Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Me4You Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2010 08:46    #11881     Sufler - Porady do gry - Gra od początku eliminacji
Włacz nową gre i sam zobacz, które państwo rozpoczyna rozgrywki przed 14 czerwca. Może są dodatki, które mogą Ci pomuc w rozwiązaniu tego problemu.

zaskroniec Partyzant

26.06.2010 23:37    #11882     Sufler - Porady do gry - Problem z reputacją ligi
Witam!
Po kilku sezonach gry Krakowską Wisłą , w ostatnim sezonie udało mi się awansować do półfinału Ligi Mistrzów, pokonując Everton i Szachtar Donieck, przegrywając dopiero z Liverpoolem, Lechowi udało się wyjść z grupy pucharu UEFA, by potem pokonać HSV , a w następnej rundzie przegrać z Man City, Zagłębiu i Legii, udało się zakwalifikować do fazy grupowej, Legia była nawet bliska wyjścia z swojej grupy, jednak nie polska ekstraklasa, mimo wszystko , nie może uzyskać nawet 1 miejsca więcej w Lidze Mistrzów , lub Pucharze UEFA, uzyskałem kiedyś odpowiedź, że można uzyskać więcej miejsc w europejskich pucharach, ściągnąłem nawet FMRTE i podwyższyłem reputacje ligi, ale nie przyniosło to porządanych efektów.
Gre zacząłem na suchej wersji , potem zainstalowałem uaktualnienie/łatke.
W jaki więc sposób można zwiększyć miejsca w europejskich pucharach, o ile to wogóle możliwe?
#Edit
Po tym sezonie współczynnik UEFA Wisły będzie ok ~80 , Lech i Legia będą mieli ponad 25.

j4son. Partyzant

witam panowie, mam problem...
wiecie może jak osiągnąć taki efekt?

http://img71(...)4058.jpg

EDIT.: chodzi mi oczywiście o umieszczenie koszulek w zakładce informacje nie na dole, a po boku - z prawej strony.

mateuszmc Partyzant

26.06.2010 20:54    #11884     Sufler - Porady do gry - Spowolnione działanie gry
Siema mam taki problem,2 dni temu FM działał normalnie,a od wczoraj gra włącza się po 10-20 minutach,i mecze są strasznie wolne grane (choć szybkość ustawiona jest na maxa).Wie ktoś jak temu zaradzić ?

Jacob-CFC Partyzant

26.06.2010 19:39    #11885     Sufler - Porady do gry - Uruchamianie gry
Mam dziwny problem, dotyczący uruchamiania FM'a. Otóż od dzisiejszego poranka gra uruchamia się...20 min. Czym może być to spowodowane, skoro jeszcze wczoraj, wszystko działało normalnie?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2010 15:16    #11886     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
Pierwsze primo - swoje wpisy na formum można edytować - nie ma konieczności dokonywania kolejnych wpisów.

Drugie primo - zawodnik rozwija się tak szybko, jak wysoki ma progress rate. Bez wzlędu na to, czy do PA zostało mu 80 punktów, czy 20.

Wszystko to możesz edytować przez FMRTE. Skoro chcesz, żeby był najlepszym piłkarzem świata, to możesz od razu zmienić mu wszystkie atrybuty na bardzo wysokie, będziesz miał problem z głowy.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kanius Partyzant

Na jakim grasz updatsu ? Może to być wina źle wgranego uaktualnienia, może jakiś plik usunąłeś? I spróbuj 31 lipca zmienić język na inny i idź dalej zobacz czy pomoże ( miałem podobne problemy w innych grach i pomagało przy takich pojedyńczych sytuacjach, ale wątpię, że pomoże, ale nie szkodzi spróbować).

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2010 13:46    #11888     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
http://www.cmrev(...)nt_.html

Tu masz talent, który daaaaawno temu sam założyłem ;-)
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

XxGieno95xX Partyzant

26.06.2010 13:24    #11889     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
Witam, mam problem w postaci rozwijania się zawodnika. Stworzyłem sobie w edytorze dołączonym do gry swojego zawodnika. Ustawiłem mu PA na 120 i CA na 200 ale on się nie rozwija wogóle, myślałem że jak mu dam CA na 200 to on błuyskawicznie sie bedzie rozwijał a tu nic.

Kanius Partyzant

26.06.2010 12:41    #11890     Sufler - Porady do gry - Bramkarze Holandii szarakami?
Chodzi mi o regularne powołania bramkarzy na wszystkie trzy dostępne miejsca. Jeśli ktoś wie dlaczego powołany jest jeden bramkarz to proszę o kontakt, może da jakoś radę rozwiązać ten problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.