Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Buła]Szukam klubu z co najmniej dobrą bazą treningową i obiektami młodzieżowymi z raczej wąską kadrą na początku (najlepiej by było, gdyby kadra rezerw i u-19 też była wąska). I najlepiej by było, gdyby klub był w lidze angielskiej/włoskiej/hiszpańskiej/niemieckiej/holenderskiej.[/quote]

Ale problemy, wczytujesz te wszystkie ligi i przy wybieraniu zespołu będziesz miał opisane jakimi dysponuje obiektami, a co do liczności kadry to też będziesz mógł sprawdzić zanim obejmiesz (i sprawdzisz tylko w tych które dysponują zadowalającymi Cię obiektami).

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2011 17:11    #10532     Sufler - Porady do gry - Kontuzja, a potencjał
Witam!
Ponieważ nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie ( http://www.cmrev(...)l?page=1 ), nie mogę grać w FM 2011 ( a bardzo bym chciał:( ), więc postanowiłem wrocić do gry w FM 2010.
Zacząłem nową grę Arsenalem i postanowiłem kupić młodego, obiecującego, ale posiadającego już pewne umiejętności lewego obrońcę. Moj wybór padł na Garetha Bale'a z Tottenhamu. Zapytałem scouta o opinię na jego temat i otrzymałem odpowiedź, że Bale będzie w przyszłości czołowym bocznym obrońcą ligi i osiągnie wyższy poziom umiejętności od Gaela Clichy'ego.
Niestety w chwili rozpoczęcia nowej gry Bale ma około miesięczną kontuzję.
Po upływie miesiąca ponownie wysłałem TEGO SAMEGO SCOUTA na obserwację Bale'a, żeby się dowiedzieć jak kontuzja wpłynęła na jego cenę.
Otrzymałem raport, w którym było napisane, iż Bale będzie jedynie solidnym obrońcą w lidze i ma szansę stać się zaledwie NIEWIELE GORSZYM graczem od Clichy'ego.
Skąd więc ta różnica w dwóch opiniach scouta?
Dodam jeszcze, że specjalnie sprawdziłem i przez okres kontuzji nie spadł Bale'owi żaden atrybut...
P. S. Jeżeli ktoś jednak chciałby mi pomóc w uruchomieniu FM 2011 i odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie byłbym bardzo wdzięczny. Dla pewności podaję linka jeszcze raz:
http://www.cmrev(...)l?page=1
Darkness... for me is where I shine

rodem Młody aktywista

17.01.2011 14:21    #10533     Sufler - Porady do gry - Wykorzystanie procesora
Nie jest to łatwe podzielić niektóre operacje na wątki i jeszcze uniknąć błędów niespójności, akurat z symulacją meczów nie ma problemów

LFC-MaCiek Partyzant

17.01.2011 12:56    #10534     Sufler - Porady do gry - Problem z obejrzeniem bramki
Mam taki problem z obejrzeniem bramki przeciwnika... Nie da się kliknąć na minutę w której została strzelona... Mogę oglądać tylko swoje bramki i żadnych innych poprzez kliknięcie w minutę gola... Jakieś rady?

KasiaK Partyzant

witam
mój problem polega na tym, że gra czyta tylko część facepacków - np. z folderu Widzewa pokazuje w grze tylko zdjęcia juniorów, drużynę seniorów już nie (zdjęcia obu drużyn są w jednym folderze (także do wszystkich członków drużyny jest jeden plik config)
czy ktoś wie co się mogło stać?

H3rus Partyzant

17.01.2011 01:32    #10536     Sufler - Porady do gry - Wykorzystanie procesora
Witam. Posiadam trzyrdzeniowy procesor Athlon X3 450 i mam taki 'problem', że FM wykorzystuje mi go w ok 33%. Czy nie jest to dziwne? 33% to akurat jeden z trzech rdzeni....
Windows 7, 4Gb RAM...

endrus Młody aktywista

16.01.2011 22:16    #10537     Sufler - Porady do gry - Lista Krajowa - Crash Dump
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Siebo Partyzant

16.01.2011 18:25    #10538     Sufler - Porady do gry - Reputacja i sponsorzy
Witam!
Mam następujący problem - grając Lechem wygrałem po raz 5 z rzędu ekstraklasę, od 4 sezonów jestem co roku w grupie LM, mimo to Wisła która w pucharach osiąga tyle co nic ma większe dochody ze sponsorów itp. Dlaczego tak się dzieję? Druga rzecz to reputacja ligi. Co roku w LM osiągam mniej więcej to samo(kończę na grupie), ściągam młodych, perspektywicznych graczy, mimo to ekstraklasa raz spada a raz awansuje w rankingu lig... Nie wiem co jest tym spowodowane. Chciałbym jeszcze po każdym meczu dawać zawodnikom 1 dzień wolnego, ale nie chcę mi się każdego po kolei zaznaczać, jest jakaś możliwość dania całej drużynie 1 dzień wolnego na raz? Pozdrawiam:)

bitoni Partyzant

ja tez miałem problem z tym g..... ale udało mi się tego pozbyć w dosyć prosty sposób otóż wczytuje gre z sava ktory ma crash dumps i jak sie zaladuje to odrazu zapisuje save pod inna nazwa save'a z bez nazwy na jakiś tam a potem zmieniłem język polski na angielski i save gra jak gitara i po jednym dniu w grze znów mam język polski.

Stigmat Partyzant

15.01.2011 23:59    #10540     Sufler - Porady do gry - Nie mogę przejść do meczu
Witam.
Mam taki problem - rozpocząłem grę Dynamem Drezno w 3L niemieckiej, jestem na etapie przygotowawczym do sezonu, asystent zaproponował sparing wewnętrzny Dynamo I - Dynamo II, zaakceptowałem pomysł i pojawił sie problem. Wybrałem opcję, że asystent zajmuje się drużyną rezerw, wcześniej wszystkich zawodników z rezerw przerzuciłem do pierwszego składu żeby mieć na nich "oko". Po wybraniu składu na ten mecz resztę zrobiłem dostępną dla zespołu rezerw żeby asystent miał z czego wybrać. W swoim składzie Dynamo I mam 18 zawodników reszta jest dostępna dla rezerw (razem z juniorami ponad 20). Skład rezerw jest pięknie wybrany, pojawia sie opcja "MECZ" jednak po kliknięciu jest 0 reakcji. Próbowałem sam objąć konrolę nad rezerwami ale bez skutku.
Gram na FM 2011 Patch 11.2.1.
Co robić ? Czy to jakiś bug? Czy ja czegoś nie ogarniam ?
Proszę o pomoc, dzięki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.