Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konradlks96 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.09.2010 16:35    #11271     Sufler - Porady do gry - Problem w lidze.
Zmień taktyke , może masz dużo nowych zawodników i twoim graczom brakuje zrozumienia na boisku , ustaw stałe fragmenty gry ( mnie często to ratuje w ostatnich minutach spotkania). Problemem mogą być złe przygotowania przed sezonem lub nie dobre instrukcje dla piłkarza
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

ronaldek1 Młody aktywista

30.09.2010 15:34    #11272     Sufler - Porady do gry - Problem w lidze.
Witam otóż mam wielki problem gdyż gram legią już 2 sezon ale niewiem czemu mam graczy z najlepszych lig np: Benni Mccarthy i mam 5 miejsce wiecie co zrobić żeby grać lepiej?
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

AzA_FMmaster Partyzant

Witam
mam taki problem z Fm10. Otóż w edytorze przeniosłem drużynę z Hiszp. Tercera Division Do Segunda B4. Po jakimś czesie zauważyłem, że nie gram w pucharze Króla, a inni grają;) wiem, że drużyny z Tercera nie grają w copa del rey (tam mają puchar federacji, itp.-nieważne), więc czy grę w pucharze hiszpani też bym musiał ustawci w edytorze? a jeśli awansuje do ligi Adelante to już będe grał w cope del rey?

Falcon Przodownik pracy

[quote=Tome888]Otóż mam taki problem że nie rozumiem słów Bolsona dotyczących przechytrzenia gry.Jeśli ktoś może lub sam Bolson niech mi przetłumaczy prościej te słowa:
"Jest jeden, dość znany sposób, dzięki któremu możemy „przechytrzyć” grę. Taką możliwością zaoszczędzenia sporej ilości pieniędzy jest wysłanie oferty, według której zapłacimy klubowi np. 4 miliony po strzeleniu 50 bramek dla naszej drużyny, po czym... sprzedajemy takiego pana przed osiągnięciem tej granicy. Jeśli zaś mamy w skarbonce trochę zbędnej gotówki, a w ofercie była klauzula o opłacie po 40 meczach, od tej edycji Football Managera, możemy ją (czyli klauzulę)... wykupić! Zaoszczędzimy trochę grosza, gdyż klub, z którego kupiliśmy zawodnika, zgodzi się przelać na jego konto mniejszą ilość pieniędzy, niż było to zapisane w umowie".[/quote]

Po pierwsze tak to działa:jak składasz ofertę za zawodnika dajesz dodatkowe klauzule, tam dajesz 4 mln po 50 bramkach.Zawodnik strzela 49 bramek, po czym sprzedajesz go aby tej klauzuli nie płacić
Po drugie kupujesz zawodnika dajesz tym razem klauzulę że po 40 meczach zapłacisz np 5 mln. I tak jak poprzednio ,tym razem zawodnik gra 39 meczy i dajesz go na listę i sprzedajesz, dzięki czemu ta klauzula nie wejdzie w życie.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Tome888 Partyzant

Otóż mam taki problem że nie rozumiem słów Bolsona dotyczących przechytrzenia gry.Jeśli ktoś może lub sam Bolson niech mi przetłumaczy prościej te słowa:
"Jest jeden, dość znany sposób, dzięki któremu możemy „przechytrzyć” grę. Taką możliwością zaoszczędzenia sporej ilości pieniędzy jest wysłanie oferty, według której zapłacimy klubowi np. 4 miliony po strzeleniu 50 bramek dla naszej drużyny, po czym... sprzedajemy takiego pana przed osiągnięciem tej granicy. Jeśli zaś mamy w skarbonce trochę zbędnej gotówki, a w ofercie była klauzula o opłacie po 40 meczach, od tej edycji Football Managera, możemy ją (czyli klauzulę)... wykupić! Zaoszczędzimy trochę grosza, gdyż klub, z którego kupiliśmy zawodnika, zgodzi się przelać na jego konto mniejszą ilość pieniędzy, niż było to zapisane w umowie".

konradlks96 Młody aktywista

29.09.2010 16:33    #11276     Sufler - Porady do gry - FM 2010 nie uruchamia się
Miałem ten sam problem i reinstal gry mi pomógł , zobacz może ci pomoże?
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

niusiek Partyzant

29.09.2010 15:57    #11277     Sufler - Porady do gry - FM 2010 nie uruchamia się
Mam problem. W momencie startowania gry, gry pojawia się okno z napisami w różnych językach ( po tych antyriasitowskich) gra się wyłącza. Jednak w menedżerze urządzeń można sprawdzić, że proces trwa. Grałem dziś rano, wyłączyłem normalnie komputer i przy włączaniu ponownym gry tak się dzieje.
Sprzęt mam dobry - 3 giga RAM, procek Intel Core Duo 1,9, karta 512 .
Pomóżcie!

canidaler Partyzant

28.09.2010 16:27    #11278     Sufler - Porady do gry - Fm10 długo się włańcza
Witam, mam problem z fm10 wlacza mi sie okolo 10min... Komputer jest zgodny z wymaganiami gry, nie mam dodadków graficznych itp.

siwydawid Partyzant

no właśnie ja mam ten sam problem... jak wpisałem reset_preferences to się włączał już tylko steam, a fm niestety nie;) pozdrawiam;)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

27.09.2010 15:23    #11280     Sufler - Porady do gry - Agresja piłkarza.
Sprzedaj go i bedzie po problemie.
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.