Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.02.2007 13:22    #7421     Sufler - Porady do gry - Ilość wybranych lig
Masz niezły sprzęt ja mam tyle samo ram i procesor 2,0 i wybrałem 15 lig. Gram piąty sezon i gra nadal chodzi mi bardzo bardzo płynnie, więc możesz się zasugerować trochę moja ilością lig i wybrać podobnie lub o kilka więcej:) Chciałem jeszcze powiedzieć że mam wiele dodatków powgrywanych do managera i gra śmiga aż miło:)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
22.02.2007 11:21    #7422     Sufler - Porady do gry - Jedno pytanie
Sufler jest działem w którym staramy się sobie wzajemnie pomagać. Rangi to moim zdaniem bardzo sympatyczna rzecz. Jeżeli ktoś pomaga innym to warto go w jakiś sposób wyróżnić. Poza tym taka osoba z czasem może trafić do redakcji. Tak było z naszym drogim kolegą Grzechoo'em :) (pozdrawiam serdecznie) .
Upominanie wcale nie jest załosne. Po prostu staramy się dbać o porządek w Suflerze. Głównie z myślą o was samych. Przecież łatwiej jest odnaleźć odpowiedź na dręczące nas pytanie, gdy mamy zachowany porządek w aktach :] .
Wyraziłeś swoje zdanie i ok. Jeżeli nie podoba ci się nasza strona to jest mi przykro i smutno. Szkoda. Może jednak spróbujesz się do nas przekonać. Naprawdę jest tutaj aż tak źle. W końcu tworzymy Revolucję wspólnie z wami.
Powiem wam, że wasze odpowiedzi często i nam pomagają w grze czy rozwiązywaniu wszelkich problemów.
Nie zapominajmy, że razem tworzymy społeczność miłośników managerów piłkarskich.

Cannigia10 Młody aktywista

21.02.2007 16:53    #7423     Sufler - Porady do gry - pytanie
Oczywiście,że będzie to miało wpływ na relacje z managerem.Najpierw nie będzie chodził na treningi,a gdy konflikt będzie narastał to może prosić o wystawienie go na listę transf. na własne życzenie. Miałem taką sytuację z Adriano.Sprzedałem go za 80 mln do Bayernu bo zepsuł całą atmosferę w zespole co w sposób oczywsity miało wplyw na wyniki.:)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.02.2007 15:05    #7424     Sufler - Porady do gry - usunac Inc???
do:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datadb701lncall

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.02.2007 21:38    #7425     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
Ostatnio będąc pod wrażeniem opowiadań BARTOSHA! (NUFC cz.1 i 2) postanowiłem sprawdzić jak to jest być managerem "Srok". Niestety już na starcie rozgrywki przekonałem się, że zespół ten nie ma odpowiedniego sztabu szkoleniowego (trenerów). Musiałem więc pozwalniać tych najsłabszych i zatrudnić na ich miejsce nowych. Niestety okazało się, że nie wszyscy nowi współpracownicy znają język angielski. Moje pytanie brzmi: czy nieznajomość języka może wpłynąć negatywnie na zawodników, z którymi dany trener współpracuje, czy ma to w ogóle jakieś znaczenie?

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

18.02.2007 11:42    #7427     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie managera ,znikające
A w jaki sposob dodales zdjecie? Podczas tworzenia nowego managera czy poprzez facepack? Moze to byc spowodowane tym ze masz do swojego profilu dopisane dwa zdjecia, wtedy gra "troche" glupieje tak jak to sie ma z zawodnikami-raz wyswietla jedno, raz drugie a czasami zadne^^ pzdr

wojciech1505 Młody aktywista

18.02.2007 11:39    #7428     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie managera ,znikające
Chcicałem się zapytać czy też macie problem ze zdjęciem managera .Raz się pojawia a raz
znika.Tzn. przy jednym wczytaniu gry jest a innym nie ma.
Przy typie PNG jaki JPEG

folig8 Partyzant

17.02.2007 22:44    #7429     Sufler - Porady do gry - 7.0.1 nie działa
Normalnie zaznaczyłem plik FM w folderze sports interactive/football manager i nie działa....

richieaddams Młody aktywista

17.02.2007 21:41    #7430     Sufler - Porady do gry - facepak
Mój komputer/dysk w którym masz grę/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/graphics/pictures/players - ja tam wstawiłem swoje i mi działało.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution