Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2006 11:29    #7541     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
@stanley
Jest co najmiej kilku graczy, którzy mogą godnie zastąpić wspomnianych przez Ciebie graczy (pedro Leon, dos santos, ben arfa, bojan, aguero i pewnie z tuzin regenów). Dla mnie fakt, że są zawodnicy których nie można kupić dobrzez świadczy o FM-e. Im lepiej odwzorowywuje to rzeczywistość tym lepiej. Pamiętaj, że celem managera jest dążenie do doskanałości a nie jej osiągnięcie. Potem gra stanie się nudna.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.12.2006 10:37    #7542     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
stanley jak jestes utalentowanym manegerem to zdobadz lige mistrzow druzyna z 2 ligi z islandii. wtedy bede mogl przyznac ze jestes utalentowanym managerem. kazdy bez wzgledu na wiek grajac takim klubem jak real wygra cos nawet jezeli nic nie bedzie zmienial tylko ogladal mecze

stanley Partyzant

29.12.2006 10:32    #7543     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
SyZtem - A czemu mam osiagnac cos zespolem ze slabszej ligi i pozniej dopiero sie tym chwalic ? No ja jestem lepszy od innych czy co ? Nie naleze do utalentowanych manager'ow i zdobycie jakiegokolwiek trofeum sprawia mi satysfakcje. A Ty od razu wyjezdzasz z tekstem, ze Twoj brat bla bla bla. CH*J MNIE TO GENERALNIE OBCHODZI CO TWOJ BRAT ZDOBYWA. To tak jak w nauce... jedni ucza sie lepiej, a inni gorzej wiec na drzewo !

A nas nie obchodzą Twoje sprośne myśli, bye. - dop. Speed

stanley Partyzant

29.12.2006 10:18    #7544     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Wiadomo, ze nikt nie chce sprzedawac swoch kocurow, ale jaki byl by wtedy sens gry, skoro nie mozesz kupic zadnego zajebistego zawodnika bo klub nie chce go sprzedac ? Zastanow sie troche nad tym co piszesz. Kto by chcial sprzedawac gwiazde ze swojego skladu ? Ale to jest gra i na tym wlasnie polega manager.

tuptus Młody aktywista

29.12.2006 10:07    #7545     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Ale gra komputerowa, która jest symulacją pracy managera. Dąży do realizmu, a słyszałeś, żeby Man Utd. czy inny wielki klub chciał sprzedać swoje asy?

stanley Partyzant

29.12.2006 09:37    #7546     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Menedzer5 - Chodzi mi o to, ze manager to gra, w ktorej budujesz ekipe taka, jak Ty chesz grac. We wczesniejszych managerach dalo sie kupic praktycznie kazdego zawodnika, nawet tych najlepszych i najdrozszych tylko trzeba bylo TROSZKE odczekac i grubo zaplacic. Ale po 3-4 sezonach dalo sie wyciagnac najwieksze gwiazdy. A tu co ? Nie da sie. A przeciez o to w tej grze chodzi, ze sobie zbudowac wlasna ekipe. To nie jest rzeczywistosc tylko gra komputerowa. A skoro Ty jestes taki wszechwiedzacy to podaj mi kogos, kto moze grac na OPS zamiast Messiego, no i jakiegos napastnika, ktory bedzie gral jak Rooney. Czekam...

stanley Partyzant

28.12.2006 19:15    #7547     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
A mnie ogolnie w transferach wkurwia to, ze nie mozna zadnego lepszego zawodnika kupic. A to jest manager i przeciez chodzi o to, zeby budowac wlasna ekipe. Proponowalem po 100 mln $ za Rooney'a, Kake, Messi'ego, Ibrahimovic'a i zaden nie chcial przyjsc. Jakas paranoja ! :/

hoody Przodownik pracy

28.12.2006 18:56    #7548     Sufler - Porady do gry - przyspieszenie FM- ka
Jest taka opcja! Wejdz w Managera zadań Windows! Czyli: ctrl + alt + delete! I przy włączonym fm-ie wejdz w zakładke Procesy! I tam bedziesz miał fm.exe! Klikasz na niego prawym i bedzie opcja USTAW PRIORYTET! no i ustawisz go na wysoki! I powinno szybciej chodzić troszke!

Leliva Partyzant

Ligi takie jak Finska, Nrweska, Szwedzka, Dunska itp. nie sa w fm'ie dpracowane. Silnik opiera sie na najlepszych ligach. Czasem powstaja rebugi, ktore nie zauwazaja naszych siagniec i poprostu usuwaja nas z funkcja managera. Ja np. w lidze Bulgarskiej znalazlem takie cos, ze w opcji "sztab szkleniowy" bylem zapisany jak Scout. Fm, to ciagle gra, ktora jak kazda inna posiada liczne bledy:)

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 15:39    #7550     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Ok. A więc wszyscy wszystko mi zamotaliscie powie mi ktos wrescie co zrobic z problemempowolnego spadania budżetu. Po drugie czy tourne zarabiam pieniądze. A po trzecie czy łatka 7.01 cos mi pomoze z tym problemem. I mam obawy do jej zainstalowania cyzy gra z latrka bedzie dobrze chodzic ??????????????????????? Odpowie ktoś na te moje pytania zwiazane z Football Manager 2007. Bo zaczynam grać w tą grę bardzo mi sie podoba ale wszyscy mi mącą co mam robić???????????/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution