Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

matti91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@ miet t
udało mi się zrobić.
Zdjęcie ma być w PNG
Zdjęcie walisz do folderu:
Football Manager 2007datagraphicspicturesplayers
ormal
A plik config.xml to zrób tak jak Ci nie idzie:
Otwórz w Notatniku jakiś plik config.xml z innego facepacka, zrób jego kopię i podmieniaj odpowiednie wartości (tylko nazwa pliku i ID), resztę wpisów tego typu:

możesz usunąć. Później zapisz ten plik jako config.xml . WAŻNE: Ten utworzony plik config.xml musi być w tym samym folderze co zdjęcie.
Ot i cała historyja

MaTRoS Partyzant

Mam pytanie. Po co robić te wszystki dodatki graficzne: kitspacki, facepacki, backpacki, logopacki itp.
Skoro można je umieścić w jednym pliku, dzieki któremu można zaoszczędzić czas na szukaniu i pobieraniu wszystkich które już istnieją...
Z tego co wiem, to mało komu chce się ściągać te wszystkie dodatki i większość FM-istów woli sobie pobrać te, które im najbardziej są potrzebne, ale nie zlikwiduje to problemu gdzie jest np. pusty herb Chelsea Londyn lub nie ma zdjęć znanych gwiazd futbolu, a to naprawde razi w oczy i odpycha od gry.
Osobiście, gdybym umiał robić takie programy to bym zrobił i umieścił do ściągania.
Tak więc proszę was Kochana Redakcjo o zrobienie jakiegoś Mega Graphic Packa, który miał by w sobie wszystkie dodatki graficzne i wystarczyłoby pobraćtylko jeden plik i zainstalować.
Ułatwiło by to grę i zaoszczędziło cenny czas.
Z góry wielkie dzięki :)

giersik Przodownik pracy

27.12.2006 16:00    #7553     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
No to co ?? Jako porządny gracz powinieneś pójść do sklepu z grami (ewentualnie zamówic przez internet) i zakupić Football Manager 2007, który kosztuje 80 zł

filiprafcio Partyzant

27.12.2006 14:53    #7554     Sufler - Porady do gry - Zagrajmy przez SIEĆ
Może pogramy w Football Manager 2007 przez Sieć? Tylko niech ktoś zrobi SERWER bo mi to nie wychodzi.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.12.2006 18:41    #7555     Sufler - Porady do gry - Audio-inaczej?????
Mam pytanie czy wiecie może czy stniej plik który dodaje do managera np przyśpiewki kibiców w trakcie meczu? Słyszałem niedawno że we wcześniejszych wersjach chyba coś takiego było jeśli istnieje coś takiego jak ten plik z przyspiewkami to prosiłbym o link skąd go można ściągnąć:) Z góry dziękuję za udzieloną mi pomoc:)

pawelek92 Partyzant

26.12.2006 14:42    #7556     Sufler - Porady do gry - Rozłaczenie
Niech przejdzie na emeryturę i zrobi nowego managera

Leliva Partyzant

26.12.2006 14:40    #7557     Sufler - Porady do gry - Rozłaczenie
Mam pewne pytanie. Gram z kumplem przez neta w fm'a 2007. On przypadkowo wszedl na moj profil i teraz zawsze jak wlaczy gre ma, ze jest na dwch klubach i nie moge ja wbic. Co ma zrobic by rozlaczyc sie z jednego klubu. Czy jedynym sposobem jest zrobienie nwego managera?? Prosze o szybka odpowiedz.

Z gory Dzieki

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.12.2006 13:50    #7558     Sufler - Porady do gry - Zapomniana zmiana
Albo zacznij grę na oryginalnej bazie danych- bez łatki i idź w niej na urlop(wystarczy 1 tydzień) po czym zapisz grę i wyłącz managera. Wklej do folderu 700 plik fake.inc i włącz FM-a, sprawdź czy zmiany zostały wprowadzone(Orange, Barclays itp.). Jeśli zostały nazwy zmienione to znaczy że plik fake.inc jest poprawny a coś z bazą danych z łatką się spieprzyło. W tym wypadku reinstalka Fm-a i od nowa Patch.

rado_czado16 Partyzant

a tak pozatym czy macie moze craka do wersjii 7.0.1 Football Managera 2007? Ściagnelem z neta latke do tej wersji ale gdy zainstaluje to jest potrzeny odpowiedni crak. Czekam na odpowiedź. Nara

LUBER Partyzant

25.12.2006 23:05    #7560     Sufler - Porady do gry - Transfer
1.Ustaw termin decyzji na "Nie ustawiono"

2.Manager cie nie lubi i koniec(KAPLICA), możesz robić co chcesz ale jeśli cie nei lubi to zapomnij że kupisz kogokolwiek od niego.Np:Grasz Interem i chcesz kupić kogoś z JuveMilanuRomy itp ;]

PS.Nie trzeba sie wcale z nikim kłucić ani kluby nie musza byc sobie wilkiem ;) Tak jest i koniec ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution