Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Liga jest oryginalnie w grze.

W sumie nie wiem czy problem występuje tylko w Indonezji, bo jakoś wcześniej grając w lidze polskiej nie zwracałem na to uwagi. Być może ktoś spotkał się z czymś takim w innych ligach? Może to jakiś szerszy błąd w grze?

Cytrusek16 Partyzant

14.02.2011 16:23    #10392     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
problem jest bardzo prosty i logiczny ;) wystarczy wejsc : C:Documents and SettingsaMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 - tutaj znajduje sie dolder o nazwie crash dump wystarczy go usunac i ponownie odpalic Fefema ;] niestety problem pojawia sie z 3-6 razy w ciagu sezonu (bynajmniej u mnie ) . Lepsze kasowanie tego folderu niz inne cuda co tu wypisujecie ;)

bartibis Partyzant

13.02.2011 20:28    #10393     Sufler - Porady do gry - Co sądzicie o tym laptopie?
http://www.kompu(...)ony.html

Czy ten laptop pociągnie FM-a 2011? I czy bez problemu będzie mi chodzić wersja 2012? Zmieniam sprzęt i bardzo mi zależy na pomocy kogoś kto się w tym orientuje

sdms Partyzant

Podbijam. Wie ktoś w czym może leżeć problem?

DarioFM Partyzant

13.02.2011 01:36    #10395     Sufler - Porady do gry - Pamięć fizyczna
Mam taki problem.Jak zaczynam grać w Fm to mam bardzo dużo wolnej pamięci(sprawdzam to w menadżerze zadań)A jak pogram trochę dłużej to mi się gra wyłącza ponieważ brak jej pamięci.O co z tym chodzi.Mam laptopa z cztero rdzeniowym procesorem a do tego 4 Gb ramu.Gram na windows 7.Proszę o wasze opinie i komentarze.

Stokrotka89 Partyzant

12.02.2011 22:58    #10396     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy
Podbijam do tematu. Moje przygotowania do sezonu wyglądaja tak: ciężki trening (siła & aerobik) przez cały okres przygotowawczy, 8-10 sparingów, na tydzień przed pierwszym meczem sezonu przydzielam graczy do treningów jakie będą mieć przez cały sezon. Sparingi głównie gram z drużynami na swoim poziomie, czasem z kimś mocniejszym (żeby trochę grosza wpadło) i ostatni ze sparingów rozgrywam na tydzień przed pierwszym meczem sezonu. Staram się, aby każdy z piłkarzy pierwszego zespołu pograł po 45 minut w każdym ze sparingów. W Manchesterze United działało to świetnie, gracze zawsze mieli w profilach "w świetnej formie", ale w lidze polskiej to wcale nie działa!
Problem się pojawia po pierwszych meczach sezonu, kiedy piłkarze w 75 minucie mają kondycję na poziomie 75-80%. Po każdym z meczy w profilu pisze im "zmęczony po ostatnim meczu". Co robię nie tak? Podpowie mi ktoś?

bartibis Partyzant

12.02.2011 15:10    #10397     Sufler - Porady do gry - Laptop pod fm-a
Im lepszy. Problem w tym, że niezbyt znam się na osiągach sprzętów. A konkretne modele, lub podanie parametrów byłoby pomocne

MUFCFAN Partyzant

Witam mam problem. Przy wł gry pojawił mi się komunikat: Not well formed (invalid token) at line 1 of defult .xml. gdy drugi raz wł gre takiego komunikatu juz nie było a skórka się zmieniła na tą początkową białą. Niewiem jak powrócić do tej czarnej co była w nowej łatce.

ksgdamian Partyzant

12.02.2011 06:48    #10399     Sufler - Porady do gry - Asystent
napisz tutaj http://www.cmrev(...)page=155
a nie zaśmiecaj suflera

kawa1993 Partyzant

12.02.2011 03:55    #10400     Sufler - Porady do gry - logo, face, kits packi na maca.
witam wszystkich serdecznie czy ktos moze mi podpowiedziec jak sciagnac i zainstalowac packi na maca, poniewaz mam wielki problem z tym zagadnieniem. z gory dziekuje!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution