Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2007 20:15    #7121     Sufler - Porady do gry - asystent
prawdopodobnie dlatego ze... nie umiesz hiszpanskiego :D tak to prawda... ja keidys kierowalem klubami i odnosilem sukcesy jako Polak i tylko Polska i Rosja chcialy mnie jako managera. A ostatnio jak gralem Hannoverem to ustawilem sobie2 obywatelstwo - Argentynczyk i po 2 sezonach bez zadnych sukcesow (2 x 10 miejsce w lidze) repra Paragwaju sie po mnie zglosila... :D wiec fajnie :P a kiedy po 1.5 roku pracy tam zrezygnoalem to znow zostalem nomin owany i prosili mnie bym przemyslal decyzje... :D

fudi Przodownik pracy

14.06.2007 13:44    #7122     Sufler - Porady do gry - asystent
ale mozesz prowadzic rezerwy badz junniorow. Tylko do klubu przychodzisz jako manager a potem w opcjach menedzerskich ustawiasz ze asystent prowadzi pierwszy zespol, a Ty obejmujesz rezerwy badz juniorow. ;)

Carrot Młody aktywista

12.06.2007 14:06    #7123     Sufler - Porady do gry - niech bedzie pochwalony
A. De Raph nie prawda;p bo nawet jesli zawodnik bedzie gral caly sezon na 5 i 6 mozliwosc pochwaly jest. Tyle tylko ze zaden normanly manager z nij nie skorzysta, bo i po co... a jesli ktos taki sie znajdzie to i zawodnik i media ta pochwalae poprostu wysmieja...

Zola Partyzant

11.06.2007 21:31    #7124     Sufler - Porady do gry - Przechwałki??Nowi zawodnicy??
Witam.Odrazu na początku chciałbym przeprosić za ortografie i interpunkcjie.To moja pięta achillesowa.Hmm Myśłałem grając w fm o czym założyc nowy temat? Przechwałki? To już było, ale teraz chce żeby było to w innym kontekście.Pokazujcie Screeny Save w którym osiagneliście coś z niczego!! Prosił bym o nieumieszczanie screenów i tp z osiągnięc Man Utd,Barceloną czy tez Chealse...BO TO NIE JEST OSIAGĘCIE!Hmmmm pomyślałem też, żeby złączyc Przechwałki z Talentami. Hmmm ale tu nie chodzi o talenty na klase światową tylko na klasę np. 1 ligi angielskiej czyli 3 z kolejnosci w Angli lub nawet niższe.Oczywiście chodzi tu o talenty tanie,a skuteczne w powierzonych im zadaniach.Oczywiście mozna podawac tez talenty które mózna kupic do np. Man Utd i będą wymiatać, ale żeby były w zasiegu dla kupna slabszych drużyn.Bardzo ciekawi mnie jakie talenty znaleźliscie w swojej karierze managerskiej.Hmmm Zeby zacząc jakos temat przedstawie wam dwóch utalentowanych,sprawdzonych pilkarzy z polski.Pierwszym z nich będzie Łukasz Trałka.Może większośc zna jego możliwosci,ale sądze, że nie wszyscy.Oto screen>>>>>http://img78.imageshack.us/my.php?image=ukasztrakayg7.jpg Wiem, że jego staty sa tutaj widoczne po sezonie, ale przed sezonem wygladaja prawie idetycznie.Mogą miec mniejszy drybling, strzaly z dystansu ale o mało 1-2 mniej.Kupiony za 120 tys. PLN jest teraz wart jak widac na screen 1.6 mln PLN.Po sezonie można go trenowac nadal i miec "waleczne serce drużyny" albo sprzedać go jak najdrożej i kupic 2-3 innych mlodych zapowiadających sie juniorów.Drugim talentem ktorego odkryłem jest zawodnik-tu napewno każdego zaskocze z Poloni Warszawa!Jest on prawym pomocnikiem,bardzo skutecznym,dobrze rozwiniętym pod względem dryblerskim jak i nawet szybkościowym.Jest nim Krzysztof Bąk.Oczywiście on juz nie jest młody, ale przecież 25 lat to szczyt formy każdego zawodnika! Oto screen>>>>>> http://img23(...)kuz1.jpg No niestety klubem nie moge się pochwalić poniewaz moje najlepsze save "Zerzarły" wirusy. Ale za to wy sie chwalcie swoimi talentami, i osiagnięciami klubowymi. Moją dewizą jest "Coś z niczego!" I myśle i ta dewiza towarzyszy wszystkim największym managerą świata zarówno jak i w rzeczywistości jak i FOOTBALL MANAGER !!

P.S TO był moj pierwszy temat, więc miejcie wyrozumiałość jak będzicie mieć jakieś zastrzeżenia.

Zyczy owocnego grania i Pozdrawia ZolaaloZ.

Atan Partyzant

11.06.2007 16:57    #7125     Sufler - Porady do gry - edytor
Witam wszystkich;) Gram w managera od początku serii. Mam pytanie. Czy da się zmienić ilość drużyn w ligach. Np. w lidze włoskiej manager 03-04 ma tylko 18 drużyn , aktualnie w lidze gra 20 zespołów. Tak samo z naszą Orange Ekstraklasą, portugalską Superligą itd. Proste pytanie : da się zmienić ilość drużyn w lidze ? Chodzi o CM03/04 z edytorem:) Porsze o odp

Ebi-21 Kenebi Partyzant

11.06.2007 10:34    #7126     Sufler - Porady do gry - tego jeszcze nie bylo
prowadze a on jest trenerem od 2 lat na urlopy nie chodzilem ciekawe kto zostanie managerem miesiaca?

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
10.06.2007 17:14    #7127     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
kacper ale opisz dokładniej co ci nie działa? Powinieneś po rozpakowaniu skopiować folder do Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager/db i powinno dzialac:D

mareczek Młody aktywista

10.06.2007 15:42    #7128     Sufler - Porady do gry - edycja profilu menagera ?
ulubiony klub wybierasz sobie na poczatku gry jak robisz swoja postac managera

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.06.2007 15:19    #7129     Sufler - Porady do gry - Mega Graphic Pack
Dobra, żeby nie było.

Chodzi Ci o to: http://thepi(...)ger_2007 ?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.06.2007 15:11    #7130     Sufler - Porady do gry - Mega Graphic Pack
Wpisujesz w np. google Mega Pack, lub grafika do Football Managera i Ci powinno wyskoczyć. Jak już wcześniej mówiłem, lenistwo się szerzy :).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution