Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kargoroth Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!!! to już bodajże 4 część managera w którą gram, ale nigdy nie miałem takiego problemu ze znalezieniem asystenta w reprezentacji!!!! Gram Australią i jest masakra!!!! Wie ktoś o co w tym chodzi będę bardzo wdzięczny za info!!! Pozdrawiam

pawel92sul Partyzant

25.12.2006 02:32    #7562     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
Faktycznie z zachodu rzadko przybędą piłkarze do polskiej ligi, ale są też wyjątki od reguły (przez to manager staje się ciekawszy) np. Eddie Stanford, Napoleoni, itp.

pawel92sul Partyzant

25.12.2006 02:23    #7563     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski
Jak już mówiłem ja i jeszcze paru znanych mi maniaków managerów nie zostało nigdy selekcjonerem reprezentacji Polski bo jeden Beenhaker czy we Fm 2006 Janas okupował to stanowisko przez kilka lat bez względu na porażki odnoszone przez Polskę

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.12.2006 20:38    #7564     Sufler - Porady do gry - WESOŁYCH ŚWIĄT(pytanie)
A to dziwne (hmm...)
Ja jak grałem MZKS Kozienice dopiero na 15 meczy przed końcem ligi (2) i wygrałem 11 meczy 3 zremisowałem i tylko jeden przegrałem(ze Śląskiem- liderem) ale nie udało się uniknąć spadku, a zarząd był zachwycony moją pracą a jednak w okienku transferowym nagle nie kierowałem już klubem, a powodów w tej wiadomomości nie było. Tylko takie ciś"Karpin nie jest już managerem klubu MZKS Kozienice..." później coś o kandydatach na moją posadę i ile pracowałem i o moim kontrakcie...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Znajdź zdjęcie które cię interesuje i zrób je w wymiarach 95x95(możesz wejść w zdjęcie jakiegoś piłkarza na nim nakleić swoje żeby wymiary był takie same) zapisujesz popd swoją nazwą w noeym folderze w
E:GryFootball Manager 2007datagraphicspicturesplayers
ormal i tam w notatniku wpisujesz takie coś:(w miejsce obrazka i ID podajesz swoje nazwy)

później zapisujesz pod nazwą config.xml w folderze ze zdjęciem i już.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2006 11:45    #7566     Sufler - Porady do gry - Finances
W pewnym sensie zgadam sie z ideą poszerzania budżetu. Jak wiadomo twórcy FM-a nie mają prawdziwych danych, ponieważ kluby je zatajają. Przesadą jest dawanie swojemu klubowi 300 mln euro, ale np. Realowi można poszeżyć z 17 mln do 60 mln. Natomiast Barcelona to prawdziwa katastrofa. Ostatnio zacząłem grać przez internet i okazało sie że ma ona 5 mln na transfery. Co gorsza po roku ta suma sie nie zmieniła (pomimo sukcesu w Primera Divisiom). W tym przypadku z chęcią bym użył edytora, lecz nie moge, bo nie chce kantować gościa, z którym gram. Życie managera jest ciężkie.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

MadridBlancos Partyzant

20.12.2006 18:53    #7567     Sufler - Porady do gry - Matusiak...
trochę śmieszne..

grałem w Championship Manager 4: Season 03/04
no i na małej bazie danych, wybrałem tylko 1 ligę polską i Radek był. :)

a seria FM ma podobno większą baze danych ;D

ernesto7 Partyzant

ja w managerze 2006 dopiero w 2009 roku Koroną zdobylem LM...

pawelek92 Partyzant

20.12.2006 08:30    #7569     Sufler - Porady do gry - Foto managera
Jak można ustawić swoje foto jako managera zespołu???

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.12.2006 21:25    #7570     Sufler - Porady do gry - Inne posady
Wtedy gra nie nazywała by się Football Manager, tylko Football jobs.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution