Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2007 14:22    #6561     Sufler - Porady do gry - Trudność FM2008
I bardzo dobrze wreszcie manager jest bardziej realny jak za czasów CM. Dziwie się tym graczom, których cieszy awansowanie zespołem co sezon i wygranie mistrzostwa bez większych problemów albo wygrywanie jakąś silną drużyną co sezon mistrzostwo kraju( w realny świecie tak się nie dzieje) z dużą przewagą i zdobywaniem średnio na mecz 3 bramek! To mnie najbardziej wkurzało w Fm. Mimo że nie starałem sie w ogóle w taktyce (ustawiałem domyślne) to i tak wygrywałem bez problemu i to wysoko.

lubeross Partyzant

04.12.2007 01:06    #6562     Sufler - Porady do gry - Trudność FM2008
potwierdzam powyzsze zdania ze fm 08 jest o wiele trudniejszy!! o wiele wiele... wszyscy a przynajmniej wiekszosc tego wlasnie chciala, REALIZMU!!! niestety czesc z nas (w tym i ja) przyzwyczaila sie do latwego managera i latwego zdobywania nagrod, choc przyznam ze w fm 07 nie bylo juz latwo ale w tym jest mega trudno... osobiscie gram sportingiem i po pierwszym sezonie w ktorym zajalem 2 miejsce wydawalo mi sie ze mam taktyke ktora bede rozbijal rywali, ze wystarczy tylko wzmocnic sklad i nie bedzie mocnych na mnie... a tu niestety a moze wlasnie stety przyszlo rozczarowanie, bo moi pilkarze nagle zapomnieli jak sie kopie pilke... zdobywaja punkty, potrafia ograc benfice na wyjezdzie a przegrywaja z outsaiderami na wlasnym boisku po bezbarwnej grze... nie raz juz chcialem wyrzuc a raczej rozstrzaskac myszke ale wciaz modyfikuje taktyke i mysle o tym fm w kazdej wolnej chwili, co tu zmienic, kim grac itd itp i chyba o to w tym wszystkim chodzilo, dlatego teraz ta gra wyglada jak wyglada i nie daje nam spac po nocach... powodzenia zycze wam wszystkim jak rowniez i sobie

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.12.2007 22:32    #6563     Sufler - Porady do gry - Na odwrót
Widocznie slaby z Ciebie manager... Bo doswiadczenie jakies masz. Na Mourinho to Ty sie nie zapowiadasz!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.12.2007 19:00    #6564     Sufler - Porady do gry - Na odwrót
Twoje PS jak najbardziej nie na miejscu i raczej niepotrzebne.

Tak VIP.

Ja nie rozumiem czegoś...czasami jak czytam sobie suflera to wydaje mi się, że niektórzy albo grają w inną gre niż ja (gram w Football Manager 2008 8.0.1) albo inaczej interpretują to co się w niej dzieje.

Ja jako wierny gracz managerów od CM 01/02 do FM 2008 mam jakieś pojęcie o tej grze ale nie znaczy to, że zawsze mam rację.

Zagrałem już ponad 150 meczy w FM albo jeszcze więcej i nie zauważyłem tego co jest treścią tematu. Moja taktyka jest realizowana w sposób przyzwoity i ja nie mam zastrzeżeń do sposobu odwzorowania jej w zachowaniu kulek.

Pragnę zauważyć, że zmixowanie niektórych elementów taktyki może spowodować inny efekt niż sobie wymarzyliśmy więc radzę szukać błędu w swojej taktyce niż w samej grze.

Być może Twoje obserwacje są spowodowane tym, iż oglądasz mecz tylko na kluczowych może właśnie w kluczowych momentach Twoi piłkarze robią takie rzeczy.

Proponuję obejrzeć cały mecz lub rozszerzone momenty i wtedy się przekonać.
Najlepiej porównać dwa mecze rozgrywane diametralnie inną taktyką.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

FmFan Partyzant

03.12.2007 18:33    #6565     Sufler - Porady do gry - Problem z wgrywaniem grafiki
aa do moich dokumentów :) a ja wgrywałem do Program Files/Football manager 2008 itd :P dzieki za info :]

Pucek Stachanowiec

03.12.2007 18:31    #6566     Sufler - Porady do gry - Problem z wgrywaniem grafiki
Grafikę wklejamy: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/graphics

Filmowy tutorial: http://www.fmunderground.net/v2/
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

il Genio Młody aktywista

03.12.2007 18:26    #6567     Sufler - Porady do gry - Czy ta gra jest p*****na ? :/
Morał? chcesz sobie popsuć humor na cały dzień?? Pograj w Football Managera 08 :D ale co by nie mówić, to gdy po 6 porażkach z rzędu wygrałem Torino z milanem 3-1 to chodziłem szczęśliwy już calą niedziele :D

Pucek Stachanowiec

03.12.2007 16:50    #6568     Sufler - Porady do gry - Zasady podczas mistrzostw
Niestety przykre momenty zdarzają się w życiu każdego managera/trenera/człowieka.

Pucek Stachanowiec

03.12.2007 16:47    #6569     Sufler - Porady do gry - Czy ta gra jest p*****na ? :/
Kultury trochę!!!

Odpowiadając na pytnie NIE nie zauważyłem tego w każdym meczu. Twoja historia naprawdę jest dramatyczna ale jeżeli masz patcha i oryginalną grę (gdyby jakieś niespodzianki - chociaż wątpie) to doszukuj się czegoś w sobie a nie w grze. Jak dla mnie jesteś poprostu słabym managerem.

Kamlaq Partyzant

03.12.2007 16:41    #6570     Sufler - Porady do gry - Czy ta gra jest p*****na ? :/
Instalując patch 8.0.1 myślałem, że wkońcu będę mógł pograć w grę bez bugów. Dziś niestety moja komputerowa myszka poleciała przez okno (na szczęście najpierw je otworzyłem) po tym jak przegrałem meczyk Chelsea (której jestem managerem) - Aston Villa. Przez 90 minut przeważałem, moi piłkarze mieli ok. 10 "stuprocentówek", a że w ataku grali Drogba z Aguero to mecz powienien zakończyć się gradem bramek... lecz niestety... skoro nie trafiali do pustej bramki z lini pola bramkowego... w 91 minucie pierwszy atak Aston Villi i jakiś frajer mija Cecha i zdobywa bramkę (chwile po tym momencie otwieram okno)... daje ustawienie 2-4-4, maxymalny atak, akcja... Lampard na skrzydło, tam Malouda mija obrońce, wykłada piłke do Drogby i GOOOOOOOOOL...a nie ma! Drogba niestety faulował oO (teraz myszka leci przez okno). Bramkarz godzine czeka z rozpoczęciem gry i sędzia kończy mecz. Rozumiem gdyby takie przypadki zdarzały się raz na jakiś czas... ale jeśli mam tak co mecz? :/ Jak u was to wygląda?... dopóki nie wyjdzie patch który poprawi ten zasrany silnik meczowy to daje sobie z FMem spokój bo mi żyłka wkońcu strzeli... wkurzają mnie też błędy obrońców i pomocników którzy nie ruszają sie z piłką, tracą ją i gol dla przeciwnika... albo rzuty rożne, dośrodkwanie na krótki słupek i piłkarz strzela przed siebie (4m koło bramki). Dalej wymieniać juz mi sie nie chce... :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution