Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konon94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Vittek93]AMD Phenom X4 955 3,2 GHz
RAM 4 GB
ASUS EAH 5770 1024 MB
Windows 7

Jaka baza i ile lig ? (FM 11) ;)[/quote]

Ale macie problemy... przy takim kompie to ciśnij duża baza i lig ile tylko chcesz(sam mam trochę słabszego kompa i wybrałem wszystkie ligi europejskie i jest luz)
Jak macie 5 gwiazdek sprzętu to nie musicie patrzeć na gwiazdki płynności rozgrywki

konon94 Partyzant

[quote=$Jahoo$]Witam

Szukam klubu który ma niezły składzik, trochę kasy na początek. Najlepiej drużyna podobna do Napoli którą strasznie dobrze mi się grało, ale niestety musiałem rozpocząć nową karierę i to już nie było to samo. Co do lig, to nie nakładam żadnych ograniczeń, ale żeby dało się ściągnąć jakiego dobrego grajka. Grałem już Napoli, Fiorentina, Aston Villa, Everton, Birmingham, Malaga, Szachtar, Galatasaray. A po za tym to największy problem to tylko zacząć a potem leci z górki. Więc czekam na wasze propozycję bo bardzo chciałbym wrócić do gry, bo chwilowo straciłem chęć po nieudanych początkach.

Pozdrawiam [/quote]

Wiem, że już szukasz innego typu klubu, ale do powyższego opisu jak najbardziej pasuje Udinese(sam nie miałem kim grać, zacząłem nimi i już mam 12 kolejkę). Mają bardzo fajną drużynę

ManUtd91 Partyzant

01.02.2011 16:17    #10463     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem taktycznym
Witam. Jestem w takiej sytuacji po 3 latach przerwy z serią FMa postanowiłem znów zagrac w managera tym razem oczywiscie w najnowsza odslone. Ale jest pewna rzecz która bardzo mnie irytuje mianowicie gdy wchodze w ekran taktyczny nastepnie klikam na zawodnika i chce powrocic boisko z ustawieniem moich graczy znika i znow musze ustawiac aby bylo widoczne czy da sie cos z tym zrobic raz na zawsze zeby nie musiec non stop tego ustawiac. Pytanie może dość głupie ale myśle że zrozumiecie o co mi chodzi.
Z góry dziękuje.

amman Partyzant

Witam .

Mam jeden problem, mianowicie. gre zaczynam jak zawsze bezrobotny, zatrudniłem się jako trener Maritimo B, ale oprócz trenowania Maritimo B, musze się zajmowac Maritimo u-19 i o dziwo pierwsza drużyną. szukałem w ustawieniach czy asystent moze sie zajac ta u-19 ale nic takiego nie widziałem, nie wiem co mam zrobic, czy zatrudnic trenera juniorów czy co >> bo juz sam nie wiem. prosze o pomoc

KOZAKPL Partyzant

Witam, kupiłem w trakcie sezonu za kontrakt Brazylijczyka i miał przyjść 1 stycznia. Nie dostał pozwolenia na pracę, a ja nie mogłem się odwołać, ale i tak podpisałem z nim ten kontrakt. W raporcie miał że po odwołaniu powinien dostać pozwolenie na pracę. Jak go wypożyczyć chcę to przechodzi po odwołaniu do drugiego klubu angielskiego. Próbowałem go więc ściągnąć z wypożyczenia tego samego dnia co tam przyszedł, wraca do klubu i nadal ma status, że potrzebuje pozwolenia na pracę. Jak zrobić lub kiedy najwcześniej będzie mógł dostać do mnie to pozwolenie na pracę???

sdms Partyzant

no właśnie. myślę, że programiści powinni w grze wprowadzić jakieś zabezpieczenia na taką ewentualność skoro bardzo wielu ludzi zgłasza podobne problemy. IMHO gra powinna sama tworzyć 1-2 backup'y danego save'u tak na wszelki wypadek.

Cóż pozostaje mi znów spróbować wygrać ligę mistrzów, a save mam chyba jeszcze w fazie grupowej, albo w 1 rundzie eliminacyjnej :(

Becacsa Partyzant

Panowie otoz mam taki problem mam kompa dosyc slabego ale minimalne wymagania fm'a 08 spelnia 256 mb ramu karta grafiki 32 mb procek 1,8 .
Mam taka sprawe ze gra mi sie wylacza po jakims czasie po meczu kiedy klikne kontynuuj i wyskakuje mi blad runtime erros i cos tam dalej z fm.exe wiecie moze jak to naprawic ??
Prosze o pomoc

jordaneq Młody aktywista

Witam
Mimo iż znalazłem kilka tematów w których jest mowa o tym problemie to w każdym jest napisane : tyle razy było na suflerze.. a tak naprawde jak ktoś potrzebuje to wynaleść to nie ma. Wpisałem w wyszukiwarke zarówno "zapisana gra nie została wczytana" jak i angielską nazwe tego błędu "not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" i nic się nie dowiedziałem.
Zrobiłem tak jak radził ndL tutaj ale zmieniło się jedynie że pojawia się polskie "zapisana gra nie została wczytana" zamiast angielskiego błędu.
O co więc w końcu chodzi? Czy da się uratować save'a?
Błagam o pomoc.
Save do pobrania tutaj

EDIT: sdms, co z tego że wałkowany wielokrotnie skoro niczego nie idzie się dowiedzieć z tych "wielokrotniie wałkowanych tematów" ?

jordaneq Młody aktywista

31.01.2011 01:31    #10469     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Ludzie, czy Wy naprawde nie umiecie poprawnie nazywać tematów?
Taki problem wpisać "Jak zbudować akademie piłkarską?" zamiast "pytanie" ?!
Potem człowiekowi ciężko coś znaleść jak potrzebuje.. Sypnijcie warnami, może się nauczą.

MaTX Partyzant

30.01.2011 20:49    #10470     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd - LM
Czytajcie ze zrozumieniem "zmieniło się po sezonie" czyli obowiązuje od następnego w tym przypadku.
U mnie jest podobny problem co u manekx tylko, że u niego zespoły jakby zamieniły się kolejnością a u mnie problem dotyczy tylko mistrza kraju.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution