Transfer

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2006, 22:36    Pytanie
1.Denerwuje mnie pewna sprawa,jakiś klub składa ofertę drużynie za pewnego zawodnik ja także daję ofertę tyle że wyższą i tu jest problem dostaje odpowiedź "oferta odrzucona" ok dobrze a następnie czytam wiadomość "oferta zaakceptowana" tyle że nie moja tylko klubu który złożył niszą ofertę!!!Co jest?

2.Druga sprawa składam ofertę za piłkarza,na początek równą a na koniec najwyższą jaką mogę dać(ok.7 razy wyższa,jeszcze ten piłkarza ma "Szeroki Skład" i jest z rezerw) wszystkie są odrzucane.Powód?"Zarząd klubu odrzucił tę ofertę ponieważ inny klub zainteresowany jest tym piłkarzem",wieć czekam aż oni złożą ofertę iw końcu do końca okienka nie składają jej albo jak już ją złoża powtarza się sytuacja nr 1.Co jest?

P.S.
Od razu mówie nie mam sprzeczek z tym menadżerem któremu składam ofertę ani kluby nie są przez siebie nie lubiane i jeszcze ta sprawa się powtarza.Mam orginalną płytę.

mmm Młody aktywista

0
25.12.2006 22:54    #1
Gdy składasz oferte daj termin na następny tydzień.wtedy się zgodzą

Użytkownik uznał post za pomocny

Finki84 Partyzant

0
25.12.2006 22:57    #2
Zapewne dzieje Ci się tak na niedługo po starcie gry nowym klubem, wtedy ciężko kogokolwiek skusić do sprzedaży zawodnika, nawet za nieboteczne sumy. Najgorzej gdy grasz słabą ligą (Orange) to wtedt jest ciężko kupić kogokolwiek z zachodnich lig, chcociażby grał tam (lub grzał ławę) za damo, był w rezerwach i kosztował grosze. W sumie realizm.

PS jaką ligę grasz, jaki team, który sezon?

LUBER Partyzant

0
25.12.2006 23:05    #3
1.Ustaw termin decyzji na "Nie ustawiono"

2.Manager cie nie lubi i koniec(KAPLICA), możesz robić co chcesz ale jeśli cie nei lubi to zapomnij że kupisz kogokolwiek od niego.Np:Grasz Interem i chcesz kupić kogoś z JuveMilanuRomy itp ;]

PS.Nie trzeba sie wcale z nikim kłucić ani kluby nie musza byc sobie wilkiem ;) Tak jest i koniec ;]

Martines79 Partyzant

0
25.12.2006 23:06    #4
Co do pkt 1.
Czasami kluby nie chca sprzedawac zawodnikow do klubow grajacych w tej samej lidze i wola za mniejsze pieniadze pchnac zawodnika ale do klubu ktory nie bedzie z nimi rywalizowal w lidze.

a2.
Niektore kluby maja prawo pierwokupu niektorych zawodnikow i jesli interesuja sie akurat takim zawodnikiem co Ty to niestety ciezko bedzie ci go kupic.No i moze dajesz tez zbyt krotki czas na odpowiedz w sprawie transferu.Daj im na odpowiedz tydzien .

pawelek92 Partyzant

0
25.12.2006 23:26    #5
Dzieje się tak gdy grasz słabym klubem, lub słabszym niż ten, który stara się o tego zawodnika. U mnie proponowałem za Janczyka 8mln zł, a 5mln dawał Ajax. No i Legia przyjęła ofertę Ajaxu oczywiście.

Mattii Przodownik pracy

0
26.12.2006 08:13    #6
Dzięki gram ŚLAŚKIEM drugi sezon I liga polska i chce kupic Gołosia z rezerw Wisły

SyZtem Przodownik pracy

0
26.12.2006 11:03    #7
Gołoś widocznie ma wielu lub niewielu adoratorów, którzy chcą go podstępnie wykupić z Wisły, a ty składasz ofertę i dajesz Termin: Dziś, albo Jutro, to oni sie nie zgadzają, bo czekają na oferty innych klubów.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
26.12.2006 11:54    #8
Najlepiej to w ogóle nie dawać terminu na podjęcie decyzji i dać do negocjacji. Może składasz za małą ofertę, zobacz jakiej wartości oferty składają inne kluby. Albo daj zapytanie.

LUBER Partyzant

0
26.12.2006 12:01    #9
To samo napisałem wyżej ;

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.