Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2010 12:45    #11901     Sufler - Porady do gry - Łatka
http://www.cmrev(...)cje.html

tu pytaj o takie rzeczy...

P.s Tutaj mozesz dostac za to reakcjoniste;p
(L)

Valencia_CF Partyzant

24.06.2010 10:49    #11902     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja z reprezentacji
Witam mam pewien problem. Nie wiem jak zwolnić się z reprezentacji. Wiem, że w poprzednich managerach wystarczyło kliknąć na np. WKS i rezygnacja, a może chodzi o to że już rozegrałem MŚ 2010. Proszę o pomoc !

Z góry dziękuje

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
24.06.2010 10:27    #11903     Sufler - Porady do gry - błąd podczas uruchamiania
Ale raport ten może być spowodowany tysiącami problemów a nie jednym, prawda?
…(…)…

pio93 Partyzant

24.06.2010 09:34    #11904     Sufler - Porady do gry - błąd podczas uruchamiania
siema, mam problem z FM 2010, gdzie podczas uruchomienia wyskakuje błąd (ten gdzie wyskakuje "wyślij (bądź nie wysyłaj) raport o błędach". moglibyście powiedzieć jak można usunąć ten błąd i czym jest on spowodowany

about Partyzant

24.06.2010 09:30    #11905     Sufler - Porady do gry - Bez transferów
naprawdę problem masz ... masz milion sposobów na grę możesz grać bez transferów normalnie samoistnie nikogo nie kupować chyba że masz słabą wolę ...

maciej325 Partyzant

23.06.2010 23:14    #11906     Sufler - Porady do gry - Problem facegen
Foldery zdaje się że są pełne.

Mimo nie rozwiązaia mojego problemu bardzo Ci dziękuję hidalgo za chęci i próbe pomocy.

Myślę że temat do zamknięcia chyba że znajdzie się ktoś jeszcze kto chciałby pomóc.

inv3rse Partyzant

23.06.2010 22:01    #11907     Sufler - Porady do gry - Kontrakty trenerów
Witam, ostatnio podczas gry mój asystent przypomniał mi o wygasających za 6 miesięcy kontraktach wielu trenerów mojego zespołu. Wszystkim zaproponowałem nowe, lecz ostatecznie tylko połowa złożyła podpis pod umową. Reszta odrzucíła propozycje mówiąc, że oczekują wyższego miesięcznego wynagrodzenia. Problem w tym, że np. jeden chce 10000 euro miesięcznie, a zarząd klubu mi mówi, że może dać maksymalnie 9500 euro. Moje pytanie brzmi, w jaki sposób mogę powiększyć tą kwotę, gdyż próbowałem już chyba wszystkiego, a bardzo mi zależy na zatrzymaniu obecnego sztabu szkoleniowego.

Falcon Przodownik pracy

[quote=RIDS]Szukam wzmocnień do Grenoble(Liga druga, bo to jest najnowszy upek Okkasa).
-Bramkarz(do 21 lat, bo mam dwóch staruszków)
-Obrońca Prawy(-||-)
-Obrońca środkowy(do 25 lat)
-Dwóch ofensywnych pomocników(do 21 lat, a drugi do 30)
Fm 2008. DO wybulenia 7 mln. Mogą być na wolnym transferze. Jest to pierwszy sezon i pierwsze okienko.[/quote]
Bramkarz to może Scribe albo Delle,Alamo,Navas
Ofensywni pomocnicy: Borges,Buonanotte,Mihelic
Obrońcy hmm tutaj może być problem ale spróbuj Marvin Angulo,Edgar Castillo,Zubiaurre,Humberto Mendoza,Cahais,
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

JaceX77 Partyzant

A wiec:
W 3 sezonie grania moim zespolem zakwalifikowalem sie do "Pucharu Euro" i w tym problem bo gdy mam zglosic zawodnikow ma byc 4 wyszkolonych w klubie mam tylko 3. Nie moge ruszyc bez tego dalej. Sprawdzlalem rezerwy i U-18 i lipa. Bylo mnostwo transferow i niekiedy gorsi zawodnicy odchodzili konczyl im sie kontrakt. Co mam zrobic zeby poszlo dalej ? Prosze o pomoc i z gory dziekuje.

maciej325 Partyzant

23.06.2010 10:42    #11910     Sufler - Porady do gry - Problem facegen
Właśnie wróciłem u niego wszystko w jak najlepszym porządku, dla tego można stwierdzić że problemem jest wydajność mojego "blaszaka".

Temat do zamknięcia chyba że ma ktoś jeszcze jakiś pomysł.

Robi2009 sorry ale nie dość że pisałem na szybko to do tego mam problemy z ortografią (jestem dysortografikiem).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.