WESOŁYCH ŚWIĄT(pytanie)

mmm Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2006, 15:02    Pytanie
Całej redakcji i wszystkim cm-maniakom życze super świąt i sylwestra,zdrowia,szczęscia,i samych sukcesów podczas grania w Footballa :D

Sadłem zespołem z 2 igi polskiej do niższej ,czytałem że mnie zwolnią po spadku a tu lia 1 wrzesień i dalej ich prowadzę

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.12.2006 15:05    #1
Juz byl kiedys taki temat, koles przeszedl aby prowadzic jakis klub na wyspy, w miedzyczasie ten klub spadl do ligi ktoraj nie mial wlaczonej i wogle nie rozgrywal meczy. Podobna sytuacje masz u siebie. Prawdopodobnie jest to jakis blad gry.

Wesołych Świat Ci zycze i pozdro :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
24.12.2006 15:09    #2
No akurat ta sytuacja jest troszkę inna ;)
Widocznie zarząd widzi w tobie potencjał ;) Ciesz się i graj dalej :)
myspace.com/marneszanse

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.12.2006 20:38    #3
A to dziwne (hmm...)
Ja jak grałem MZKS Kozienice dopiero na 15 meczy przed końcem ligi (2) i wygrałem 11 meczy 3 zremisowałem i tylko jeden przegrałem(ze Śląskiem- liderem) ale nie udało się uniknąć spadku, a zarząd był zachwycony moją pracą a jednak w okienku transferowym nagle nie kierowałem już klubem, a powodów w tej wiadomomości nie było. Tylko takie ciś"Karpin nie jest już managerem klubu MZKS Kozienice..." później coś o kandydatach na moją posadę i ile pracowałem i o moim kontrakcie...

roma Partyzant

0
24.12.2006 22:29    #4
bo jak spadniesz to już nie możesz grać bo nie ma III ligi Polskiej :P ja tak miałem w Poloni Warszawa spadłem do niższej ligi i mnie wyrzucili.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.12.2006 22:38    #5
a czytałeś 1 post mmm-a on nie odszedł z klubu po spadku do niższej ligi z ligi 2

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.