Puchar Polski

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.05.2007, 21:54    Pytanie
cóz ta edycja mnie bardzo stresuje - w 2006 wszystko było chyba prostsze ;) niemniej z zacięciem walczę Korona o Puchary (to jak w realu sytuacja - tyle że w realu nie jestem managerem ;) i ostatnio spotkało mnie coś niespotykanego (chyba) - w ćwierćfinale PP (czyli 2 mecze) na wyjeździe z Lechem dostałem 3-2 - niezły w sumie wynik przed rewanżem.Zastanawiające było że po 1 meczu w miejscu gdzie wyświetlane są możliwe miejsca do zdobycia w lidze,oraz info o pucharach i możliwych miejscach przy PP podświetliło mi na szaro "ćwierćfinał".
Czyżby komputer juz wiedział że przegram??Przecież rewanz mnie czeka.
Poczułem się jak w filmie "oszukać przeznaczenie" ;P
W meczu wcześniejszym (Puchar Ligi) wstawiłem rezerwowy skład żeby chłopaki odpoczęły,odpowiednio ich motywowałem - jednym słowem pełen profesjonalizm.Efekt - pierwsza połowa 1-0 dla mnie,3-3 awans mój.
Ok. 70 minuty bramkarz wybiega do skraju pola karnego,wybija koślawo piłkę,przechwyt i 1-1 - juz wiedziałem że nie uciekna przeznaczeniu :( 91 minuta dobijają mnie na 2-1.Fakt że wczesniej zdjąłem 2 zawodników w tym kapitana ale nie prezentowali się za okazale - po prostu komputer sobie przekalkulował,ze i tak mnie zrobi w hu**.
Mieliście taką sytuację??

ps. w poprzednim sezonie po passie kilku zwycięstw z rzędu 3 ostatnie mecze w dupę i zamiast puchrów 5 miejsce w lidze.

ps2.na domiar złego zapomniałem hasła do mojego konta "jaru" i musiałem nowe zakładać - fatum??

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
20.05.2007 21:58    #1
dziwne.chyba bug.ale to lekka przesada ze z gory wiesz ze przegrasz.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
20.05.2007 22:00    #2
1. Poprawnie nazywaj tematy (od razu widać, że regulaminu nie czytałeś, zapraszam do lektury)

2. Jak ktoś już kiedyś powiedział: Life is brutal. Jak dla mnie po prostu błąd gry, silnika meczowego. Trzeba się nauczyć z tym żyć i przeboleć każdy taki "wybryk".

jaruone Młody aktywista

0
20.05.2007 22:16    #3
ok sorry :) nie wiedziałem że "wał" np. korbowy to jakies przekleństwo :P
zreszta tu nie chodzi o Puchar Polski,tylko błąd ;)

ps.wrzucam screena

ener Partyzant

0
20.05.2007 23:06    #4
ja miałem podobny dinks tylko że ja grałem z koroną w finale pucharu polski i wygrałem u siebie 2-0 i było napisane że zwyciężyłem w finale ale przecież jeszcze był rewanż w Kielcach który wygrałem 4-0 :D

tabalugg Młody aktywista

0
21.05.2007 17:45    #5
no ja mam podobnie z Opinią Eksperta - gram LM ze słabiutkim FK Moskwa (jeden gracz rzeczywisty,poza tym świetny newgen potem grał u mnie) i ERkspert mówi że będzie remis - ja sobię mysle '' z takimi lamerami remisować ? Wygram !'' no i....prawie. Przez cały mecz ostrzeliwuję bramkę no i w koncu gol ( na wyjeździe) no i zadowolony zmieniam graczy ale sytuacja ta sama - ciągle atakuję.Jeden atak w 91 min i 2 punkty stracone :(

Bartez Przodownik pracy

0
21.05.2007 17:54    #6
tabalugg - a gdzie mogę znaleźć ten komentarz eksperta, help. I daj screen jak możesz.

tabalugg Młody aktywista

0
21.05.2007 19:09    #7
screen czego ? po rozmowach motywacyjych przed meczem masz zapowiedz ,tam są pokazane taktyki zespolow - w górnym rogu prawym,pod podpisem gości masz chyba tryb - i wybierasz ''Zdaniem eksperta'' i jest :) screen dam za moment bo narazie nic nie gram :)

msinter Młody aktywista

0
21.05.2007 19:10    #8
To nie jest bug, to jest nieścisłość. ;) Poprostu dlatego było na szaro, ponieważ gdyby rewanż zakończył się remisem 0:0 to byś odpadł.. To poprostu pokazuje, że jesteś w gorszej sytuacji przed rewanżem.. na straconej pozycji. To oczywiście nie znaczy, że koniecznie odpadniesz. To, że straciłeś bramkę w 90 minucie świadczy o niskim poziomie koncentracji twoich piłkarzy... Poprostu odpuścili sobie końcówkę i to są efekty tego ;P
Jak już mówiłem, to że jest na szaro, nie znaczy, że odpadłeś ;)

msinter Młody aktywista

0
21.05.2007 19:14    #9
P.S. Ch** się pisze przez "ch" ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution