Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Krzychu80 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2011 09:26    #10131     Sufler - Porady do gry - Logopacki
Mam problem nie wiem jak wgrywać logopacki. Instrukcja nie wiele mi wyjaśnia, a chciałbym żeby wszystkie polskie kluby miały loga. Proszę pomóżcie!

pawelbarca1993 Partyzant

[quote2=kvj][quote=xxxDymaxxx]fm 11.3 winter update
szukam zawodników do newcastle, pozostał mi budżet 13 euro(ewentualnie 16 ale będzie wtedy problem z płacami)
potrzebuję kompletnego napastnika, lewego schodzącego napastnika, odpowiadającego za zdobywanie bramek oraz ofensywnego pomocnika, gdyż wypożyczony irland złapał kontuzję w 2 spraringu ;p
przydałby by się też jakiś finezyjny playmaker [/quote]

N - może Ricardinho (za free [nie wiem czy na tej łatce], musisz miec zaznaczona Brazylię), Yaya Sanogo z AJA

na lewą może Tabanou z Tuluzy, i nie wiem czy na tej łatce jest Gai Assulin za free

OP- zdecydowanie Valdivia z Palmeiras, Veratti

playmeker jw.[/quote2]
OP- ibricic, valbuena, charlie adam.
N- bilic (niby slaby, ale potrafi 20 goli strzelic w sezonie), brandao, chris wood.
OPL- villalva
"Seny, pit i collons!"

Raskolnikovv Partyzant

29.03.2011 19:32    #10133     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
no to cos nowego... dzięki kleyo, niestety nie moge dac 'pomogl' tez nie wiem czemu...

no to troche lipa, tego sie nie spodziewalem, moglem sobie od razu dac gks w ulubione i by nie bylo problemu, teraz madry polak po szkodzie

jakby miał ktoś ochotę pogadać na spokojnie o tym i o innych kwestiach dotyczących mojej ukochanej i jedynej gry możecie pisac: 4129160
mogę tez dac savea i ktoś dokladnie przesledzi sytuację... i czemu tak sie dzieje ;/ POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW oryginalnego FM

kvj Partyzant

[quote=xxxDymaxxx]fm 11.3 winter update
szukam zawodników do newcastle, pozostał mi budżet 13 euro(ewentualnie 16 ale będzie wtedy problem z płacami)
potrzebuję kompletnego napastnika, lewego schodzącego napastnika, odpowiadającego za zdobywanie bramek oraz ofensywnego pomocnika, gdyż wypożyczony irland złapał kontuzję w 2 spraringu ;p

N - może Ricardinho (za free [nie wiem czy na tej łatce], musisz miec zaznaczona Brazylię), Yaya Sanogo z AJA

na lewą może Tabanou z Tuluzy, i nie wiem czy na tej łatce jest Gai Assulin za free

OP- zdecydowanie Valdivia z Palmeiras, Veratti

playmeker jw.
Jeziorak Iława!

xxxDymaxxx Partyzant

[quote2=Enfant terrible][quote=xxxDymaxxx]fm 11.3 winter update

Napastnik to może Ibisevic z Hoffenheim - taka uboższa wersja Dzeko.
A z tym ofensywnym pomocnikiem to może Balazs Dzsudzak, może Simon Vukcevic.
a playmayker to Badelji.
Nie są może jakimiś tuzami w stosunku do najlepszych klubów, ale dla Newcastle każdy z nich powinien być dużym wzmocnieniem. [/quote2]

a jak z pozwoleniem na pracę bo moi scauci nie dają im większych szans....

Enfant terrible Partyzant

[quote=xxxDymaxxx]fm 11.3 winter update

Napastnik to może Ibisevic z Hoffenheim - taka uboższa wersja Dzeko.
A z tym ofensywnym pomocnikiem to może Balazs Dzsudzak, może Simon Vukcevic.
a playmayker to Badelji.
Nie są może jakimiś tuzami w stosunku do najlepszych klubów, ale dla Newcastle każdy z nich powinien być dużym wzmocnieniem.

Bakaland Partyzant

29.03.2011 17:13    #10137     Sufler - Porady do gry - Przygoda z FM.
Witam Serdecznie wszystkich Fanów Football Menagera w Polsce.Dzisiejszy czas poswięcę na kilka istotnych i ważnych dla mnie pytań.A więc na początku napiszę kilka słów o sobie.Swoją krótka karierę z FM zacząłem rok temu(był to FM 10).Spodobała mi się odrazu filozofia gry,której niema w żadnej innej.O FM dowiedziałem się z głównej strony CMREV.Problemem moim jest to że jeszcze nie dograłem ani jednego pełnego sezonu w FM 11.

A więc przejdżmy do rzeczy.Aktualnie posiadam Football Menagera 11(zwykłego bez żadnych łatek,dodatków,a widzę po screenach że rózne fajne łatki można dodać,niestety nie wiem jak to zrobić i z kąd to wziąść).Rozpoczęłem sezon Chelsea FC,i ustawieniem 1-4-3-1-2.A więc 2 ŚO,2 Bocznych obrońcow,3 Pomocników środkowych(w tym Essien z rolą Pomocnika Odbierającego Piłkę),i Ofensywny Pomocnik tutaj Javier Pastore(ustawienie wysunięty rozgrywający).No i wreszcznie 2 napastników Drogba jako"Odgrywający" i Anelka jako"Lis Pola Karnego".I teraz tak.Czytałem Szkołę Taktyki i według niej ustawiłem indywidualne polecenia dla piłkarzy.Ale nie do końca spełniają się te polecenia.Jeśli są strzały z dystansu,to bardzo nie celne mimo tego że zawodnik ma bardzo dobre atrybuty"strzałów z dystansu".

Mam teraz kilka pytań do Was,ponieważ zaczynam można tak powiedzieć karierę prawdziwą w FM.Jak ustawić trening piłkarzom i juniorom?(Bo trenerów od treningów mam na zasadzie 4-5 gwiazdek.)Jakie byście polecili ustawienia indywidualne bardziej szczegółowe?Jak radzicie mi prowadzić zepół?Scoutów mam też na dobrym poziomie.Na jakiej zasadzie dokonywać dobrych transferów?Jak zarządać juniorami,aby wprowadzić ich pózniej do 1 składu?

Jeśli macie czas opiszcie mi o tym wszystkim.Pozdrawiam.

Szobinho Młody aktywista

29.03.2011 15:17    #10138     Sufler - Porady do gry - Frekwencja
Witam. Gram Wartą Poznań.Mecze rozgrywam od początku gry na stadionie miejskim w Poznaniu (44tys - pojemnosc)
Mam taki problem. Na zapleczu ekstraklasy mialem frekwencje oscylującą w granicach 2-3 tys. Po awansie nic sie nie zmieniło. Inne kluby w ekstraklasie mają normalną liczbe kibicow na meczach, adekwatną do pojemnosci ich obiektu. Natomiast u mnie jest coś nie tak. Czy kluby mają przypisaną liczbę kibicow, ktorzy fatygują się na mecze ich druzyny? Help ;]
'Por Que?No Entiendo Por Que'

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote=brayoz]Nie można kontynuować rozgrywki w dniu 19 czerwca ale w różnych latach. Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save'y (naprawili i mój, wszystko działa).[/quote]

dasz konkretnylink bo nie moge tego znalesc

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote=brayoz]Nie można kontynuować rozgrywki w dniu 19 czerwca ale w różnych latach. Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save[quote=brayoz]Nie można kontynuować rozgrywki w dniu 19 czerwca ale w różnych latach. Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save[quote=brayoz]Nie można kontynuować rozgrywki w dniu 19 czerwca ale w różnych latach. Poczytajcie forum sigames, tam jest opisany problem, tam też naprawiają save'y (naprawili i mój, wszystko działa).[/quote]

dasz konkretny link bo nie moge tego znalesc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.