Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pawelkop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Nie mogłem znaleźć innego tematu. Więc piszę tu. Mój problem polega na tym, że podczas zapowiedzi meczu biorę kontynnuj aby przejść do meczu wywala mi kompa i restartuje się system. Nie jest tak zawsze, zazwyczaj dzieje się tak co kilka meczy. Czy ktoś wie od czego to może być ?
Z góry dzięki. ;]

Salmen Młody aktywista

[quote=Junin]Potrzebuję koszulek Ligi Rosyjskiej (facepack też mile widziany). prośbę kieruje głównie do qstosh'a który kiedys umieścił już tutaj link, ale on wygasł[/quote]

Proszę. Jest to link do postu qstosh'a, w którym jest megapack strojów.

Edyta mówi: http://www.filefront.com/16720169/Premier-League.rar/]Tutaj masz do pierwszej (tej najwyższej) ligi rosyjskiej w stylu SS'09 na sezon 10/11 :)
error 404 - not found

karczu Partyzant

24.08.2010 10:24    #11443     Sufler - Porady do gry - Problem ze Skinem
siema mam problem ze skinem"SkinSkin" otóż FM go chyba nie widzi. Mam go rozpakowanego i w folderze "skins" poprzednio przed re-instalowaniem windowsa było dobrze a teraz coś się rypło

Inko90 Partyzant

24.08.2010 10:03    #11444     Sufler - Porady do gry - Odpuszczanie krycia...
Witam. Wiecie może co zrobić, żeby moi boczni obrońcy nie odpuszczali krycia przy akcjach skrzydłami? Mam ustawione: krycie 1na1, odbiór agresywny, nastawienie defensywne, ścisłe krycie, ale nadal moi obrońcy nie "kasują" akcji...

http://www.youtu(...)AByVEhro

Tutaj jest filmik w którym widać, że mój obrońca zachowuje się jak debil... Grając lepszymi drużynami (Dortmund, Newcastle, Valencia) miałem taki sam problem.

Zymon Partyzant

23.08.2010 22:03    #11445     Sufler - Porady do gry - sprzedac czy zostawic?
Czy z zawodnikiem z ktorym za rok(lub pol roku) konczy sie kontrakt lepiej sprzedac za nizsza cene czy dac mu pograc do konca kontraktu po czym przejdzie on do innego klubu?mam taki problem z Bandrowskim w Lechu.
był - będzie - jest zawsze IKS!

nunomenes Partyzant

23.08.2010 19:42    #11446     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
a taki wielki problem żeby rapechuk napisał 3 słowa mailem

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.08.2010 18:09    #11447     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Boże, a nie masz w aktach rapechucka jego nr GG? Taki wielki problem napisać?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Tome888 Partyzant

Mam problem poszukuje ŚP max 20 lat z podaniem minimum 15.FM2010.
PS:Zawodnik musi byc wyszkolony w kraju anglia i kosztowac max 2miliony.

maniutinho Młody aktywista

23.08.2010 17:11    #11449     Sufler - Porady do gry - problem z dodatkowymi ligami
Ja także miałem problem z kilkoma ligami. Dokładnie taki sam

Tome888 Partyzant

[quote=Tome888]Mam problem.Pisze ten temat tu bo nie wiem gdzie.Mam problem.Ciagle finanse mojego sunderlandu ida w dol.Wiec mam 2 pytania.
1.Mam stadion 65tys miejsc a przychodi tylko 45tys.Czy nie da sie jakos zachecic ludzi bo chcialbym miec minimum 60tys na mecz.
2.Prosze o podpowiedz na czym jescze moge podniesc finanse klubu.
Z gory dzieki i przewiduje ze to nie nie jest dobry temat ale jednak prosze o odpowiedz.[/quote]
Na nr1 dostalem odpowiedz.
Powtarzam post bo chcialbym dostac odpowiedz na nr2.Prosze o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution