league bo nowe aktualizacje szczególnie jacyś ofesywni bo gram dwoma of. ale w defesywie też może być co proponujecie...[/quote]

Ja na ofensywengo ściągnąłem sobie Diego Bouananotte z River Plate. Nie będzie też problemu z przejściem na wyspy bo ma paszport włoski i argentyński.
error 404 - not found

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution