Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kaz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2011 01:18    #10501     Sufler - Porady do gry - Fake.lnc w FM2011
Mam mały problem. Zainstalowałem patcha 11.2, jednak nigdzie nie mogę znaleźć folderu "1120", który odpowiada za bazę danych rozgrywki. Tam właśnie znajduje się plik fake.lnc, który chciałbym usunąć. Jest na to jakiś inny sposób? A może folder o którym wspomniałem zmienił lokalizację?

MiKa Młody aktywista

22.01.2011 22:46    #10502     Sufler - Porady do gry - Maksymalna Frekfencja
1. Myślę, że określa to "fajność" miasta dla klubowiczów. Prędzej ściągniesz problematycznego Brazylijczyka.

2. Do tej samej ligi chyba nie mogą, ale nie jestem pewien.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
U mnie nie ma żadnego problemu. Na pewno wszystko robisz dobrze?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Michael18 Partyzant

22.01.2011 18:34    #10504     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze ;/
no zwykle to winamp bo muzyka idzie no i gg.
ale dawniej nie mialem takiego problemu tylko od jakiegos czasu ;/ moj zapis waży 120 mb ;o

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
22.01.2011 18:31    #10505     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze ;/
Mi również czasami wyskakiwał taki błąd, mimo dobrego sprzętu - problem pojawiał się na jednym zapisie, kiedy miałem włączonych zbyt dużo rzeczy. Spróbuj wyłączyć winampa, GG albo jakiś inny program, jaki zwykle masz włączony, powinno pomóc.
lucasinho.blox.pl

drzewik Partyzant

22.01.2011 18:15    #10506     Sufler - Porady do gry - Znikające reżimy treningowe
Witam wszystkich, mam mały problem. Mianowicie stworzyłem sobie reżimy treningowe,zapisałem je na dysku żeby móc skorzystać z nich w przyszłości przydzieliłem do nich piłkarzy było wszystko ok i nagle bach...Okazuje się że nie mam żadnych reżimów i zapisanych nie mogę zaimportować ;/ Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym?

Michael18 Partyzant

22.01.2011 15:58    #10507     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze ;/
Witam jestem tu nowy.. od pewnego czasu mam problem z grą FM11. A mianowicie jeśli gram i zagram powiedzmy 2-3 mecze to wyskakuje mi następujący błąd: http://img81(...)407.png/ i gra sie wyłącza ;/

Co mam z tym zrobic??

Dzieje się tak od jakiegos czasu ;/ i jest to bardzo denerwujące bo jeśli nie zapisze rozgrywki mi sie kasuje to co ugrałem ;/

Przeinstalowalem windowsa i jest to samo ;/

Błagam!! Pomocy!!

Najlepiej na gg 5979352 :)

Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuje!:)

Michael18 Partyzant

Witam jestem tu nowy.. od pewnego czasu mam problem z grą FM11. A mianowicie jeśli gram i zagram powiedzmy 2-3 mecze to wyskakuje mi następujący błąd: http://img81(...)407.png/ i gra sie wyłącza ;/

Co mam z tym zrobic??

Dzieje się tak od jakiegos czasu ;/ i jest to bardzo denerwujące bo jeśli nie zapisze rozgrywki mi sie kasuje to co ugrałem ;/

Przeinstalowalem windowsa i jest to samo ;/

Błagam!! Pomocy!!

Najlepiej na gg 5979352 :)

Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuje!:)

aberdeen Młody aktywista

22.01.2011 13:24    #10509     Sufler - Porady do gry - Kartki w SPL. Bug?
Gram 5-ty sezon w lidze szkockiej na łatce 11.2.1, ale zaczynałem jeszcze na 11.1.0 W zasadach lig jest napisane,że po otrzymaniu 18pkt. dyscyplinarnych (6-iu żółtych kartek) zawodnik zawieszony zostaje na 1 mecz. Problem w tym, że z każdym kolejnym sezonem kartki te się sumują, w konsekwencji w 5-ym sezonie gry mój środkowy obrońca po otrzymaniu 6-iu zółtych kartek dosteje 4 mecze zawieszenia! Wie ktoś o co w tym chodzi? Może problem w tym że zacząłem na starej łatce?

wilq1993 Partyzant

21.01.2011 22:47    #10510     Sufler - Porady do gry - Ktoś jest w stanie pomóc?
zgadzam sie z fifarafa co do transferów, pewnie nie uwierzyłbyś ze w arsenalu w jednym okienku kupiłem bale, obi mikela i khedire :)
i tu cie zdziwię bo wszyscy zadali transferu i za trojkę zapłaciłem 17mln euro :)

co do problemu, tez tak miałem na początku 2 sezonu - mimo 7 sparingów, pierwsze 5 meczy bez zwycięstwa. potem poszlo lepiej, co zrobiłem? zmieniłem ciut taktykę dla bocznych pomocników i znalazłem zawodników z forma:)

trudno pomagać w takich pytaniach, bardzo specyficzny i "osobisty" problem, sam musisz znaleźć problem i go rozwiązać - o to chyba w tej grze chodzi :PP
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.