Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

AdixPB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a ja mam taki problem , stworzyłem sobie w FM11 klub za pomocą wbudowanego edytora do gry , poczym włanczam gre , ustawiam zmiany z edytora i wyskakuje mi taki obrazek( załanczam ten obrazek) i niemwiem co dalej z tym zrobić

Jarzinho Partyzant

19.03.2011 00:43    #10192     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu.
Chciałbym przypomnieć o moim problemie. Pograłem kilka sezonów- ściągałem do drużyny młodych zawodników w wieku 16-17 lat. Pojawiało się info, że np. w 2016 będą oni wychowani w klubie. I faktycznie tak się stało tylko przy rejestracji składu do np. LM oni nie są zaliczani ani do kategori wychowanych w klubie ani w kraju. Co gorsza biorę chłopaków z U21, którzy także pojawili się z czasem trwania gry i oni także nie mają statusu wychowanka mimo, że niektórzy mają po 4-5 sezonów w U21 czy w pierwszej drużynie. Jest to wk... bo teraz musiałbym rejestrować bagatela tylko 17 piłkarzy(chodzi o 8 wychowanych w kraju czy jakoś tak). Dzięki za jakąkolwiek pomoc.

brayoz Partyzant

Nie można kontynuować rozgrywki w dniu 19 czerwca ale w różnych latach. Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save'y (naprawili i mój, wszystko działa).

artoni Partyzant

cześć, od dłuższego czasu zmagam się z problemem, szukałem rozwiązania na necie, ale odpowiedzi są niejasne i niejednoznaczne.
otóż pewnego razu odpalam fm 11 a tu błąd, że "gra nie została wczytana" wie ktoś jak na to pomóc? byłbym bardzo wdzięczny. Stało się to jakoś po wgraniu łatki 1.2, lub 1.2.1 (bo tę też próbowałem, bo przeczytałem na cmrev, że on poprawia jakieś niewczytujące się zapisy). Najdziwniejsze wydaje się być to, że grałem na trzech save, tj. zapisywałem raz na jednym, raz na drugim i padły wszystkie w tym samy momencie.

Przyznam się uczciwie, że przed FM 11 piraciłem poprzednie wersje, ale postanowiłem, że po tylu latach wypada kupować od tej pory oryginały. I chyba mnie trochę pokarało, bo na piratach nigdy nic się nie działo, a tu oryginał i kiks.

Osaczek Partyzant

18.03.2011 18:34    #10195     Sufler - Porady do gry - problem z rozgrywka
Witam mam problem ogladaniem meczy gdy przeprowadze rozmowe motywacyjna i klikne graj , pojawia mi sie bład i musze klikac na ok po kilkanascie nacisnietym ok pojawia mi sie crash dump i wylancza mi sie gra ;/ to samo mam jak wezme 2D , lecz jak biore tylko komentarze to sie niw wylancza fm , prubowalem odinstalowac fm kilka razy i nic . Pomóżcie

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Pod koniec instalacji miałeś coś takiego:

"The installation of Football Manager 2011 is finished, but some errors occurred during the install. Please see the installation log for details"

lub coś podobnego? Spróbuj odpalić grę z katalogu z dysku C, tam gdzie zainstalowałeś grę. Jeśli to nie pomoże, to odsyłam tutaj:
http://www.cmrev(...)011.html

Miałem podobny problem i wielu ludzi stąd dawało mi różne rady... Może któraś Ci pomoże. U mnie problem po prostu znikną po którejś tam z kolei reinstalacji, ale może u Ciebie zadziała jakaś z tych metod. ale przede wszystkim odpał grę z dysku C.
Darkness... for me is where I shine

Dagome Partyzant

Co mam zrobić żeby zmienić kits'y klubom z championship ???

Wklejenie kitspack'u do odpowiedniego folderu nic nie daje . ( kitspack dla Premiership działa bez problemu )

TRAY_SCA Partyzant

Witam. Jestem nowym userem, chociaż w FM gram już ładnych parę lat. Mam nadzieję, że jacyś fachowcy się tutaj znajdą i mi pomogą ... Otóż miałem formata jakies 1,5 - 2 miesiecy temu. Niedawno jakies 2-3 tygodnie temu chciałem pograć w FM 11. Wszystko się ładnie zainstalowało, jednakże gdy chciałem grę włączyć wyskakiwał błąd ' Wystąpił problem z aplikacją fm.exe ... '. Myślałem, tak mówili kumple, że widocznie mam złą wersję FM'a i coś nie działa. Dałem sobie z tym spokój. Wczoraj chwyciło mnie na FM'a 10 żeby sobie pograć, z racji tego, że FM 11 nie chciał działać, ale niestety pojawił się ten sam problem ... Zapewniam, że spełniam wymagania gry, bo przed formatem gra chodziła i to bardzo dobrze (może poza ekranem 3D choć i z tym najgorzej nie było). Nie jestem jakimś specjalnym leniem więc postanowiłem poszukać na googlach pomocy ... Czytałem 3 h różne tematy, z różnych forum, od różnych ludzi ... i nadal nic. Zainstalowałem nowego .NET Framework'a (bo faktycznie po formacie go nie miałem) i Directa i wciąż to samo. Próbowałem sprawdzić co jest przyczyną tej awarii w raporcie o błędach ale tam pokazuje tylko ' fm.exe ', nie natomiast jakiś plik ' .dll '. Wszedłem w jakieś zaawansowane informację, bo myślałem, że tam może coś pokazać. I pokazało na pierwszej pozycji ' fm.exe. ' a później Module 1,2,3, ... i tak do 107 i przy każdym różne pliki ' .dll ' czy to jest możliwe, żeby tyle plików było uszkodzonych ? Chyba nie, skoro system działa poprawnie. Hmm wrzucę jeszcze screeny. Dziękuję z góry za pomoc.

http://img70(...)fm3o.jpg

http://img82(...)796.jpg/

http://img86(...)fm2.jpg/

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
18.03.2011 01:21    #10199     Sufler - Porady do gry - problem w pucharze Francji
Hmmm ja miałem crasha 19 czerwca, więc poszedłem na urlop na kilka dni i przeszło. A dopiero dziś zerknąłem i rzeczywiście jest problem z Pucharem Francji. Spróbujcie iść na takie przymusowe wakacje, mnie się udało.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Dagome Partyzant

Chciałbym zmienić kitsy w moim Leeds Utd ale wklejenie kitspack'a do folderu w którym znajdują się pozostałe kitsy nic nie daje... Zmiana kitspacków udaje się bez problemy w Premier League i w innym ligach, problem jest tylko z championship i league one.

Co mam zrobić żeby ten kitspack zadziałał ????

Po wrzuceniu kitspack'a w Premier League koszulki wszystkich drużyn są zamienione:

http://zapod(...)jpg.html

a z koszulkami drużyn Championship dalej nic się nie dzieje :

http://zapod(...)jpg.html

Proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.