Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2010 21:25    #11531     Sufler - Porady do gry - Problem z asystentem
@Stokrotka89
Za przeproszeniem głupoty piszesz. Na asystenta możesz sobie wybrać dowolną osobę. Możesz bez problemu rozwiązać kontrakt z asystentem, nawet jeśli nie złożyłeś oferty nikomu innemu. Ponadto nie spotkałem się ze sytuacją zgodzenia się zarządu na 2 asystentów. Niektórzy asystenci mogą pracować jako trenerzy i część z nich godzi się na taką degradację (sam tak raz zrobiłem, bo asystent był bardzo dobrym trenerem, ale znalazłem lepszego asystenta, więc tamtego zdegradowałem).
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Baza danych tu raczej nie generuje problemu. Spróbuj zagrać na najnowszym patchu bo czysty FM jest chyba tutaj najbardziej podejrzany.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
UWAGA! Ważny komunikat.

Doszło do małej awarii bazy danych, w efekcie czego zostały zresetowane hasła użytkowników. Sytuacja została opanowana, ale z przyczyn bezpieczeństwa zostały wygenerowane automatycznie nowe hasła, które będą sukcesywnie docierać do użytkowników. Zatem, jeśli ktoś przez najbliższe kilka godzin będzie mieć problemy z zalogowaniem, a nie chce czekać na to, że dotrze do niego email, może użyć ręcznego formularza zmiany zapomnianego hasła.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

saramus Partyzant

Jak w temacie:-) Postanowiłem zagrać na updacie polskich lig. W instrukcji autorzy tego dodatku zalecają wczytać bazę 10.0 żeby nie doszło do zdublowania niektórych zawodników oraz dezaktualizacji transferów. Wszystko fajnie działa, lecz pojawia się problem z organizowaniem meczy towarzyskich. Potencjalni sparingpartnerzy najpierw przyjmują propozycję, a następnie je odwołują. Szkutkuje to nie usunięciem meczu z terminarza - mimo iż mecz się nie odbędzie termin jest zajęty i widać nawet herb niedoszłego sparingpartnera. Czy jest to problem tego updata czy może efekt gry na podstawowej i lekko podstarzałej bazie danych? Bardzo prosze o sugestię co z tym fantem zrobić bo bez meczy towarzyskich sezonu raczej nie zagram...

villa33 Partyzant

Witam!

Nie jestem pewien czy piszę w odpowiednim dziale, więc sorry jeśli nie trafiłem, ale uważam, że to chyba tutaj muszę napisać, a nie w suflerze.

Więc mój problem polega na tym, że ściągnięta skórka z tej strony nie chce działać mi w grze. Postępuję zgodnie z instrukcją i muszę włączyć tą skórkę w grze oraz wyłączyć Cache, lecz w ustawieniach nigdzie nie ma tej skórki. Jestem w 99,9% pewien, że to nie żaden błąd tylko moja ludzka głupota i prośba moja polega na tym czy mógłby ktoś dokładnie opisać gdzie co wkleić czy cały folder ściągnięty czy poszczególne w nim części oraz gdzie itp. Wiem czytałem jednak próbuję różnych sposobów i nie ma. W google także nic ;/

EDIT: Na innym forum mi odpowiedzieli... Nieaktualne.

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=andresss21](...)gram ustawieniem 4-2-2[/quote]
Masz trzech bramkarzy?:-)

A teraz już serio.
Powodów może być wiele: złe instrukcje indywidualne, złe instrukcje zespołowe lub po prosty słabi napastnicy. Może tamten wysunięty dostaje za mało podań i dlatego nie strzela? Jakie im dałeś nastawienie? Jakie podania?
Ciężko coś powiedzieć mając tak mało informacji...

PS. Staraj się pisać czytelniej, bo miałem problemy żeby zrozumieć co napisałeś...

Jesteśmy tu aby pomagać...

andresss21 Partyzant

Witam wszystkich wielbicieli FM. Mam problem odnośnie napastników , gram już jakiś czas ale w dalszym ciągu nie mogę sobie poradzić z tym mankamentem. Otóż to gram ustawieniem 4-2-2 jeden Nś pełni funkcje wspierającego a drugi Nś pełni rolę napastnika atakującego który ma robić dużo zamieszania w szykach obronnych , ale problem w tym że napstnik wspirający strzela więcej goli niż ten co ma więcej atakować i strzela tylko sporadycznie więcej asystuje niż strzela ma ktoś może pomysł jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuje i i pozdrawiam wszystkich wielbicieli FM!!!

fabian Partyzant

13.08.2010 16:38    #11538     Sufler - Porady do gry - TESTY PIŁKARZA
Witam.

Prowadze Real Madryt i znalazłem ciekawego zawodnika , i składam oferte zaproś na testy ( ma klub i moge go kupić ) ale chce go sprawdzic. Ale problem lezy w tym ze przeciwny klub się nie zgadza .. :/

Od czego to zależy?

mimik000 Partyzant

@Maciekigood
Powtórzę się :
Reynaldo.
W 2006 grał jeszcze w Nautico, więc do OE przejdzie bez problemu.
U mnie rośnie na drugiego Xaviego. Ja w FM08 wyjąłem go za 400k E, a to co on ze sobą prezentuje jest warte 10 razy tyle.

MeehoweCK Partyzant

Prowadzę Worcester City, obecnie walczę o awans do Championship. Ale mam spory problem, jest nim mały stadion. Wchodzi mi na niego 4004 osób, na każdym meczu mam komplet. W kasie klubu nie ma kasy na jego rozbudowę czy tym bardziej budowę nowego, a kasy nie ma dlatego, że stadion jest mały i nie ma odpowiednich przychodów z biletów. Czy macie na to jakikolwiek sposób? Wiem, że sprawa jest trudna, ale może jednak nie beznadziejna? Póki co jeszcze jakoś jestem w stanie walczyć, ale jak awansuję do Championship, to nie będzie mnie stać na kontrakty dla zawodników.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.