Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

don Pawel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ma ktoś pomysł dlaczego nie moge pilkarzowi zaproponowac kontraktu zanim on calkowicie wygaśnie? W sensie powinno byc tak, ze moge zaproponowac kontrakt pilkarzowi z innego klubu 6 mies przed wygasnieciem kontraktu z tym klubem. Nie mam takiej opcji wcale:(. Przez to moge tylko kupować pilkarzy za kase, albo brac tylko tych z juz wygaslym, albo bez kontraktu. Gram Motorem Lublin. Czyli z dodatkiem "grywalna 3liga" czy coś takiego.

pc00 Partyzant

Czy ktoś może mi powiedzieć co to za problem? Kiedy chce zatwierdzić skład do meczu wyskakuje taki komunikat (załącznik) i musze wyłączyć grę.

EvE Partyzant

Poradziłem sobie z tym problemem.

Przeinstalowałem steam'a i zainstalowałem grę przez steam i działa :)

Temat do zamknięcia

Szpringer Partyzant

Witam.Własnie kupiłem nowego laptopa instaluje fma właczam i... i nic własnie tzn tak: na pasku start go nie mam natomiast po wcisnieciu ctrl +alt + del system pokazuje ze fm jest właczony. Nie pomogło przeinstalowanie ani patch 11.2. Z femem napewno wszytko jest ok bo na starym komputerze wszystko było idealnie. Na dysku znalazłem jeszcze demo i sprobowałem je zainstalowac ale problem był identyczny. Do SI narazie nie dzwonie bo moze wy pomozecie.

bitoni Partyzant

29.01.2011 19:04    #10475     Sufler - Porady do gry - Brak napisów w ustawieniach
zrobilem tak jak kazales to teraz ma problem z czcionka vera

bitoni Partyzant

29.01.2011 14:32    #10476     Sufler - Porady do gry - Brak napisów w ustawieniach
mam problem ze skinem otoz chodzi o to ze jak wchodze w ustawienia albo w sklad zespolu to nic tam nie ma skina mam UniQue wszystko zrobilem chyba dobrze skopiowalem pliki do data/skins a reszete do graphic

piter150 Partyzant

29.01.2011 13:30    #10477     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Mam w zespole kilku młodych piłkarzy jak i juniorów, którzy są ciągle niezadowoleni z treningu. Dwóch z nich było najpierw niezadowolonych z intensywności treningu, a kiedy zmniejszyłem im obciążenia (było bardzo wysokie) na najpierw średnie, a później na lekkie, jeszcze jednemu dałem w trakcie sezonu tygodniowy odpoczynek i teraz piszę, że są niezadowoleni z treningu. Proszę o pomoc to są młodzi piłkarze i z których chciałbym zrobić gwiazdy swojego zespołu, a oni w ogóle nie robią postępów. Jak ktoś wie to bardzo proszę o pomoc.

tekaultima Partyzant

29.01.2011 00:15    #10478     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!! Gra się wyłącza...
Witam... Mam zainstalowaną grę (Oryginał), wszystkie patche łącznie z najnowszym, ponadto dodatkowe pliki takie jak zawodnicy z afryki czy młodzi gracze...Mam też wgrane dodatkowe pliki ddt, mój problem polega na tym, iż gra działa bez zarzutu mniej więcej do połowy listopada pierwszego sezonu... Tutaj następuje tytułowy problem gra się wyłącza i tyle, próbowałem już chyba z dziesiątą rozgrywkę i zawsze to samo przychodzi listopad, GRA siada... Bardzo proszę o pomoc...

LFC-MaCiek Partyzant

28.01.2011 14:30    #10479     Sufler - Porady do gry - Problem
W ostatnich dniach pojawia mi się taki problem w moim FM... I gra się wyłącza... Wie ktoś jak temu zaradzić... ?

http://www.bankf(...)223.jpeg

pearljammer Partyzant

28.01.2011 12:43    #10480     Sufler - Porady do gry - mecze LM w dniu meczów repr.
Mam problem, gram drugi sezon Milanem, i powtarza mi sie sytuacja z pierwszego sezonu, ze rozgrywam mecz Ligi Mistrzów w terminie meczów reprezentacji i nie mam kim grac, zreszta zauwazylem, ze kilka razy gralem juz mecz LM w innym terminie niz wszyscy, czym to jest spowodowane?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution