Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.05.2007 14:46    #7221     Sufler - Porady do gry - KMFM'S
Pozwolę sobie uzupełnić wypowiedź Karpina: Sports Interactive/Football Manager 2007/data/db

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.05.2007 14:35    #7222     Sufler - Porady do gry - KMFM'S
Tworzysz folder SuperUpdate i do niego wkładasz wypakowane pliki, a potem do Moje Dokumenty/Sports Internactive/Football Manager 07/db

DeMichels Partyzant

11.05.2007 18:26    #7223     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
W Football Managerze na pewno by się tak nie stało.

eMiKa Młody aktywista

11.05.2007 10:01    #7224     Sufler - Porady do gry - Komp
Panowie,ja gram Southampton 3 sezon i w 2 sezonie Wisla po sciagnieciu do swojego sqadu Genkova,Mendeza i Delgado doszla do finału UEFA gdzie ulegla dopiero po karnych chyba Evertonowi.Pamietam ze prowadzil ja wtedy Lenczyk ktory teraz jest managerem o kontynentalnej renomie:) ciesza wyniki polskich druzyn,nawet gdy sam gram z nimi w fazie grupowej to staram sie im w jakis sposob pomagac,np.gromiac ich rywali:) Poland Rulessss!
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.05.2007 19:52    #7225     Sufler - Porady do gry - Demo FM

chuberth_92 Partyzant

10.05.2007 19:52    #7226     Sufler - Porady do gry - Czego oczekujemu po Fm 2008?
Załozyłem ten temat aby podyskutowac o zmianach w kolejnej częsci. Moim zdaniem programisci powinni rozbudowac bardziej system rozmów z graczami np. jezeli ktos chce odejsc to zeby była mozliwosc dogadania sie z nim o mozliwoci pobytu w klubie do konca sezonu itp. Ogólnie więcej rozmów na lini trener - zawodnik. Fajnym rozwiązaniem byłoby utwirzenie gazety( mniej więcej jak w fifa managerze ) takiej która mozna przeglądac. Konferencje pomeczowe itp. Ogólnie moin zdaniem nie powinno sie zmieniac trybu meczowego. Strasznie podoba mi sie 2D. Czekam na wasze opinie :)

Poważny błąd. Sufler to nie forum, nie dyskutuje się tutaj. - dop. Grzechoo

xpris Młody aktywista

10.05.2007 15:31    #7227     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Jak mam rozwiązanie, trochę ono nie legalne, ale zawsze jest ;P

A więc tak, w trakcie gry odpalamy sobie FMM (FM Modifier), klikamy na LOAD następnie wyszukujemy danego grajka i zmieniamy mu obywatelstwo np. na angielskie, lub inne z UE.
Następnie klikamy na Save i przełączamy się do gry.
Oferujemy kontrakt zawodnikowi któremu zmieniliśmy obywatelstwo, gdy się zgodzi i pojawi się, "przechodzi do klubu w **;**;**" wtedy ponownie uruchamiamy FMM i ponownie zmieniamy obywatelstwo na macierzyste, no i ponownie Save.

No i mamy tym sposobem już grajka u siebie, może nie jest zbyt uczciwe, ale pomocne niektórym nie doświadczonym i zdesperowanym managerom na wyspach.

Aha nie polecam zmieniać ilości meczów w reprezentacji to zwykle nic nie daje.

eMiKa Młody aktywista

08.05.2007 21:08    #7228     Sufler - Porady do gry - Panie bramkarz
Jak wszyscy wiemy FM ma w sobie ,ultum niespodzianek,niektore zdarzaja sie tylko raz,badz(co niektorym)nie zdarzaja sie wcale:) Jak to mowila matka Foresta Gampa : "Football Manager 2007 jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co Ci sie trafi" :)
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 19:44    #7229     Sufler - Porady do gry - Zwolnic ich!!
Może terenerzy tych klubów zostali zatrudnieni wtedy kiedy juz ich spadek był przesądzony. Drugą możliwoscia było to że ci trenerzy zdobyli troche kasy, albo na odwrot klubu nie było stać na innego managera. Kolejną możliwością, że oni kochają kluby badź prezes darzy ich sympatią. Może mieli założony spadek i budowanie zespołu na trudy 2 ligi(W końscu Arka nie należy do faworytów). Więc jak widzisz jest kilka możliwości.

Proletariat

W trakcie gry wciskasz alt +F9. Screeny znajdują się w Moje dokumenty / Sports Interactive / Football Manager 2007 / screenshots. Następnie zmniejszasz screena, czy jak tam chcesz i wstawiasz go na np. imageshack.us

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution