Witam.Odrazu na początku chciałbym przeprosić za ortografie i interpunkcjie.To moja pięta achillesowa.Hmm Myśłałem grając w fm o czym założyc nowy temat? Przechwałki? To już było, ale teraz chce żeby było to w innym kontekście.Pokazujcie Screeny Save w którym osiagneliście coś z niczego!! Prosił bym o nieumieszczanie screenów i tp z osiągnięc Man Utd,Barceloną czy tez Chealse...BO TO NIE JEST OSIAGĘCIE!Hmmmm pomyślałem też, żeby złączyc Przechwałki z Talentami. Hmmm ale tu nie chodzi o talenty na klase światową tylko na klasę np. 1 ligi angielskiej czyli 3 z kolejnosci w Angli lub nawet niższe.Oczywiście chodzi tu o talenty tanie,a skuteczne w powierzonych im zadaniach.Oczywiście mozna podawac tez talenty które mózna kupic do np. Man Utd i będą wymiatać, ale żeby były w zasiegu dla kupna slabszych drużyn.Bardzo ciekawi mnie jakie talenty znaleźliscie w swojej karierze managerskiej.Hmmm Zeby zacząc jakos temat przedstawie wam dwóch utalentowanych,sprawdzonych pilkarzy z polski.Pierwszym z nich będzie Łukasz Trałka.Może większośc zna jego możliwosci,ale sądze, że nie wszyscy.Oto screen>>>>>http://img78.imageshack.us/my.php?image=ukasztrakayg7.jpg Wiem, że jego staty sa tutaj widoczne po sezonie, ale przed sezonem wygladaja prawie idetycznie.Mogą miec mniejszy drybling, strzaly z dystansu ale o mało 1-2 mniej.Kupiony za 120 tys. PLN jest teraz wart jak widac na screen 1.6 mln PLN.Po sezonie można go trenowac nadal i miec "waleczne serce drużyny" albo sprzedać go jak najdrożej i kupic 2-3 innych mlodych zapowiadających sie juniorów.Drugim talentem ktorego odkryłem jest zawodnik-tu napewno każdego zaskocze z Poloni Warszawa!Jest on prawym pomocnikiem,bardzo skutecznym,dobrze rozwiniętym pod względem dryblerskim jak i nawet szybkościowym.Jest nim Krzysztof Bąk.Oczywiście on juz nie jest młody, ale przecież 25 lat to szczyt formy każdego zawodnika! Oto screen>>>>>>
http://img23(...)kuz1.jpg No niestety klubem nie moge się pochwalić poniewaz moje najlepsze save "Zerzarły" wirusy. Ale za to wy sie chwalcie swoimi talentami, i osiagnięciami klubowymi. Moją dewizą jest "Coś z niczego!" I myśle i ta dewiza towarzyszy wszystkim największym managerą świata zarówno jak i w rzeczywistości jak i FOOTBALL MANAGER !!
P.S TO był moj pierwszy temat, więc miejcie wyrozumiałość jak będzicie mieć jakieś zastrzeżenia.
Zyczy owocnego grania i Pozdrawia ZolaaloZ.
Najnowsze posty