Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

10kilan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2011 14:38    #10491     Sufler - Porady do gry - Historia
Witam. Chciałbym się spytać czy miał ktoś może problem z historią? Chodzi mi o to że zawsze wybierając ligę mogliśmy obejrzeć wszystkie rekordy od początku istnienia rozgrywek(najmłodszy zawodnik,najstarszy,najmłodszy strzelec,najwięcej zwycięstw z rzędu itp. itd.). Problemów z tym nie miałem i wszystko było ok jak grałem City na bazie domyślnej,a teraz po rozpoczęciu nowej gry na bazie danych 11.1 i dodaniu polskiej ligi update gdy biorę na ekstraklasę to wszystkie rekordy są...z 2010 roku czyli od kiedy zacząłem grać. Trochę dziwne to. Czekam na jakieś porady :)

EvE Partyzant

Witam wszystkich

Kupiłem sobie ostatnio FMa 2010. Otóż mój problem polega na tym iż nie mogę w niego zagrać Dlaczego? Gdyż pojawiają się błędy.

Instalacja przebiega normalnie (jednak nie mogę zainstalować gry przez steam gdyż program twierdzi że nie mam miejsca na dysku a w rzeczywistości tak nie jest dodam że steam jest zainstalowany na dysku D na którym jest ponad 600GB wolnego miejsca na C ok 30GB ale wracając do tematu) Gdy wybieram instalacje offline wydaje się że instalacja przebiega ok jednak na końcu instalacji dostaje komunikat:

"Instalacja produktu Football Manager 2010 została zakończona, ale wystąpiły błędy. Szczegółowe informacje znajdują się w pliku dziennika instalacji."

No ale jak to ja nie zwracam na to uwagi i próbuję uruchomić grę i co i nagle wyskakuje mi błąd:

"Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Mam dwie możliwości wyszukać błędu w trybie online(ta opcja nic nie daje) lub zamknąć program (sami wiecie że to nie pomoże). No dobra ale ja się nie poddaję uruchamiam program ze zgodnością z Windows XP (service pack 3) z nadzieją że pomoże odpala się kontrola użytkownika konta i po chwili wyskakuje coś takiego:

"Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."

i za chwilkę znowu: "Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Próbowałem też uruchomić program jak administrator ale też nie pomogło. Jestem bez radny proszę was o pomoc. Może ktoś spotkał się z podobnym błędem i znalazł rozwiązanie. Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie problemu.

Aha mam windows 7 home premium.

Pozdrawiam

kawa1993 Partyzant

25.01.2011 08:12    #10493     Sufler - Porady do gry - Spłata kredytów !
Witam

Chciałbym sie was spytać czy tez macie podobny problem co ja ! mam na mysli spłate kredytu bankowego ! Gram Barcelona juz od 4 sezonow i moj kredyt w ogole sie nie zmniejsza ! Nie wiem mam o cos zarzad poprosić czy o co chodzi? moze sie nie da go spłacic?

z gory dzieki !

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2011 21:16    #10494     Sufler - Porady do gry - Jakie wybrać ligi?
http://www.cmrev(...)?page=20

Polecam ten temat :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Falcon Przodownik pracy

24.01.2011 20:24    #10495     Sufler - Porady do gry - Jakie wybrać ligi?
Po raz pierwszy gram gdzie indziej niż Europa.Zawsze grałem europejskim średniakiem ,to tez nie było problemów z grajkami. Teraz rozpocząłem grę w lidze australijskiej. I tutaj moje pytanie. Jakie ligi zaznaczyć aby sprowadzić jakiś młodych graczy. Dodam że w Australii kasy w klubach zbytnio nie ma. Na transfery mam 30 tys euro. Więc Brazylia,Argentyna raczej odpada.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Rzepa7 Partyzant

24.01.2011 14:17    #10496     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie

Gram Lechem Poznań.Szósty sezon.Zauważyłem iż gdy chcę zarejestrować skład do LM,to mój Bieszczad który cała swoja karierę grał w Polsce nie kwalifikuje się jak wychowanek w kraju.Do zarejestrowania do Ekstraklasy ten problem znika. O co chodzi?
Drugi problem.Czemu zawodnicy których kupuje w wieku 16,17 lat po 3 latach gry nie staja się wychowankami klubu,nie mówiąc o szkolonych w kraju do rejestracji?

bitoni Partyzant

24.01.2011 11:40    #10497     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
juz znalazlem skina teraz mam inny problem otoz chodzi o to ze jak wchodze do ustawien to nic nie ma pustu ekran to samo jak chce wejsc w sklad swjej druzyny albo jak szukam zawodnika to nie wyswietla go POMOCY

bitoni Partyzant

24.01.2011 10:13    #10498     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
pytanie kieruje szczegolnie do graczy ktorzy graja w FM 07 chodzi mi o skin UniQue moze ma ktos z was ten skin

daxi19 Partyzant

23.01.2011 17:58    #10499     Sufler - Porady do gry - rezerwy w lidze
Witam!
Mam pewien problem, gram Chelsea 2 sezon i chciałbym aby moje rezerwy grały w normalnej lidze, najniższej i pięły się do góry tak jak Castilla z Realem:)
próbowałem przywłaszczyć sobie luton w FMRTE ale się nie da czy jest jakaś inna możliwość?

ver Partyzant

Zauważyłem poważny błąd. Polega na tym, że w polskiej lidze brak w rozgrywkach U-18 drużyn ekstraklasy. Natomiast w lidze rezerw są tylko drużyny ekstraklasy. Czy ktoś spotkał się takim problemem i czy znacie rozwiązanie ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.