Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sbartongo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2011 13:13    #10221     Sufler - Porady do gry - I to sie nazywa skuteczność?
Gram na łacie 11.3.
Wiesz co, Messi tak jak był niesamowity to dalej jest. Mam 15 kolejke sezonu i strzelił 24 gole w lidze a ogólnie ma we wszystkich rozgrywkach juz 35. Ale Villa to troszke przesada we wszystkich rozgrywkach ma 9 bramek tyle samo co Bojan. Scagnąłem Neymara i z nim tez jest kiepska co prawda gra średnio do 2-3 mecz ale strzelił tylko 2 gole. Mam najwiekszy problem z nominalnymi napastnikami, ale może przypisana rola cos zmieni, zagram kilka meczy i zobaczymy. Obliczyłem ze gdymy nie Messi to byłbym 6 w lidze a w LM chyba bym nie wyszedł z grupy ..... Od czasu posadania FM (wszystkich cześci) poraz pierwszy tak ciezko mi idzie grajac potentatem.

gambitt Partyzant

Witam,

Chciałbym się podzielić problemem, który napotkałem po instalacji najnowszej łatki 11.3. Otóż po instalacji i uruchomieniu gry przez STEAM niby wszystko ładnie pięknie - gra wczytała się bez problemu, aż nadszedł dzień 31 maja 2014....zaglądam sobie w informacje o zawodnikach a tam zonk....wszystkie statystyki od początku kariery
wcięło - okazuje się że wszyscy piłkarze spędzili sezony
od 2010 do 2013 w Ipswich Town (w załączeniu prtsc). Jak się okazało problem nie dotyczy jednej ligi a chyba całej bazy danych.
Poza tym wystąpił u mnie problem podobny do opisanego przez @brayoz - crash dump około połowy czerwca 2014.
Nie wiem czy ktoś się już spotkał
z tym problemem ale przydałoby się to wyjaśnić.

PolskiGuardiola Partyzant

14.03.2011 21:33    #10223     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
ja nie do końca tak mam, bo takim zawodnikom to mogę dać i 2-3 mln E za sezon, tylko żeby chcieli zostać w klubie, a tak po 1 sezonie Stilić za 7,5 mln E do Juve, po 2 Burić za 4,1 do Realu i Rudnevs za 7,5 mln E do Sunderlandu(a odrzucił m.in Bayern i Tottenham).A teraz oddałem Krievtsa za 7,5 mln E do Romy.I rozumiem, że zawodnicy chcą iść do takich klubów..
Ale na Boga dlaczegoż Mauricio Pereyra ucieka mi do Cagliari(6,75 mln E), albo Gundogan do Fenerbahce(za bardzo się kłóciłem o kasę, zaczął słabo grać i oddałem go za tylko 5 mln E)?To nie są kluby z dużego Topu, a sam mogę je bez problemu pokonać..

PolskiGuardiola Partyzant

14.03.2011 18:27    #10224     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
Otóż zakończyłem Lechem właśnie swój 3 sezon.Był on rewolucyjny ze względu na przede wszystkim pierwsze wyjście z grupy LM(z Realem,Panathinaikosem i Lewskim) i awans do 1/4(po pokonaniu Palermo 1-0 i 2-3).Ale o to po tym wspaniałym sezonie zaczęły się problemy.Wszystkie moje największe gwiazdy chcą odejść(m.in Gundogan, Sodinha, Krievts, Pereyra..).Czyli praktycznie cały szkielet zespołu.Dotychczas starałem się puszczać tylko 1 gwiazdę w czasie okienka(Stilić i Rudnevs po 7,5 mln E), ale teraz cały zespół się sypie.Nie chodzi tu o pieniądze, bo wartość klubu wynosi 86 mln E(29 miejsce), a na koncie mam 66 mln E.Poza tym w rankingu klubów zajmuję wysoką 27 pozycję(sporo punktów nabiłem wcześniej poprzez 3 miejsce w grupie LM i grze w LE).Co prawda inne kluby w pucharach grają piach, ale np.wywalczyłem dodatkowe miejsce w LM(14 miejsce wśród państw).
I stąd pojawia się moje pytanie..czy to jakoś polepszyło moją reputację?Piłkarze chcą odchodzić do słabszych i już też lig, a ja nie mam jak ich zatrzymać(nie lubię oddawać piłkarzy za darmo:D).Mogę dać im lepsze kontrakty, ale nie chcą nawet negocjować.Myślałem o powtórzeniu sukcesu sprzed roku, ale teraz nie mam szans.Myślę, że to przez reputacje ligi i klubu..ale czy da się ją podnieść i to w miarę szybko(z 3-5 sezonów)?
I nie chodzi mi tu o żadne edytory, bo to tylko niszczy przyjemność rozgrywki.
Ps.sorry jak to w zły miejscu pisze i za wszystkie błędy z góry, ale jest to mój pierwszy post na tej stronie, więc proszę także o wytknięcie wszystkich możliwych błędów.:)

Sztaficer Młody aktywista

Nigdy nie patrz na sparingi bo one o niczym nie świadczą. Możesz wygrać Legią z Barcą, Man U, Milanem i Bayernem po 5-0 żeby przegrać z Cracovią czy Arką. Poza tym pytanie, ilu zawodników kupujesz na początku sezonu? Jeśli kilku, od razu do pierwszego składu to w pierwszym sezonie nie spodziewaj się stuprocentowego sukcesu, daj im czas na zgranie. Inna sprawa to motywacja, po zwycięstwie nie wpadaj w euforie. Pogratuluj dobrej roboty. W trakcie sezonu, gdy masz kilka dni wolnego (7-14) spowodowanego meczami reprezentacyjnymi zorganizuj sparingi z drużynami z Ekstraklasy. Nie wszyscy jadą na zgrupowania, a ci którzy zostaną mogą ćwiczyć zgranie. Problem może leżeć również w treningach, nie wymagasz od nich zbyt wiele? Pozdrawiam. :)

AlexManager Partyzant

Jak w temacie. Gram Lechem Poznań i nie mogę znaleźć młodych talentów w wyszukiwarce transferowej. Jak wpisuje nazwisko piłkarza to mi go nie znajduje. Co robić?
サッカーはあなたと一緒にしよう

kawa1993 Partyzant

13.03.2011 23:44    #10227     Sufler - Porady do gry - Mac- Logopacki i facepacki !
Witam wszystkich graczy ktorzy ze chca mi pomoc w moim problemie zwiazanym z wstawienia logopackow na maca ! wiec, niemam pojecia jak to zrobic bo nie robi sie tak samo jak na pc-a ! :( jesli ktos byl by w stanie pomoc bym byl wdzieczny ! z gory dzieki za pomoc !

Pozdrawiam !:)

brayoz Partyzant

Czy jest jakaś rada na crash dumpy w konkretnym dniu? U mnie jest to 19 czerwca 2019 ;/ Próbowałem sposobów opisywanych w Internecie (typu defragmentacja i weryfikacja plików gry via Steam), ale nie przynosi to żadnego efektu ;(

Lista rzeczy, które już zrobiłem, a jestem w tym samym momencie:

-usunięcie dodatków graficznych
-wczytywanie save'a z innego miejsca
-defragmentacja i weryfikacja plików gry
-usunięcie katalogów cache i settings z APPdata

Wersja FM 11.3, Steam - żadnych edytorów typu FMRTE, jedynie dodatki z cmrev (aktualizacje składów itd). Do sezonu 2019 wszystko szło bez problemów, dzisiaj nagle wywaliło. Urlop nie pomaga również ;/

gambitt Partyzant

13.03.2011 20:55    #10229     Sufler - Porady do gry - FM2011 łatka 11.3 - problem
Witam,

Chciałbym się podzielić problemem, który napotkałem po instalacji najnowszej łatki 11.3. Otóż po instalacji i uruchomieniu gry przez STEAM niby wszystko ładnie pięknie - gra wczytała się bez problemu, aż nadszedł dzień 31 maja 2014....zaglądam sobie w informacje o zawodnikach a tam zonk....wszystkie statystyki od początku kariery wcięło - okazuje się że wszyscy piłkarze spędzili sezony od 2010 do 2013 w Ipswich Town (w załączeniu prtsc). Jak się okazało problem nie dotyczy jednej ligi a chyba całej bazy danych.
Nie wiem czy ktoś się już spotkał z tym problemem ale przydałoby się to wyjaśnić.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

13.03.2011 15:58    #10230     Sufler - Porady do gry - Stefan De Vrij
Po pierwsze, to pytanie to raczej tutaj: http://www.cmrev(...)kam.html

Po drugie nie kupowałbym go do Liverpoolu, są lepsi na te pozycje, jak choćby na środek- Mateo Musacchio lub Danny Wilson (masz go u siebie w Liverpoolu, warto mu dać szansę w pierwszym zespole), a na prawą stronę- Rafael (łatwo go wypożyczyć) albo Davide Santon.
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.