Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2007 22:55    #7191     Sufler - Porady do gry - Problem
ale tabalugg... ty emerytowales tego managera, a potem zapisales gre czy co? bo nie rozumiem tego problemu... wczytaj tego save'a co go miales, a wszystko bedzie ok, nie musisz wczytywac poprzedniego. no chyba ze po odejsciu na emeryture zapisales gre, co bylo by naprawde "madre" z twojej strony :P albo ze grales te pol roku bez zadnego zapisu gry, co tez nie ejst za inteligetne.... ;/

tabalugg Młody aktywista

21.05.2007 17:33    #7192     Sufler - Porady do gry - Problem
''Zakładałem taki temat ale teraz nie moge go znależć. Przypadkiem odeszłem na emeryture nie tym Managerem ktorym chciałem. '' - to cytat z zamkniętego teamtu twojego......wiec chyba sefko1 ma rację.....

sefko1 Przodownik pracy

21.05.2007 10:33    #7193     Sufler - Porady do gry - Problem
@wiesniczanin
Bo może po prostu grasz uczciwie. Podejrzewam, że autor tematu miał dodanego drugiego managera (robił jakies przekręty) i potem usunął nie ten profil co trzeba. Przeciez normalnie odchodząc na emeryturę gra pyrta sie czy napewno chcesz to zrobic. Raczej trudno to zrobic przypdakowo.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 08:53    #7194     Sufler - Porady do gry - Problem z Emerytura
Chodzi mi o to jak zrobic nawet przy pomocy edytora zeby nowy Manager miał takie same sukcesy jak ten poprzednii.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 08:10    #7195     Sufler - Porady do gry - Problem z Emerytura
Zakładałem taki temat ale teraz nie moge go znależć. Przypadkiem odeszłem na emeryture nie tym Managerem ktorym chciałem. Czy istnieje stworzenie idealnie takiego samego profilu nawet z edytorem (zeby mial ta sama reputacje, ten sam profil, pisało po kolejnym sukcesie ze np. zdobyłem to trofeum 3 raz z rzedu itp.)

jaruone Młody aktywista

20.05.2007 21:54    #7196     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
cóz ta edycja mnie bardzo stresuje - w 2006 wszystko było chyba prostsze ;) niemniej z zacięciem walczę Korona o Puchary (to jak w realu sytuacja - tyle że w realu nie jestem managerem ;) i ostatnio spotkało mnie coś niespotykanego (chyba) - w ćwierćfinale PP (czyli 2 mecze) na wyjeździe z Lechem dostałem 3-2 - niezły w sumie wynik przed rewanżem.Zastanawiające było że po 1 meczu w miejscu gdzie wyświetlane są możliwe miejsca do zdobycia w lidze,oraz info o pucharach i możliwych miejscach przy PP podświetliło mi na szaro "ćwierćfinał".
Czyżby komputer juz wiedział że przegram??Przecież rewanz mnie czeka.
Poczułem się jak w filmie "oszukać przeznaczenie" ;P
W meczu wcześniejszym (Puchar Ligi) wstawiłem rezerwowy skład żeby chłopaki odpoczęły,odpowiednio ich motywowałem - jednym słowem pełen profesjonalizm.Efekt - pierwsza połowa 1-0 dla mnie,3-3 awans mój.
Ok. 70 minuty bramkarz wybiega do skraju pola karnego,wybija koślawo piłkę,przechwyt i 1-1 - juz wiedziałem że nie uciekna przeznaczeniu :( 91 minuta dobijają mnie na 2-1.Fakt że wczesniej zdjąłem 2 zawodników w tym kapitana ale nie prezentowali się za okazale - po prostu komputer sobie przekalkulował,ze i tak mnie zrobi w hu**.
Mieliście taką sytuację??

ps. w poprzednim sezonie po passie kilku zwycięstw z rzędu 3 ostatnie mecze w dupę i zamiast puchrów 5 miejsce w lidze.

ps2.na domiar złego zapomniałem hasła do mojego konta "jaru" i musiałem nowe zakładać - fatum??

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

patrz tworzy Ci sie ten folder crash dumps, dalej kasujesz go i pozniej kasujesz ten ukryty folder football manager 2007. Po tym wszystkim nie powinno byc juz problemow, w kazdym razie u mnie bylo ok :)

nie usun crash dumps, ten ukryty football manager 07, nie reinstaluj

Fototball manager 07

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Pawcio skasowałeś folder Football Manager 07 czy Sports Internactive ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution