Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.04.2007 17:52    #7271     Sufler - Porady do gry - Problem z Revolution Update
Spróbuj wybrać jeszcze raz katalog:
Sports Interactive/Football Manager 2007/data/db
Jeśli masz oryginbał to powinno chodzić. P:)

jimi14 Partyzant

22.04.2007 13:37    #7272     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
w moim manageru jest wszystko w porzadku tylko nie ma paru zawodnikow takich jak jerri dalla valle chichi itp

krycha551 Partyzant

21.04.2007 23:51    #7273     Sufler - Porady do gry - Board Takeovers
Nie ma takiej mozliwosci, a z resztą być prezesem to żadna podnieta przeciez i tak nic nie robisz, oprócz wyznaczania budżetu i przyjmowania (bądź zwalniania) managerów ;]

aberdeen Młody aktywista

20.04.2007 15:39    #7274     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
To zależy od wyników jakie z osiągnąłeś, ale szczerze mówiąc nie spodziewaj sie że któryś z klubów serie A będzie chciał zatrudnić managera z Polskiej ligi :(

bury86 Młody aktywista

20.04.2007 15:35    #7275     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Gram 5 sezon Slaskiem( moj rekord) no i mam zamiar odejsc do serie A bo tlyko to mam zaznaczone. Czy koniecznie musze miec reputacje kontynentalna zbey zechcal mnie ktos z serie A . narazie mama krajowa, kontynentalna mialem ale po jakims czasie znowu mam krajowa. Idzie mi teraz super i Polska tez wiec powinno sie to poprawic ale z ciekawosci chce wiedziec jak to jest.Sory jesli taki temat juz byl ale wyszukiwarka mi cos nie dziala a bez niej nie chce mi sie szukac.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
20.04.2007 00:24    #7276     Sufler - Porady do gry - Stopnie
[quote=obserwator]Poza tym powinno powstać Forum, bo tutaj to robi się taki... bałagan?[/quote]
Ależ forum istnieje, działa i ma się dobrze: http://forumcm.net zapraszamy :)

Sufler to miejsce, gdzie znaleźć można pomoc (jeśli jej się potrzebuje), udzielić pomocy (jeżeli inny manager jej potrzebuje), a także podyskutować bardzo konkretnie na tematy ściśle związane z tematyką managerską (komentarze do materiałów CM Rev).

Na wszelkie inne tematy można podyskutować na wspomnianym CM Forum. My skupiamy się na tym co najlepsze, czyli na managerach SI Games! :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Racaille Sound Partyzant

19.04.2007 12:30    #7277     Sufler - Porady do gry - Scouty
Jest tez inny,bardzo wredny sposob na dostanie w swoje lapska scouta z argentyny,badz brazylii(bo zalezy Ci pewnie na tamtejszym rynku mlodych dzielnych i jakze szlachetnych i dobrze wyposazonych pilkarzy).Jesli grasz na wiecej niz jednej lidze i masz w nich klub o reputacji conajmniej kontynentalnej to ustaw sobie nowego managera i w takiej chelsea (albo innym klubie) w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego ustaw sobie filtr narodowosci argentyna/brazylia,po czym dodaj filtr bez pracy.Jest conajmniej dwa minusy tego rozwiazania,po pierwsze psuje to radosc z gry,a po drugie nie zawsze znaleziony scout bedzie chcial do Ciebie przyjsc,zazwyczaj jednak daja sie naklonic.Pozdrawiam i nie popieram tego typu trickow.

Racaille Sound Partyzant

19.04.2007 07:12    #7278     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Ja gram sunderlandem i u mnie birmingham sciagnelo w 3 sezonie kilku mlodziencow z europu pol-wschodniej,nie wiem,byc moze byla to zasluga tego ze ich managerem byl lacatus(czy jakos tak),wiec zaciag rumunski,bulgarski i moldawski(o zgrozo) byl niezly.To chyba zalezy jaka wiedze ma manager,z jakiego regionu pochodzi ,eventualnie kraju.

Racaille Sound Partyzant

18.04.2007 14:07    #7279     Sufler - Porady do gry - Kto poda scouta?
Być moze byl juz taki temat,ale chcialbym abyscie mi bracia managerowie(jak to dumnie brzmi:)) podali kilku wyprobowanych przez was scoutow ktorzy chcieli by pracowac w sunderlandzie,i prezentowali by soba odpowiedni poziom scoutingu

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

17.04.2007 20:57    #7280     Sufler - Porady do gry - Small screen
"Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia."
FAQ- Porady, cmrev.com.
P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution