Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pc00 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy może mi ktoś powiedzieć jak naprawić ten błąd który podałem wyżej?:]
Znalazłem ww w której gość ma ten sam problem http://commu(...)hts-xml-(1)-or-somethingg
Mógłby mi ktoś na szybko wytłumaczyć co zrobić?:]

Gallacher Partyzant

05.02.2011 22:20    #10432     Sufler - Porady do gry - Bug czy rzeczywostosć ?
Panowie... mam problem.Prowadzę klub z Islandii i jestem już w roku 2050 ale to mało istotne głównie rozchodzi mi się o kwestię kontraktu.Kupiłem gracza ( jakiś tam ) i wpisałem mu klauzulę odejścia w wysokości 7 mln ojro.Po czasie jeden klub ( nie ważne ) zabrał mi go z wolnego transferu...Czy tutaj rzeczywiście został utajniony jakiś bug gry czy po prostu ja coś źle zrobiłem ? nie otrzymałem za tego gracza ani grosza mimo klauzuli 7 mln :(
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

wilq1993 Partyzant

05.02.2011 22:01    #10433     Sufler - Porady do gry - Newgeni/regeni
tomas ładny rzeźnik

gram 2 sezon ale już znalazłem niezłych młodziaków.
ale 1 z nich po prostu mnie rzucił na kolana
http://img87(...)3301.jpg

ten w sumie też nie głupi jako cofnięty

http://img24(...)3487.jpg

co do problemu - oprócz tego co napisali poprzednicy co pół roku sprawdź w szukaj -> piłkarze a potem zakładce i filtr nałóż na wiek a potem rekomendacje:)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

leszczu Partyzant

05.02.2011 18:40    #10434     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Hej chciałem się ostatnio pobawić edytorem ale nie wiem jak zrobić pewną rzecz mianowicie jak przenieść zawodnika do innego klubu np messiego do lecha z góry dzięki za odp

gryzon87 Partyzant

05.02.2011 14:28    #10435     Sufler - Porady do gry - problem z rozgrywka
Witam,
mam problem z płynnością w grze. Posiadam Pentium IV ht 3,2, 3.0 GB ramu, grafika gf6500. Wybieram bazę zawsze około 6000 zawodników i gra jest strasznie powolna, bardzo długo trwa przetworzenie dni, nie mówiąc o włączaniu meczu. Nie chodzi mi o oglądanie meczu '3d', ale chciałbym usprawnić codzienne przechodzenie pomiędzy różnymi menu oraz kontynuacje dni.Jakieś porady co zrobić?? Z góry dzięki.

Kacper125 Partyzant

To temat do crash dumps! mam ten problem i nie wiem jak się z nim uporać. W FM'ie 2010 wystarczyło zainstalować nowego patcha, tutaj tak samo zrobiłem ale nic z tego:/

Kacper125 Partyzant

05.02.2011 12:29    #10437     Sufler - Porady do gry - Ranocchia
Mam problem. Jak patrze osiągnięcia zawodników to Ranocchia ma nadal Genoa 2009-?. Gra u mnie w Interze od dwóch sezonów i w ogóle nie zapisują mu się osiągnięcia za puchary z Interem, nawet nie jest wspomniane że gra u mnie lecz nadal w Genoi jak usunąć ten błąd?

Kołczu Partyzant

05.02.2011 00:18    #10438     Sufler - Porady do gry - Brak Przygotowania do meczu
Zakładka przygotowanie do meczu, dlaczego nie mogę wejść w tą nią,gdy wcześniej mogłem?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra sory;D już rozwiązałem problem ;d

Gabriel K. Partyzant

04.02.2011 21:14    #10439     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami
Piotrku, jeśli chodzi o rozwój młodych piłkarzy, to sprawa nie jest tak prosta. Cały proces rozwoju jest zależny od wielu czynników.
Po pierwsze, sprawdź u danych piłkarzy takie atrybuty jak determinacja i pracowitość. Jeśli te atrybuty są na dość wysokim poziomie, to większe prawdopodobieństwo, że zawodnik wykorzysta swój potencjał. Zawodnik, który wcześniej wymienione atrybuty posiada na niskim poziomie, nawet mimo wysokiego potencjału nie nigdy nie stanie się dobrym piłkarzem.
Na rozwój piłkarza wpływa również jego ambicja, która czasem jest opisana w zakładce osobiste.
Ale załóżmy, że posiadasz zawodników, którzy powinni się ładnie rozwijać. Więc w czym rzecz?
Być może Twoja baza treningowa/obiekty młodzieżowe, nie są rozbudowane na odpowiednim poziomie?
Problem może tkwi w umiejętnościach trenerskich twojego sztabu szkoleniowego? Jeśli nie posiadasz trenerów z wysokimi atrybutami(w zakładce treningu po prostu z duża ilością gwiazdek) to nie licz również na to, że zawodnicy będą się odpowiednio rozwijać.
Problem może też tkwić w obciążeniach treningowych. Młodzi zawodnicy raczej nie najlepiej znoszą duże obciążenia treningowe. Tak więc warto ich nie przemęczać. Choć też z doświadczenia powiem, że każdego gracza po czasie warto "wyczuć" jedni lepiej rozwijają się gdy mają dużo roboty na treningach, inni wolą trochę luzu.
Dalej - jeśli są to nowo sprowadzeni zawodnicy z zagranicy, to należy im dać czas na aklimatyzację. Niektórzy potrzebują na to bardzo dużo czasu. A gdy zawodnik jest wciąż nie czuje się w klubie najlepiej,to również nie ma co spodziewać się rozwoju.
Polecam również przeczytanie Wielkiego Podręcznika Scoutingu na cmrev, który również w pewnym stopniu porusza kwestię rozwoju piłkarza.
Better dead than red

Bakaland Partyzant

04.02.2011 19:33    #10440     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam.Gram Dopiero 1 sezon Jagiellonią Białystok.Po 2 spotkaniu rundy wiosennej zajmuję 2 lokatę.Od 2 meczy nie mogę już wygrać żadnego meczu.Gram ustawieniem 4-5-1.Jako defensywny pomocnik Kaścelan,Rozgrywający Grzyb,Środkowy pomocnik Andradina,skrzydłowy lewy Kupisz,prawy Grosik i Franek jako Wysunięty Napastnik.Kompletnie strzelam mało bramek.Mam z tym ogromny problem.W rundzie jesiennej Frankowski strzelil tylko 2 bramki,z czego 5 Grosik który jest skrzydłowym;/.Jeśli będzie potrzeba żebym wrzucił screeny z ustawien indywidualnych piłkarzy zrobię to.Proszę o pomoc z tymi ustawieniami,i brakiem strzelania bramek.Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution