Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dzidzi92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.03.2011 13:22    #10181     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm (2).exe
Wersja aplikacji:11.1.0.26022
Sygnatura czasowa aplikacji:4cd185b5
Nazwa modułu z błędem:fm (2).exe
Wersja modułu z błędem:11.1.0.26022
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4cd185b5
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:0105dc5f
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:0a9e
Dodatkowe informacje 2:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3:0a9e
Dodatkowe informacje 4:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Wyskakuje mi taki blad przy wlaczeniu gry. Gra sie nie wlacza nie wiem co zrobic... Komputer spelnia wymagania sprzetowe, jest nowy(2 miechy temu kupilem) wiec powinno wszystko dzialac. Prosze o pomoc

lksz15 Partyzant

20.03.2011 12:33    #10182     Sufler - Porady do gry - Domyślna taktyka
Właśnie dostałem szansę prowadzenia reprezentacji. Prowadzę MKS Kluczbork i reprezentację Polski. W reprezentacji ten problem nie występuje, natomiast w klubie nadal jest.

bartibis Partyzant

19.03.2011 21:29    #10183     Sufler - Porady do gry - Domyślna taktyka
Miałem podobny problem z taktyką. Zmieniała się. Zapisz ją sobie i nie powinno być problemu.

lksz15 Partyzant

19.03.2011 21:18    #10184     Sufler - Porady do gry - Domyślna taktyka
Witam,

Gram w FM11 w wersji 11.2 i od kilku spotkać mam taki mały problem. Za każdym razem co dam "Kontynuuj" to taktyka ustawiona domyślnie zmienia się w zwykłą 4-4-2. Do tego jak proszę asystenta o dobór składu to wyskakuje, że w zaproponowanym przez niego składzie są luki, gdzyż wybór składu na najbliższy mecz obwarowany jest ograniczeniami lub też zabrakło mu piłkarzy, spośród których mógłby wybrać. Niedostępny jest tylko 1 piłkarz z 24 osobowego składu. Dlaczego tak się dzieje? Spotakał się ktoś już z taką sytuacją?

volit Partyzant

Mam ten sam problem, gra zatrzymuje się na 19 czerwca. [quote=brayoz]Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save'y (naprawili i mój, wszystko działa).[/quote] mógłbyś podać konkretny link do tematu bo nie mogę znaleźć?

Edit: Znalazłem

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Popatrz tu, miałem taką samą sytuację.
http://www.cmrev(...)011.html

Jak nic nie zadziała to, zainstaluj grę, poczekaj parę dni, od czasu do czasu próbując ją włączyć, a potem zainstaluj grę jeszcze raz. Kiedy mnie nie działało, po prostu zostawiłem grę na kompie, a po tygodniu spróbowałem jeszcze raz zainstalować i jakimś cudem działało. Ale najpierw popróbuj tych rad z tematu z linku.
Darkness... for me is where I shine

Salim Partyzant

Witam wszystkich,
wiec tak:
prowadzilem Widzew; polecam, dobra druzyna, ja po pierwszym sezonie bylem na 3 msc w polskiej Ex, do LE nie wszedlem w 1 sezonie, dopiero w 2 podejsciu udalo mi sie wejsc do fazy grupowej i znow 3 msc w lidze;
Derby, przejalem na zapleczu ang extraklasy, po I sezonie wszedlem bez problemow do premier league, budzet dosyc przyzwoity, sklad ciekawy ;)

teraz szukam jakiegos ambitnego klubu, moze byc w 2 lidze (2 klasa rozgrywkowa), aby mial ciekawa druzyne, spory budzet i ciekawych juniorow.
czekam na Wasza pomoc :)

bartibis Partyzant

Nie wiem co się dzieje. Po raz kolejny pytam o klub. Tym razem wracam do zalążka problemu a mianowicie FM-a 2007. Czy znacie jakiś klub, dzięki któremu znowu uzależnie się od gry?

Michangel Partyzant

urlop wystarczy wziasc na jeden dzien i zawsze pomaga --- komp sam sobie zarejestruje sklad tylko problem polega na tym ze nie masz wplywu na to kogo ci nie zarejestruje
"Nigdy nie ucz świni śpiewać - stracisz czas a i świnie zdenerwujesz" M.Twain

PDrasta Młody aktywista

Witam, mam już drugą tego typu sytuację. Najpierw grałem Rodą Kerkrade. po połowie sezonu miałem koło 4 miejsca, gdy zaczęła się druga 17stka meczy, kicha(10 miejsce, 4-4-9 jak dobrze pamiętam) Teraz zacząłem grę Śląskiem Wrocław. w polskiej lidze jak wiadomo gra się 17 spotkań, przerwa zimowa i dokancza się 13. U mnie jest tak, ze zagrałem 15 meczy bardzo dobrze(2 miejsce w lidze)14 mecz to 3-0 z Widzewem we Wrocku, 15, to 4-1 z Lechem w Poznaniu(aż sam się zdziwiłem) i co dalej? 16 kolejka - 0-2 z Polonią, błędy robią takie ze... podania do przeciwników, wykorzystywanie(2-3 akcje na mecz) to w ogóle nic w bramke) 17 mecz z Koroną Kielce u siebie 0-4, 2 akcje moich piłkarzy, reszta Korony. Nie mam pojęcia co się dzieje po połowie sezonu z moimi zawodnikami. Gram na patchu 11.3 z Gietz Winter Update, możecie mi w jakikolwiek pomóc? co mam zrobic? zapraszam do pisania komentarzy, pomocy mnie jak i innych uzytkownikow tego forum z podobnym problemem.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution