Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2005 18:40    #8181     Sufler - Porady do gry - FM2006
Witam ja mam takie pytanko na kiedy jest zapowiadana tak w przyblizeniu premiera nowego manager Football manager 2006?? Czy ktos wie? Z góry dzieki za informacje!

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
09.04.2005 16:27    #8182     Sufler - Porady do gry - 5.0.5
Nic dodać, nic ująć. Pamiętaj tylko, żeby patch znajdował się w katalogu głównym Football Managera.

omega Młody aktywista

09.04.2005 09:36    #8183     Sufler - Porady do gry - Zmiana obywatelstwa managera
Kwiek a to jest chyba nie wykonalne... po 5 sezonach mniej wiecej to zawodnik dostaje 2 obywatelstwo ale namager chyba nie Co do pytania Skolek to federacje krajow wola zatrudniac managera reprezentacji z ta sama narodowoscia.... choc i tak najwazniejsze sa sukcesy:)) Mnie ostatnio rusccy hccieli zatrudnic... nie wyszlo im:P

Proletariat

08.04.2005 21:15    #8184     Sufler - Porady do gry - Zmiana obywatelstwa managera
no mam już 7 sezon i gram we włoszech i jestem polakiem i mam nadal polskie :( co mam zrobić żeby zmienić!!!!

adam Partyzant

Skąd: Warszawa miasto najmądrzejszych ludzi ;) np A.Mickiewicza, stolica polski
01.04.2005 13:26    #8185     Sufler - Porady do gry - <b>Zmiany tła / tapety</b>
w folderze graphics/backgrounds jest tapeta o nazwie default ale gra go nie widzi. W tych starych managerach przynajmniej widoki ci się zmieniały, zamiast iść do przodu bo mamy przecież 2005 r to grywalność FM 2005 jest słaba.

Proletariat

25.03.2005 14:13    #8186     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom.
A u mnie to nie dziala nawet tak jak kolega Evening powieedzial. Ratujcie panowie Managerowie.Moze ktos z zarzadzajacych ta stronka pomoze??Help bo u mnie nie dziala zaden sposob zeby zaproponowac gracza na wypozyczenie klubom.

Proletariat

20.03.2005 19:13    #8187     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem save
Mam wielki problem. Otoz nie chce mi wpisac ukochanego sejva :)... podczas ladowania wyskakuje mi "transfer_manager::load() - cannot load save file" no i sie gra nie wczytuje. Zaznaczam ze mam cm bez zadnych patchow, ani updatow, a inne sejvy sie wczytuja, problem dotyczy tylko ulubionego :D

Proletariat

06.02.2005 21:07    #8188     Sufler - Porady do gry - Gra sie wylącza
Ja też mam taki problem, wywala zawsze 21.07.06 :/ Jedyne co pomogło to zwolnienie się z pracy :/ Wtedy gra idzie dalej ale ja niestety trace swojego managera :( Nie znacie zadnych programow ktore moga umiescic managera w klubie?

XerfaX Partyzant

11.01.2005 15:43    #8189     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
u mnie wlodar ma to samo :( ja go sprzedalem do emiratow arabskich za 10 mln zl po sezonie wrucil do polski (lech) za 2.75 sagana tez sprzedalem i gram jeleniem i NEIRA zobacz sobie ich. do tego bym proponowal napastnikow korony kielce bo korona jest naprawde wypasiona w tym managerze

Fredy Oficer Prasowy

Grupa: Ekspert
02.01.2005 21:43    #8190     Sufler - Porady do gry - FM Pregame
Tworca edytora, o ktorym mowisz (Michale Nygreen) jest obecnie zatrudniony w SI i tworzy oficjalny edytor do FM, ktory to dolaczony jest do gry. Wlaczysz go, uruchamiajac aplikacje fm data editor, w glownym katalogu managera.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.