Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
[quote=amak1]Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry. [/quote]
[quote=amak1]Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry. [/quote]

Więc pytam się czy warto zaczynać grę na patchu 11.3, skoro kolega twierdzi, że 19 czerwca (rozumiem, że 2011) nie można kontynuować rozgrywki?

amak1 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry.

mahdi Wróg ludu

17.03.2011 13:03    #10213     Sufler - Porady do gry - Niska wydajność trybu 3D
Jakiś czas temu założyłem temat "Wywala" mi grę do windowsa". Zauważyłem w ustawieniach, że mam tylko jedną gwiazdkę przy "wydajności trybu 3D". Być może moje problemy mają źródło w tym temacie...
Poradźcie proszę co zrobić aby wydajność trybu 3D była jak najwyższa? Domyślam się, że muszę mieć lepszą kartę graficzną, tak? Jaka jest najlepsza - doradźcie, proszę.
Parametry mojego kompa:
Laptopa Toshiba Satellite L670
Procek: Intel Core i5 CPU
RAM 4GB

mahdi Wróg ludu

17.03.2011 10:01    #10214     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
[quote=ramired]Witam
Mam problem z grą.Do dzisiaj wszystko super działało. Natomiast teraz za każdym razem gdy probuje po wczytaniu gry przejsc do meczu lub składów pojawia się ta sama informacja: not well-formed (invalid token) at line 1 of vievs-v1-team=sqad=vievs.xml

Natępnie komputer zrzuca pamięc albo zmienia się rozdzielczośc i gra się zaraz potem zawiesza. nie wiem co mam z tym zrobic. Czy ktoś wie co to oznacza i jakie jest rozwiązanie tego problemu?[/quote]

Mam identyczny problem.... Co robić?

Stokrotka89 Partyzant

16.03.2011 19:00    #10215     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Cześć. Mam problem z wrzutami z autu w FM 2008. Tracę z nich dużo głupich goli, i zawsze jest groźnie jak przeciwnik ma auty na mojej połowie. W ostatnim meczu straciłem gola po aucie z połowy (!), bo moi obrońcy cuda wyprawiali. Często środkowy obrońca mi wychodzi do wrzucającego,a boczny zamiast zaasekurować, stoi na swoim miejscu. A jak piłka jest w grze, to się matołki zamieniają miejscami, że OP OŚ i zamiast kryć wolnego gościa w mojej 16stce, nie wiem co robią. Znalazł ktoś jakiś sposób na to?

GuMkAzMaJtEk Partyzant

16.03.2011 16:07    #10216     Sufler - Porady do gry - Błąd związany z pamięcią:(
Podejrzewam, że masz sporo programów uruchomionych w tle wraz z autostartem systemu (gg, skype, torrent, sprawdzanie aktualizacji jakiś tam programów itp.). Pousuwaj z autostartu te co do których masz pewność, że są niepotrzebne. Możesz to zrobić np. darmową aplikacją CCleaner.
Problem może leżeć również w zbyt małym rozmiarze pliku stronicowania. Poszukaj w google hasła Windows 7 ustawienie pliku wymiany lub stronicowania lub SWAP.

Orzelek18 Partyzant

@kvinto

Jeśli znajdę ID tych zawodników u siebie to myślę że config to będzie najmniejszym problemem... Poszukam, myślę że powinien się niedługo tu pojawić...

Tak jak obiecałem...
Wszystkie oprócz wpisu do configa starego Denilsona(oczywiście face jest ale ID nie mogę znaleść, ani zawodnika) za to dodany został mlody z Arsenalu
http://rapid(...)nfig.rar
P.S Fejsy działają sprawdzane

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Jak w tytule - czy ktoś w końcu rozwiązał ten problem? Wątków jest sporo, ale dotyczą wcześniejszych wersji (mnie się rozchodzi o 2011), zaś komentujący sugerują zbyt małą ilość RAMu. U mnie takiej opcji nie ma, mam nowy komputer i RAMu od cholery (4GB). Wolnej przestrzeni na dyskach na pamięć wirtualną mam ok. 500 GB. Procesor iluśtam-rdzeniowy, zresztą w tym przypadku to raczej bez różnicy. Windows 7.

Problem pojawił się jakiś czas temu. Początkowo, na jesień i w zimę, gra chodziła ok. Od mniej więcej stycznia - lutego, co odpalę grę, to jestem w stanie rozegrać 1 mecz na podglądzie key only i dość szybkim tempie. Po meczu zdążę jeszcze prześledzić analizę spotkania i już muszę zapisywać grę, bo wywala do Windowsa z powyższym problemem. Wcześniej gra działała ok, mogłem i 5 godzin spędzić nad nią bez takich sytuacji.

Na pytania, które prędzej czy później zostałyby zadane, odpowiadam z góry:
- Tak, gra jest oryginalna
- Tak, próbowałem ją przeinstalowywać
- Nie, nie reinstalowałem systemu i raczej nie zamierzam się w to bawić
- Nie, nie mam żadnego patcha, ale przez pierwsze miesiące nie potrzebowałem go, a gra działała ok
- Nie, nie wybrałem zbyt dużej bazy danych (komputer ma dobre parametry, a ja gram na dużej bazie z aktywnymi 5 ligami)
- Nie, gra nie wywala tylko po meczu, ale i po określonym czasie, choćbym i żadnego meczu nie rozegrał

Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Mazgaj Partyzant

Dziekoweczka:) Serio szukalem:) Sorry za problem i jescze raz dziekuje:)

zmijen Partyzant

15.03.2011 14:00    #10220     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem FM2010
Witam!

Sciagnolem backpacka to fm2010 zainstalowalem jak trza i nie dziala i nie tylko ten jeden kazdego ktorego sciagam nie dziala i nie wiem o co kaman!!

rozpakowuje w C:/moje dokumnty/.../football manager 2010/.../graphics/backgrounds wiadomo;) i nic;-/

wrzucalem juz potem wszedzie i nic to nie dawalo;-/

w grze oczywiscie odznaczylem bufrowanie i zaznaczylem ze ma pokazywac tła i nic

Nie wiem co moze byc jeszcze nie tak...bo nasicagalem juz ponad 1gb backpackow i trace czas bo zaden z nich nie chce sie odpalic

ma ktos jakies pomysly?

pozdro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.