Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2011 15:34    #3431     Sufler - Porady do gry - Japończycy
[quote=FAQ]Fikcijni zawodnicy w reprezentacji Niemiec
Fikcyjni zawodnicy są wynikiem braku licencji na przedstawienie reprezentantów tych krajów w Football Manager. Podobna sytuacja dotyczy Oliver Kahna, Jens Mustermann to tak naprawdę Oliver pod innym nazwiskiem. Tu także mamy do czynienia z brakiem licencji na tego piłkarza. Jednak na takie problemy zawsze FM-aniacy znajdą sposób. Wystarczy z plików bazy danych usunąć folder Inc lub wkleić do niego plik fake pobrany z internetu bądź edytowany przez nas (zmienić w odpowiedniej linii FAKE_NATIONAL_TEAM na 0).[/quote]
spróbuj, może na Japonię i Holandię też działa
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

AlexManager Partyzant

Szukam klubu, który:
-ma młody skład
-ma stadion przynajmniej na 25 tysięcy miejsc
-walczy co najwyżej o awans do LE
-gra w lidze, w której sezon zaczyna się jesienią xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

Wieczór Partyzant

21.05.2011 15:18    #3433     Sufler - Porady do gry - Który manager najlepszy?
Witam!
Zawsze byłem miłośnikiem managerów piłkarskich. Grałem w CM'a 4 a potem przerzuciłem się na FM i grałem od wersji 2005 aż do 2010 (w 11 nie miałem jeszcze przyjemności zagrać).
Miałem długą przerwę od tego typu gier. Teraz chciałbym znowu rozpocząć zabawę, ale z tego co czytam to im nowsze wersje tym więcej niepotrzebnych bajerów jest dodawanych i coraz bardziej zwiększa się poziom trudności. Możecie mi polecić jakiegoś fajnego managera z serii CM lub FM? Wielu ludzi poleca Championship Manager 01/02 + najnowsze uaktualnienia.
Możecie mi pomóc w wyborze? Dawno nie grałem dlatego wysoki poziom trudności na pewno mnie nie zachęci (najpierw muszę się znowu wczuć). Lubię grać słabszymi zespołami, bo wtedy osiągnięcie czegoś daje więcej satysfakcji, ale nie chce też godzinami siedzieć nad suwakami i kombinować po 20 min nad taktyką przed każdym meczem. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.

Hasiuk16 Partyzant

21.05.2011 14:24    #3434     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witajcie, wraz z moim znajomym szukamy chętnych do gry w Football Manager 2011 patch 11.3. Dostępne ligi to:Angielska,Hiszpańska,Włoska,Niemiecka,Polska. Mamy hostera z łączem 25 mb/s.

Jeśli chcesz pograć pisz na GG: 7884682. Teraz mamy stronę internetową ligi,którą podam Ci na gg.

Rufete Partyzant

Witam, właśnie spotkała mnie przykra sytacja z błędem który podałem w tytule. Po odpaleniu gry zrestetowała się skórka, a ja nie mogłem odpalić ostaniego save'a. Postępowałem według tych kroków http://www.pubar(...)117.html ale jedyne co udało mi się uzyskać to zachować dawną skórke - save ciągle nie działa. Wywala błąd "Zapisana gre nie została wczytana". Możecie mi coś na to poradzić? Bardzo zależy mi na tym save'ie. Dzięki

witja Partyzant

[quote=AlexManager]Potrzebuję piłkarzy do Racingu Santander, fm 2011 patch 11.3 1 sezon:

-środkowy obrońca
-prawy skrzydłowy
-defensywny pomocnik
-lewy skrzydłowy
-wysunięty napastnik[/quote]

Napastnik, napewno V.Kadlec
środkowy obrońca, Even Hovland nie patrz na staty miecie na obronie

AlexManager Partyzant

Potrzebuję piłkarzy do Racingu Santander, fm 2011 patch 11.3 1 sezon:

-środkowy obrońca
-prawy skrzydłowy
-defensywny pomocnik
-lewy skrzydłowy
-wysunięty napastnik
サッカーはあなたと一緒にしよう

suicone Partyzant

20.05.2011 12:43    #3438     Sufler - Porady do gry - problem z błędem w grze
Witam mam taki o to problem otóż po instalacji windows'a 7 gra jest oryginalna chcę zaznaczyc!
patrz 11.3 plus wiele grafik, bez działania programów "ulepszajacych staty"
wyskakuje ten problem
http://image(...)jnd.jpg/

przy każdej grze... każdej nowej lidze czy druzynie... od razu kiedy klinkne graj przy meczu...

szukajac błedu trafiłem na kilka porad... zgodność systemu nie działa mi żadna... tzn moge ustawic ale błąd i tak wyskakuje...

"1:wchodzisz w wlasciwosci w skrucie do football menager
2:Masz tam taka linijke Football Manager 2009fm.exe"
3:robisz tak Football Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
4:Dajesz zastosuj ,wchodzisz w gre bez zadnych juz klopotow
5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do
Football Manager 2009fm.exe"
Ten temat juz byl poszukaj troche ;)
"
tego nie moge w sevenie ustawić nawet;/

nie mam pomysłu... gra była reinstalowana 2 razy! defragmentacja też przeszła...
proszę o jakąkolwiek rade;/

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.05.2011 15:34    #3439     Sufler - Porady do gry - Facepack
[quote=Smiglo]dokładniej? Jakie mam założyć foldery? Odrazu folder z klubem do graphics np. Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/Manchester United? [/quote]

Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/pictures/facepacks/eng/Manchester United :)

I odznacz "buforowanie skórki" w opcjach gry oraz zaznacz "zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu"

To naprawdę nie jest takie trudne jakby się niektórym wydawało :)

Smiglo Partyzant

18.05.2011 15:30    #3440     Sufler - Porady do gry - Facepack
dokładniej? Jakie mam założyć foldery? Odrazu folder z klubem do graphics np. Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/Manchester United?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution