Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=zela95]Mam problem grałem dobry miesiac i nagle jak włanczam wyskakuje mi bbład chwile puzniej 2 a potem jak robie kariere nowa to w połowie sie wyłancza ;/;/ [/quote]

Po pierwsze poćwicz ortografię a po drugie to daj screena z tymi błędami.

zela95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Mam problem grałem dobry miesiac i nagle jak włanczam wyskakuje mi bbład chwile puzniej 2 a potem jak robie kariere nowa to w połowie sie wyłancza ;/;/

kaszi7 Partyzant

Siema!
mam problem z fm. mam aktywna tylko jedna lige, a strasznie mi muli fma :/.
mecz chodzi elegancko ale jak naciskam np wiadomosci do dlugo zanim wczyta, tak samo jak ustawiam sklad, ogolnie jak cos robie to po nacisnieciu chwila zanim wczyta, tak zamula poprostu.

Procek 2x3.0, 3 GB RAM, grafika 512.

aha fm 2011.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam!
Mam wielką prośbę do kogoś, kto potrafi tworzyć skórki do FM 2011. Z nieznanych przyczyn mój FM nie toleruje żadnej skórki poza domyślną białą. Po wybraniu innej skórki (nawet domyślnej czarnej) gra zaczyna niemiłosiernie zacinać. Przyzwyczaiłem się już do białego skina i niemożność wybrania innej skórki to nie jest dla mnie jakiś wielki dramat. Ale mam problem z atrybutami grajków. Jestem wzrokowcem i dlatego zwykle najpierw patrzę na kolor, a dopiero potem na wartość atrybutu. A na białej skórce ciężko na pierwszy rzut oka odróżnić wartość 0-9 od 10-14.
Dlatego byłbym wielce zobowiązany, jeśli ktoś zechciałby zedytować dla mnie domyślną białą skórkę i zmienić kolor atrybutów od 1 do 9 na trochę jaśniejszy odcień szarego (ale żeby był widoczny na tle białego skina).
Jeśli ktokolwiek zdecydowałby się mi pomóc, niech napisze do mnie w donosach, to podam mu maila. Z góry dzięki za pomoc.

P.S Jeżeli ktoś wie jak zmienić kolor atrybutów w domyślnej skórce, ale nie chce mu się wysyłać mi gotowego skina, to prosiłbym o dokładne i zrozumiałe dla mnie instrukcje jak to zrobić.
Darkness... for me is where I shine

RobertM Partyzant

06.04.2011 14:57    #10105     Sufler - Porady do gry - Transfery i Finanse
Witam
Chciałbym wrócić do pytanie nr.1
Zrobiłem wszystko tak jak napisałem czyli dałem zero kasy dla klubu za zawodnika tylko pieniążki po rozegranych meczach OK klub się zgodził z piłkarzem też doszedłem do porozumienia ale transfer mimo to nie doszedł do skutku ???
ktoś wie dlaczego ? w czym tkwi problem ?

Lopata19104 Partyzant

Witam mam problem.Zacząłem nową rozgrywkę Barceloną gdy przyszło pierwsze powołanie wycofałem wszystkich zawodników ze zgrupowań.Teraz już gram drugi sezon i nadal nikt nie dostaje powołania.W profilu graczy napisane jest:"wycofany z reprezentacji" da się coś z tym zrobić?Proszę o pomoc.

panda20 Partyzant

[quote=Mazzz63]Którym najprzyjemniej się gra? Udinese, Malagą, Herthą czy Burnley? [/quote]

Udinese ma bardzo dobrą (ja w 1 sezonie wyciągnąłem 3 miejsce), młodą drużynę i świetnych scoutów. Generalnie, bardzo przyjemnie się nimi gra.
Problem jest tylko z kasą na początku, ale później da się z tym sobie poradzić.

Bardzo polecam ;)

wilq1993 Partyzant

bezproblemowo da się kupić, jeżeli zawodnik jest wystawiony na listę transferową, lub jest pokłócony i chce odejść.
tak ściągnąłem do Arsenalu Bale i Mikela.
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Wichura Partyzant

Mam problem prowadze Legie jestem szanowanym menedzerem i jakis czas temu mialem w swym zespole bardzo dobrego newgena wielki talent nazywal sie Sergey Arkhipov wypozyczylem go z CSKA Moskwa poczatkowo nie mogl przebic sie u mnie do 11 ale gdy sie udalo blysnal niesamowicie mialem z nim dobre relacje widac bylo ze gra w Legii sprawia mu przyjemnosc dzieki mnie zablysl w swoim klubie i do tego zostal powolany do reprezentacji Rosji lecz gdy chcialem go sprowadzic na stale to odmowil i powiedzial ze nie jest zainteresowany gra w moim klubie jego staty z gry w Legii to :2015-2016:10 meczy 3 bramki 1 asysta 2 razy gracz meczu ogolna ocena 7.16 niedlugo u mnie konczy sie sezon ostatnio tak dobrze mi sie wiedzie ze gdy mialem Arkhipova to dotarłem do finalu LM(lecz przegralem z Olympique Lyonnais) a teraz dotarłem do finalu LE(juz bez Arkhipova w składzie) mam sie zmierzyc z Man City.A ze pewnie przegram to bardzo chcialbym sprowadzic Arkhipova po sezonie.Dziwi mnie ze jak patrzylem w osobiste to jego ulubionym klubem jest wlasnie Legia.Co mam robić

_Kasjan Partyzant

05.04.2011 11:17    #10110     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps FM10
Problem związany z brakiem pamięci wirtualnej rozwiązalem ale nie pomogło to na Crashe.Urlop nie jest konieczny bo jak wyżej pisalem mecz z Cheltenham'em podałem jedynie jako przykład.Grę n ormlanie mogę kontynuować ale męczącejest wyłaczanie komputera co 3-5 meczy...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.