Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

L.B.C. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Mam taki problem, że grając Borussią Dortmund (FM11 - 11.3.0) dwóch zawodników nie ma generowanych większości statystyk z rozegranych meczów. Generuje się jedynie ilość rozegranych meczów (tylko ligowych) oraz średnie ze wszystkich rozgrywek. Jeśli ktokolwiek miał taki problem, to proszę o pomoc. Nie jest to może wielki problem ale dość irytujący. Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości".

Gianni Agnelli

Danek Partyzant

11.03.2011 21:15    #10242     Sufler - Porady do gry - Spadek atrybutów piłkarza
Hej!Mam pytanko do Was,czy nie wiecie może co mogło spowodowac taki oto spadek wielu atrybutów u mojego napastnika???Ma 24 lata dopiero,z treningu jest zadowolony,nigdy nie "strzelał" mi żadnych fochów,żadnych problemów osobistych..Jakby był już stary i u schyłku kariery to co innego ale w tym wieku?Nie rozumię tego.
http://img86(...)latx.png -atrybuty

http://img59(...)ingw.png -trening

rafapietrzyk Partyzant

11.03.2011 21:02    #10243     Sufler - Porady do gry - Nie mogę wczytać nowej gry
Witam zakupiłem dzisiaj fm 2011 przez steam i mam taki problem że jak w menu klikam zacznij nową grę to pojawia się okienko lecz jest całe na biało iii nie można wybrać ani bazy danych ani nic i jak patrzę w menageże zadań to pisze brak odpowiedzi co to może być za błąd?

SzczureK16 Partyzant

Witam. Znalazłem rażący błąd w patchu oznaczonym numerkiem 11.3. Nie wiem jak jest w czystej wersji, czy na innycmh patchach, ale ja spotkałem się z tym problemem w tej wersji.

Do rzeczy. Gram szkocką drużyną Heart of Midlothian. Jestem w środku sezonu, wtedy w Szkocji rozpoczynają się rozgrywki Pucharu Szkocji dla zespołów ekstraklasy. W lidze jest tak, że na ławce musi być przynajmniej jeden bramkarz, ok to oczywiście rozumiem. Jednak w Pucharze Szkocji trzeba mieć dwóch bramkarzy, nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ich dwóch musi grać... w pierwszej jedenastce!
Według mnie jest to duże nie dopatrzenie ze strony twórców patcha.

Na dowód zamieszczam screena.

EDIT: Właśnie zakończyłem mecz. Wynik - 8:0. Mój bramkarz zagrał o dziwo bardzo dobrze na ocenę '8.30'. Ale teraz inna sprawa. Właśnie sprawdziłem mecz Celticu w tymże pucharze. Chciałem się przekonać, czy drużyna z Glasgow wystawiła dwóch bramkarzy w pierwszej jedenastce. I co? Celtic wystawił tylko jednego golkeepera, i to na tej pozycji, na której powinien grać.
Czyżby spisek przeciw naszej ekipie? ;>

m.gogi Partyzant

11.03.2011 14:26    #10245     Sufler - Porady do gry - proszę o pomoc problem z savem
witam czy jest save cleaner do fm 11 proszę odp

Czarny94 Partyzant

witam serdecznie :) zamierzam sobie pograc Górnikiem Łęczna (1 liga Polska) i moje pytanie jakie ligi sobie jeszcze wlaczyc a oprucz ligi polskiej ?
Moj komputer to 11 letni dziadek :D
AMD Duron
1,60 ghz
512 mb ramu
karta graficzna tez slaba ale gram na 2d wiec no problem pozdrawiam :)
EDIT: FM 2011 oczywiscie i najnowszy patch :)

archimedius Partyzant

10.03.2011 19:33    #10247     Sufler - Porady do gry - galeria sław -brak rekordu
W końcu mi się udało wyczyścić galerie sław.
W viscie robi się to tak: start, uruchom, wpisujemy: %appdata% i ok lub:
C:UsersNazwa użytkownikaAppDataRoaming

Potem wchodzimy do folderu: Sports Interactive dalej Football Manager 2011, Settings, Version 1101 i tu miałem problem usuwałem plik: state-HALL_OF_FAME_SCREEN ale to nic nie dawało więc usunąłem cały folder Version 1101 i wszystko ładnie śmiga oczywiście przed jakimkolwiek usunięciem polecam zrobić sobie kopie zapasową albo zamiast usuwać wykorzystać opcję wytnij.

W siódemce pewnie wszystko wygląda podobnie chociaż jeszcze nie sprawdzałem.

Mam nadzieję że się komuś to przyda.

Pozdro

Adriankov92 Partyzant

10.03.2011 19:28    #10248     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jak ustawiacie zawodników przy defensywnych kornerach w FM11 ? W poprzednich odsłonach FM'a nie miałem z tym problemu, ale w 11 sobie z tym nie radzę. Ustawiam po jednym zawodniku na długim i krótkim słupku, trójka lub czwórka obrońców kryje indywidualnie (zależy ilu rywali jest w polu karnym) a mimo krycia i dobrej gry głową tracę wiele bramek po rogach :/

Robertmazi Partyzant

10.03.2011 17:17    #10249     Sufler - Porady do gry - Problem z fake.Inc
Nie wiedziałem jak nazwać temat, a pytanie odnosi się do tego pliku, proszę o wyrozumiałość.
Po pobraniu patcha 1.3 zmieniłem fake'a na tego którego mam od 1.1 czy od zakupu FM'a i reprezentacja Niemiec posiadała prawdziwych piłkarzy. Odrazu po pobraniu przez steam patcha 1.3 zmieniłem fake.Inc aby reprezentacja Niemiec spowrotem posiadała prawdziwych piłkarzy, bo nawet po zmianie fake'a do poprzednich patchy reprezentacja Japonii miałą sama zmyślone nazwiska, ale mniejsza z azjatami. Po zmienieniu fake'a odrazu także ściągnąłem FM 2011 Gietz Winter Update, aby transfery z naszej ligi były aktualne, niestety znów w Niemczech są zmyśleni gracze i lekko mnie to irytuje.
Macie może pomysł w czym tkwi problem? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Jeżeli wyszedł jakiś nowy fake do tej wersji to proszę o link albo przynajmniej o info że znajduje się na stronie.

machaj88 Młody aktywista

10.03.2011 16:55    #10250     Sufler - Porady do gry - Problem z grafika
Zajrzyj do subskrypcji, odznacz wszystko co nie jest Ci potrzebne (przez tych kilka sezonów mogło się nazbierać) możesz też, anulować całkiem subskrypcje rozgrywek (wyniki tych, w których bierzesz udział i tak będą wyświetlane, nie będą jedynie przetwarzane co odciąży bazę, tak to chyba działa, w każdym bądź razie, w moim wypadku podziałało, mecze znów chodzą płynnie). Kolejna sprawa to zużycie pamięci, jak wiadomo FM, pożera masę pamięci więc warto zajrzeć w menedżer zadań i wyłączyć wszystkie niepotrzebne procesy (komunikatory, edytory, odtwarzacze itp.) jeśli podczas gry, nie korzystasz z internetu, możesz wyłączyć również wszystkie procesy antywirusa a jeżeli w ogóle poza grą nie robisz nic innego na kompie to możesz też śmiało wyłączyć explorer.exe (żeby potem włączyć go z powrotem: alt ctrl delete "uruchom" i wpisz: explorer.exe). W opcjach gry, "dzźwięk i obraz" odznacz, efekty pogodowe, pokazywanie stadionów, poza stadionem, publiczności itd. ustaw jakość grafiki na na najniższą. W ustawieniach karty graficznej, jeśli to invidia, to wejdź w ustawienia jakości i wydajności i zmień na wysoką wydajność nie wiem jak to wygląda w przypadku ATI ale z pewnością podobnie.

ed. Jeśli masz zużycie proca na poziomie 99% to masz chłopie problem, masz syf na kompie niesamowity i proponuję coś z tym zrobić, poszukaj w google "jak poprawić wydajność komputera" lub "jak przyspieszyć komputer" to znajdziesz kilka cennych rad, ja nie będę tego opisywał bo to nie miejsce na to a przy tym zrobiłby się z tego referat.

ed.2 wszelkie programy "poprawiające" "czyszczące" itd. to syf i jeszcze bardziej spowalniają kompa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.