@wojciak-wg Ciebie"... W żadnym prawdziwym klubie nie ma czegoś takiego..." Gdybys wiedział to co wie kurak69, ktory ma 100% racji to bys takiego zdania nie napisał. Mało tego, że wszystkie zachodnie kluby nie tylko z najwyzszych szczebli rozgrywkowych stosuja treningi indywidualne to w polsce rowniez taki trening jest szeroko stosowany i to nawet w nizszych ligach. Poza tym tak samo jak trening indywidualny wazny jest trening miedzy formacjami czyli np sami defensorzy, sami pomocnicy czy napastnicy oraz np lewy obronca-lewy pomocnik, prawy obronca- prawy pomocnik, a poza tym to tylko manager wiec i tak kazdy z nas ma wlasne ustawienia i jesli sie sprawdzaja to w porzadku.
@kurak69- ja stosuje treningi formacjami a indywidualny trening dobieram tak by np. bocznemu obroncy podwyzszyc te cechy ktore sa dla niego najwazniejsze np. odbiór a do tego w taktyce zawsze kazdy piłkarz ma jakies zadania do wykonania wiec staram sie żeby trenował te rzeczy za które w meczu w mojej taktyce ma odpowiadac. Po co środkowi obrońcy mają ćwiczyć strzaly czy atak?
@kurak69- ja stosuje treningi formacjami a indywidualny trening dobieram tak by np. bocznemu obroncy podwyzszyc te cechy ktore sa dla niego najwazniejsze np. odbiór a do tego w taktyce zawsze kazdy piłkarz ma jakies zadania do wykonania wiec staram sie żeby trenował te rzeczy za które w meczu w mojej taktyce ma odpowiadac. Po co środkowi obrońcy mają ćwiczyć strzaly czy atak?
Najnowsze posty