Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

klajwert Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2010 10:59    #11601     Sufler - Porady do gry - Problem z Ribérym
przyznam, że nie zdarzyło mi się jeszcze grając w Anglii by Ribery dołączył do drużyny i od razu zaczął grać najlepiej jak potrafi. zawsze ma jakiś problem z aklimatyzacją. przeczekanie sytuacji pomoże na pewno, wiem z własnego doświadczenia.

tyle że to własne doświadczenie doprowadziło do tego, że Francka już do swojej drużyny nie ściągnę. jest w FM'ie multum dobrych schodzących i zastąpienie go nie powinno sprawić Ci problemu.

na Riberego zawsze Barcelona albo Real są chętni więc i straty dużej nie zaliczysz.

dudek_9 Partyzant

Możecie mi dokładnie powiedzieć co to za folder ??
Wchodzę w Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010 i usuwam folder Crash Dumps - to jest to??
To jest jakieś popieprzone, wydałem stówę i guwno :(

Nie wiem czy to wina edytora, ale w FM 2008 więcej czasu spędzałem przy edytorze niż grze i nic się nigdy nie działo :(

Tutaj tak samo - Bawię się edytorem i jest git, dzisiaj jak chce rozpoczac new game, to przy konfiguracji wyskakuje mi nie zgadniecie nigdy - CRASH DUMPS

Nie posiadam żadnej łatki, gram na plikach graficznych, usuwałem ale lipa ( wcześniej jak grałem to było git)

I mam pytanie - Czy w FM 2011 wkońcu SI jakoś rozwiąże ten problem ??
I czy jest jakiś skuteczny sposób ( niech będą i te patche) na zlikwidowanie tego pieprzonego ( za przeproszeniem) błędu ??
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

szfedo Przodownik pracy

07.08.2010 02:21    #11603     Sufler - Porady do gry - Idealna liga
W razie problemów z pozwoleniem o pracę możesz ściągnąć pliczek dodający wszystkie kraje do UE i wtedy nie ma żadnych pozwoleń.

Glorfindel1993 Partyzant

07.08.2010 01:43    #11604     Sufler - Porady do gry - Dyskobolia - pomoc w edycji
Niektórzy zapewne pamiętają tą drużynę pod inną nazwą - Groclin, jednak był to tylko sponsor. Jak wiadomo Dyskobolia połączyła się z Polonią Warszawa. Jako zagorzały fan Dyskobolii postanowiłem zedytować bazę danych w grze, za pomocą dostępnego w niej edytora. Wszystko jest ok, zawodników przeniosłem itd., ale denerwuje mnie jedna sprawa, że tą Dyskobolie traktują tj. by była "inna", tzn. nawet wychowankowie klubu debiutują w tym sezonie, mimo że w historii występów mają np. 9 sezonów gier w Dyskobolii. Moje pytanie jest następujące, co muszę zrobić, by ten problem rozwiązać, bo nie chce całej Polonii przekształcać w Dyskobolię. Dla większego bałaganu dodam, że np. zawodnik Polonii, Krzysztof Bąk takowego debiutu w Dyskobolii nie zaliczył (miał od razu 100 któryś występ na koncie tj. by "zamienili" ID Dyskobolii i Polonii).

Bardzo proszę o pomoc.

Ivan89 Partyzant

Witam mam problem. Do tej pory gralem w FMa 10 na Viscie. Kupielm nowego laptopa i na nim zainstwloany jest Windows 7. Instaluje Fma i nie chce sie odpalic. W rejestrze jest ze jest odpalony ale nie wyswietla sie okno . Co mam zrobic ze gra wlaczyla sie ?? z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.08.2010 00:14    #11606     Sufler - Porady do gry - Idealna liga
Jak to są problemy... W takim razie albo Niemcy (ogranicznik na puchary) lub Portugalia bez, tylko wiekowe przy 30 grajkach. Jakieś tam Guimaraes albo Arminia (11 melonów).
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

xabi14 Partyzant

07.08.2010 00:11    #11607     Sufler - Porady do gry - Idealna liga
Kurcze... przesadzilem z stwierdzeniem kasy.
Przeciez we Francji sa problemy z transferami? Bodajże tylko 4 zawodnikow moze byc z poza(...) nie pamietam juz.

ps
wystarczy 1 mln euro na trasfery

xabi14 Partyzant

07.08.2010 00:03    #11608     Sufler - Porady do gry - Idealna liga
Poszukuje idealnej ligi dla siebie. Chce tworzyc druzyne,a nie od razu ja miec. Idealem jest 2 liga angielska(duzo kasy),ale tam sa problemy z pozwoleniem na prace.
Chce druzyne z zaplecza, z duza iloscia pieniedzy i gdzie nie bedzie problemow prawych w siciaganiu zawodnikow.
Prosze o pomoc

szycha333 Partyzant

[quote=Kudłaty]Siema, oni Ci nie pomogą, bo nie chcą. Musisz sam kombinować... Nie będą przecież robić wyjątków dla takich jak my. Mają swoją klikę i tyle, nikt do niej nie wjedzie. Pozdrawiam.[/quote]

Masz racje my debilom nie pomagamy... Jak ktoś zadaje pytania i uzyskuje odpowiedź to dziękuje o pomoc a nie stwierdza że kłamiemy... A co do kliki to ja rzadko używam suflera a jakoś otrzymuje odpowiedź...

[quote=Kudłaty]Właśnie oni !!!

http://www.youtu(...)ure=fvst[/quote]

Jak masz do nas problem to wypiI***!

A co do tematu to wydaje mi się że w edytorze nie można, ale nie jestem do końca pewien

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=KENTA]Szukam : defensywnego pomocnika.

Cena : Do 1.5 mln Euro.

Do lat : 30

Do Lecha Poznań. (mam rok 2011 jak coś.)

Szukam : Środkowego obrońcę

Cena : Do 1.5 mln Euro

Do lat : 30

I też oczywiście do Lecha.

Football Manager 2010 jak coś.[/quote]
DPŚ - Gol, Demba, Annan, Kislyak, Torric, Lassana Fane, Dudka, Wilczek, Kascelan, Christophe Grondin, Trałka, Piątek, Boucader Diallo, Borysiuk.
ŚO - Diomande, Wawa, Pazdan, Ezequiel Munoz, Reina, Malarczyk, Banaś, Kokoszka, Mohamed Oulhaj, Situ, Sadlok, Białas.

[quote=BKS_Skrzat]Robię gruntowną przebudowę Arsenalu zawodnicy na każdą pozycję na transfery mam 50 mln najlepiej do 23 lat mogą być wyjątki najwyższa półka i dużo młodych talentów które najpierw będę ogrywał w U-21 a potem do 1 składu.[/quote]
BR - Areola, Delac, Smithies.
OL - Digne, Antunes, Bale, Marcelo, Kolodzieczak, Wilson (także OŚ), Sakho (t. OŚ), Masilela, Boateng (t. OŚ i OP), Capdevila.
OP - Ansaldi, Chretien, Azpilicueta, Santon, Nestor, Richards (t. OŚ), Aurier, Botia (t. OŚ), Musacchio (t. OŚ), Miguel Torres (t. OŚ).
OŚ - Kyriakos Papadopoulos, Amorebieta (t. OL), Otamendi, Roderick Miranda, Toloi, Subotić, Toprak, Bayal, Reginiussen, Ariaudo.
DPŚ - Rodwell, Annan, Veloso, Defour, Biglia, Guarente, Poli, Crisetig, Adrien.
PŚ - Marchisio, Toni Kroos, Eden Hazard, Parejo, Ozil, Horava, Adu, Javi Martinez, Ander, Idan Vered.
PL/OPL - Alexis Sanchez, Sebastian Giovinco, Idrissa Sylla, Zezinho, Ejero Elia, James Rodriguez, Juan Angel Albin, Diego Buonanotte, Floyd Ayite, Gael Kakuta.
PP/OPP - Perotti, Turan Arda, Berkin Arslan, Gervinho, Golasa, Susaeta, Obertan, Ninis, Ticinović, Salvio.
OPŚ - Neymar, Hulk, Malonga, Cristian Rodriguez, Haris Vuckić, Skjelbred, Maxim Choupo-Moting, Sofiane Hanni, Martin Galvan, Coutinho.
N - Belfodil, Ben Khalifa, Tafer, Welliton, Abel Hernandez, Hlousek, Lacina Traore, Chris Gadi, Khouma Babacar, Modibo Maiga.
To tyle. PRzy obrońcach pisałem na jakich jeszcze pozycjach mogą grać. W ofensywie sobie darowałem bo łatwiej przekwalifikować grajka. Myślę, że coś wybierzesz. Pomijałem bardziej znane talenty, jak np. Lukaku, Mata czy Jovetić. Aha, jeszcze taka wisienka na torcie - Ahmed Khalil. Nie wymieniłem go bo może być problem z PPr-em. Ale warto. To tyle. ;)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution